Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. június 23. - 10:21

Norbika nagyon nagy!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. június 23. - 09:49

Na, mi van a Jakabhegyen? Hogy mit dózeroltak le és hol? Mert ugye sok út van és minden út a Tecához vezet.
Bár gonolom ez szükséges és törvényszerû volt, fõleg gondolom valaki jó nagyot akasztott belõle, de kívánom az egész rendszernek, hogy fulladjon bele a saját mocskába...
Mindenesetre akkor az jó progi lesz, holnap fotyózni egyet.
Tomi meg Márió: vegyetek autót, meg focimeccs bérletet. Ne flancoljatok itt holmi bringákkal.
És a tegnapi nap idézete Norbikától: "(a DVD-t) szatyorral adtam, szatyorral is kérem vissza!!!!"

Aktuális civil
Írta 2005. június 23. - 09:17

A nap eseménye: ugy néz ki ezentúl több idõm lesz tekerni. Csajommal elválnak utjaink
Mi történt? Tán mert az amszterdami túrából ki akartuk hagyni? Vagy masszõr fiú is volt és lecsapott rá?
Azé' jó lett volna, ha jössz, mert az ilyen gerincetnemtámasztósizomtalan emberek mellett MÉG KEMÉNYEBBEN tudok ám gurulni!

Írta 2005. június 23. - 08:51

Márió:
Szerintem nagy azért az a Giant...
Tomy:
Nekem tetszik az a váz, és szerintem jó lenne a telóddal!
Dnl:
Nem vagyok valami gyúrás szagértõ, desegítek ha tudok. Bár Pántya Gabi többet tud a dologról.
És kellene fotózni egy keveset Jakab-hegyen, fõleg amíg látszik a földmunka. Legalább egy valakinél legyenek képek. Már lassan elég fassza kis portfoliónk lehetne, amit elõ lehetne venni, ha éppen arra van szükség.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. június 23. - 00:13

Arra gondolsz, hogy a Kendétõl szerzel egyet? Nála azt tapasztaltam, hogy a váz kicsit nehéz, és fõleg, hogy nem lehet normálisan szerelni. Az is meglehet, hogy nem lehet rárakni 3 tányéros kart, mert 10-es monoblokkháza van...
Az a váz könnyû!

A tiédnél legalábbis..
És nem FR váz márió tehát a három tányérról ne is álmodj.
Viszont simán lehet tekerni felfelé.
Szerelni meg semmit könnyû de mindent az;)
Írta 2005. június 23. - 00:02

Nyugi, egyhamar úgyse cserélem azt le. Tényleg jó, csak jobb lenne egy átütõs...
De majd jövõre meglátom. Azt mondták a héten kapok pénzt. Ha jól tudom a srác pénteken nem lesz Pécsen, tehát akkor holnap. Heh, jó lenne.
Írta 2005. június 22. - 23:54

ki kéne gondolnom hogy nézne ki meg mûködne egy 03as giant tem dh váz a mostani telóval,meg hogy menne az fölfelé...
Arra gondolsz, hogy a Kendétõl szerzel egyet? Nála azt tapasztaltam, hogy a váz kicsit nehéz, és fõleg, hogy nem lehet normálisan szerelni. Az is meglehet, hogy nem lehet rárakni 3 tányéros kart, mert 10-es monoblokkháza van...
The life is short, ride more!
Írta 2005. június 22. - 23:13

de már nagyon nem érdkel...
Tomi,ne cserélj fölöslegesen telót mert pöpec egy villa az nagyon!!!
fõleg hogy magas is...
váz meg ugyis öszeül 2-3cm és akor meg pont jó lesz..
holnap meg robbantok orfûre meglesem mi van lent..
ma írtam meghatalmazást és nem volt benne hiba

Gábor váza is tök szép...
valami csk kisbetûs...
ki kéne gondolnom hogy nézne ki meg mûködne egy 03as giant tem dh váz a mostani telóval,meg hogy menne az fölfelé...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. június 22. - 23:08

Voltunk Jakabhegyen... Teca mama felé vezetõ pályán enyhe változásokat hajtottak végre az erdészek. Egy kb 3m széles dózerral legyalulták a fél pályát és új tök egyenes szakaszokat is kialakítottak. Jelenleg a dózer által kiforgatott iszonyat sziklahalmok és a puha növényzettel befedett, néhol fél méter mély árkok jelentik az akadályt a jó kis pálya helyett... De ezt is majd a bringásokra fogják, és azt is hogy kifaralták az egy darab láthatatlan védett növényt amibõl európában csak ez az egy darab volt... faszkivan.
Holnap felmegyek a másik pályára is, kíváncsi vagyok ott mit mûveltek. Van pár kidõlt fa, ami kb. 5 éve ott rohad, de szerintem abba "elakadt" a dózerük. R. K. A. az erdészeknek...

Apropó, valaki holnap du Jakabhegy??
The life is short, ride more!
Írta 2005. június 22. - 19:22

Kinek kell a térdvédõm.? occsó! ja meg a konyokvédõm is.
Írta 2005. június 22. - 19:00

hát ebbõl nem sok látszott szombaton... francbaA nap eseménye: ugy néz ki ezentúl több idõm lesz tekerni. Csajommal elválnak utjaink
Írta 2005. június 22. - 18:22

Írta 2005. június 22. - 18:20

AW: bocs a tegnapiért. De ahogy olvastam azért jól szórakoztam egyedül is

De megvolt a csaj. Mármint a masszõr. Egész helyes volt, de nem szopott... és képeket se csináltam, csak az excellt töltöttem ki.
Viszont kiderült hogy gyurnom kell a derekamnál lévõ izmokra, mert nem támasztják rendesen a felsõ testemet. Majd a nagy gyúros emberektõl (Shoshi) kérek evvel kapcs egy kis segítséget.
Írta 2005. június 22. - 16:40

Írta 2005. június 22. - 16:36

Írta 2005. június 22. - 16:31

szipu, meg a kábitószeres cigaretta

Írta 2005. június 22. - 16:29

csak a gond és a probléma!
csak a szex, meg a szipu!
kerékpárvásárlás, mi? meg hitelkérelem...
na majd adok én nektek! bides kölkei!
Aktuális civil
Írta 2005. június 22. - 16:26

Írta 2005. június 22. - 16:22

Jajj, már megint úgy beszélek, mintha tuti lenne. Nagyot kell rá aludni.
Írta 2005. június 22. - 16:19

Most nézem, hogy annyira nem is rossz..