Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Olyan lesz, ahogy fennt van az oldalukon.
Színválaszték nincs, a tag meg jó lesz. Ha nem, akkor szívok majd sokat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na ja.. lehet nekem ezé' nem kell erõltetni ezt a vázat :D szép az A betû a linkplateben

És milyen szinû lesz? Meg milyen tag?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azt írják, hogy 156mm. Ez úgy elég nekem, de elöl meg kevesebbet mozog a telóm, szóval azt majd tavasszal cserélnem kéne...
Nekem a legfurcsább a rugóstaghoz csatlakozó elem. Képen olyan, mintha két lemezdarab lenne. Ami nem baj, csak legyen elég vastag :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó, nekem ott csak a 3szög alakú kis csõcsatlakozás nem tetszik igazán, de ez szubjektiv, viszont az ára is kedvezõbb.. Mennyit mozog annak a hátulja?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, azon. Egész jó benne a rugóstag, meg végülis a váz is tetszik. M-es lenne, az elméletileg 17.5"-os, ami picit nagyobb, mint a mostani, de asszem nem baj.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az Author vázon gondolkozol?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Úgyis az lesz a vége.
Csak addig nem akarom megrendelni, amíg nincs a zsebembe a pénz.
Az autóra meg úgyis azt mondták, nem biztos, hogy el akarják adni. Mert túl jó állapotban van. Pedig az nekem jó lett volna.
A számítógépem fejlesztését is redukáltam proci és videókártya bõvítésre, az meglesz 100 alatt...
Eh.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Vegyél Bringát! Ne szarozz!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj, beszéltem a Pedállal, és tudnának hozni vázat. Ajajj, és a héten kapok is pénzt (legalábbis nagyon igérgetik). Most akkor mi lesz. Azt hittem lesz még egy kis idõm gondolkodni.
Meg aztán elõször autót akartam venni.
Francba. Idegesít a dolog. Utálom, ha hirtelen kell dönteni. És tényleg akartam autót venni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://hitchhikers.m....com/index.html

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én strandolni utálok. Na jó, csak nem vagyok oda érte annyira.
Most iszok kávét, hogy legyen valami ami kitámasztja a szemhéjamat.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Péntek nekem bizonytalan, mert lehet, hogy Balcsira megyünk. Ha nem, akkor KisTubás.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tök be van nõve a hegy zöldel.
növény téren nagyon beindult a mecsek,nem tom nekem tûnt csak fel,vagy másoknak is vagy én voltm fönt régen...

de a Remete szerpentin az tök öszeért a fejem fölött.olyan Raptoros magas fû van..

most kipróbálom hogy mien ha a billenytyûket nézem nem a monitort pötyögés közben...

hullám strand nyitva van!?meniy a beugró!?

http://www.specializ...l.jsp?spid=9679
álom gép igy ahogy van...

okés leht nekem isim só a péntek mert ugye sexhard...
aztán majd kiderül...

ha más nem tekerek egy hatalmast

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja és pénteken akkor hova menjünk? Nagyon durva Jakab-hegy/Zsongor kõ vagy lájtosan elõadva Kis-Tubes?

Mickey:
Olyan hülye vagy. Ha köszöntél volna párszor nekem, meg öregapádnak szólítottál volna, akkor lenne Chain Reaction, Chain Smoke 2, NWD 1-5, Kranked 1-5, Down 1-3, meg még ezer jó filmed. De hát így... Amúgy én az edonkey-ról töltök le (vagy emule), mivel türelmes ember vagyok és megy a gépen 24/7 :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hejj.
Annyira nyomi vagyok ma. De lassan kezd helyreállni a rend. Ettem sült kolbászt, meg ittam sört a téren, szóval most alvás jön :D
Reggel meg kis kerülõvel jöttem be, és nagyon elcsodálkoztam, hogy a régi útvonalam mennyivel jobban megy most nekem. Egész máshogy ugrok meg dolgokat, mint régen... De még mindig nagyon szar vagyok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bazz kölyök hányezer vizsgád van? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kaptok majd smset, hogy legyetek felkészülve.. a fékem továbbra sem fog nagyon, szóval na'on fogok zúzni lefelé!!! Akkor má' inkább a zöldbe tekernék.. ;)

Kokk, az ilyen balesetek elõfordulnak.. mondd neki, hogy megugrottad a transzfert, hátha ér egy kettest.. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NA, ma megvágtak... Most szomorú vagyok és félek, hogy a holnapi Pere sem lesz másként, ami rendesen oda fog baszni a önbizalmamnak... :D Szombat sajna sovány, mert megyek falazni... De még dumálunk róla...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Majd írd meg mikor, hogy rövidet vagy nagyon rövidet menjünk:D
Nem égsz be majd rászoktatlak a heroinra és barmo érdekesen fogsz menni:p
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szép, ti is olyanok lesztek, mint a pécsi kollegák. Õk is akkor mennek direkt, amikor én nem tudok menni. :)
T'od, én dolgozok, fél 6ig.. szóval 5kor nem tudok menni a hegyre. Majd megyek utánatok!
Egyébként meg úgyis beégek elõttük, akármennyit gyakorlok.. Vagy megint letöröm a hajtókaromat, hogy arra foghassam, hogy béna vagyok :D