Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. december 13. - 17:39

Írta 2005. december 13. - 17:35

Na, egyedül nem vállalom be, de valaki eljön Bábelfish megvillanására?!
Kokk, szerintem menjél egyedül is! Biztos jó lesz!
Nekünk pláne, hogy nem sírsz itt többet!
Bruhahahahaaaa!
Írta 2005. december 13. - 17:23

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 13. - 16:58

Wuff: lesz ez még így se!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 13. - 16:27

õõ ha valakit érdekel akor fél7töl van
elõtte a többi osztály
valakinek nincs szimmerngje hayes fékbe?!
vettem tegnap egy csunya kék inget ami kicsi rám szóvla vicces lesz a tánc,meg állítólag valami olyan fekete vagy zöld italt fognak hozni amihez jobb helyeken cukrot szoktak...
kéne valamit kajálnom...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. december 13. - 16:25

Írta 2005. december 13. - 16:18

...Ebben a pozitívum az, hogy szarok rá és szarni jó!

Írta 2005. december 13. - 16:14

Már várom az olyan hozzászólásokat tõled, hogy: "Ne haragudjatok, de tanulnom kell, nem tudok veletek menni bebaszni.."

Írta 2005. december 13. - 16:01

Bleeervicccs meg úgysem hoz szerencsét. Tapasztalatból. Meg ugye 26-án vizsga. Fuck!
Márió: na mi lesz ma? Veleki nem jön el röhögni Márián?

Söröztünk. De nagyon minimál volt...
Írta 2005. december 13. - 15:28

Chopin-ra vonatkozott a megjegyzés...
Avatás? Bebaszva? Inkább menjünk CRN-be 25-én! Biztos lesz valami igényes koncert igényes cipõsöknek...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 13. - 15:20

Írta 2005. december 13. - 15:19

Írta 2005. december 13. - 15:17

Írta 2005. december 13. - 15:15

Aktuális civil
Írta 2005. december 13. - 15:09

Mettyú, azé' lehetnél gecibb is. Gyakorolj!
Írta 2005. december 13. - 14:56

Írta 2005. december 13. - 14:51

hülyevagy
szeretem én,azért vetettem föl mert most van nálam egy koncert felvétel cd azt ha valakiek ez épp nics meg lemásolom
meg van még uj quimby de még nem hallgattam nagyon
és a gyászinduló is meglett,csak csõ látásomal nem juttt eszembe hogy Chopin írta aztat..
Melyik koncert? Paris? Vagy a Show? Az utóbbi érdekelne. Hogyan másolod? Ha nem sörért, akkor miért?
Több kérdés nincs.
Írta 2005. december 13. - 14:49

mit is tudott mindneki?Pedig ezt ugye mindenki tudta itt...
zsolo:köszi!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. december 13. - 14:32

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 13. - 14:26

szeretem én,azért vetettem föl mert most van nálam egy koncert felvétel cd azt ha valakiek ez épp nics meg lemásolom
meg van még uj quimby de még nem hallgattam nagyon
és a gyászinduló is meglett,csak csõ látásomal nem juttt eszembe hogy Chopin írta aztat..