Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. December 14. - 10:44

Nézzétek meg a Csak szex és más semmi c. filmet, nekem bejött. És a Schell Judit meg egészen jóóó nõ. Szerintem.
Posted 2005. December 14. - 10:22

Zap:
Köcce! Majd személyesen megbeszéljük!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. December 14. - 10:18

Nem kell ahhoz semmilyen progi, egy 9600 XT, bõven lekezeli, én sokat néztem régebben úgy filmet. Így van kitalálva, semmi extra...
Aktuális civil
Posted 2005. December 14. - 10:09

PG üzeni, hogy szombaton Earthed 3 vetítés után lehetne nála Earthed 3 ünneplõ összejövetel. Vagy akár be is ülhetünk valahova...
Gyönyörû ez a dzsungelzõd szörnyeteg!
Posted 2005. December 14. - 10:02

Posted 2005. December 14. - 09:56

Márió: lehet. És a feltöltött képekhez teszi.
Igen, pontosabban oda

Jajj! És kedves szagértõk! Tényleg rá tudom kötni a gépem a TVmre? És jó az neki?
Posted 2005. December 14. - 09:42

Márió: lehet. És a feltöltött képekhez teszi.
Aktuális civil
Posted 2005. December 14. - 09:38

Jaja, tényleg nagyon korrekt kis este volt. Csak nem tudtam elmenni futni. Majd ma pótolok.
Márió készen volt. Az a tánc, vagy mi, az nagyon komoly volt. És vártunk rá másfél órát. Igaz láttunk Kokknak pár kiscsajt, így végre enm érezte magát öregnek.
Utána meg forralt bor+túrósrétes. Egy vagyon volt. De nagyon jó volt a hangulat. Zap is befutott, és ment az agymenés. Kicsit áfáztam azért, de nem volt para.
Mária:
Ftp-vel fel tudod tölteni, és a furcsa mód a képfeltöltés galériába teszi õket.
Most nincsenek nálam a képek, de igyekszem majd feltenni õket.
Kokka:
Ez durva kis klip... Arrrggghhh...
Zsolo:
Ez a luba ez nekem nem nyerõ. Olyan mint egy hosszúkezû és lábú csernobili maradvány. De szép melle van.
Szép napot mindenkinek! Essen már a hó!
Posted 2005. December 14. - 02:07

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. December 14. - 00:02

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. December 13. - 23:02

remek kis este kerekedett belõle igaz atombomba veszély volt,de nem lett végül..
ftp vel a tar.hus galériámba tudok képet föltölteni?
mert ami az oldalon van azzal föltölti,de nem találom hogy hová...
shoshi,tieidre is kiváncsi vagyok!!
ilyen estéket mééég
jjaaa meg fölös hayes hfx9 fékkarba való szimmering kéne nekem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. December 13. - 22:28

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. December 13. - 20:03

Szóval a Mûvészetek házában lehet jegyet venni, igen, de látom megoldódott...hogy a shoshitól vagy a zsolotól kérjek segítséget...
Posted 2005. December 13. - 19:54

Velem most nem történt semmi, nem kaptam 4eseket, meg ZH-t, meg nem vettem inget. Csak ugy elvoltam a munkával. jo mi.?
nade holnap: céges Karácsonyi parti, 20-es évek amerikájának jegyében (nem éppen karácsaonyi alkalomra való, de mindegy). 3kor elhuzunk pestre, és felvesszük az Alcapone jelmezt. Pesti különítmény: akar ki jönni? az este késõbbi felében vszinu már oldottabb lesz a hangulat, és jöhettek. Ingyen pia meg minden... most jut eszembe, tulajdonképpen AWhez beszélek egyedül, hehe. Szóval jössz geci? szerezz egy kalapot, meg egy fehér sálat, fél kg hajszelét, azt jó leszel

Ez a miles.hu tetszett. Ki ez a gyerek, nem volt idõm elolvasni a blog-jait...
Most szombaton lesz a vetités.? AW: mész, megyünk? Évivel még egyezkedem a hétvégét illetõen: nem hivtam meg hizzánk karácsonyra (hogy több idõm legyen a két ünnep közt ajndékot venni), erre besértõdött.
Posted 2005. December 13. - 19:32

Posted 2005. December 13. - 19:30

Aktuális civil
Posted 2005. December 13. - 19:20

Valaki nem tudja , hogy hol vagy kitõl lehet venni , talakoztam a moszkítóval és azt mondta, hogy a shoshitól vagy a zsolotól kérjek segítséget...
Posted 2005. December 13. - 18:46

Akkor valamikor, valahol találkozunk és csinálunk majd valamit! De a lényeg az, hogy majd egy nagy közös szarással koronázzuk meg ezt az alkalmat!
Posted 2005. December 13. - 18:40

Posted 2005. December 13. - 18:36