Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na aztat beszéltük meg, hogy nekünk este jó lesz a hegyen.
És sokan is leszünk.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Jah, tényleg nem voltam MSN-en, de már vagyok. És este is akarok menni valahova fel az éjszakába.

kölyök:
Jajj, ne már! Én nem akarok magyarázni senkinek se. De jó pénzért bármit :D Akarom mondani sörért :D :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Megint elbaszódott az elasztomer a villában, ez már kissé gáz.. meg ferdén kopik a fékpofa, és hozzáér folyamatosan a tárcsához.. meg levegõs is a fék, és alig fog. Kellene egy nagygenerál, de nem is ez a lényeg, hanem hogy PÉNTEK van!!! Jeeee!!! A legszebb nap, süt is, meleg is van, lányok rövidcuccokban villognak..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nálam biztos jobban... ;)

Este falat állítok, utána akár valami csajos teres dolog...

Tomy: vállalsz programozós korrepetálást??? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
én vagyok... de csak péntekenként.
Tomi: a Fundamentals például engem is nagyon érdekelne.!!! kiváncsi vagyok jobban tanítanak-e mint Zsoló és Kokk.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én az Earthed 2-re lennék leginkább kiváncsi sörért cserébe vagy mittomén..

dnl, gratula az új bukódhoz, ha jössz benne tekerni integess, hogy megismerjünk.. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah, pupákok, este leszen majdan valami?
Mé nincs senki MSN-en?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hú az jó lesz. Én sokat akarok majd rendelni. Fundamentals, New Deal (már a doboza miatt is :D ), Synopsis, Eastside Freeride 2, meg mittomén... Mindig egyet, vagy kettõt, és ha megjöttek, akkor újabbat. Eh szénné nézem majd õket.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Nem aggódom, mert úgy tûnik, a Halfway to Nowhere-t azért berendelem!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
üdv mindenkinek.
megjott angliából a bukom.!!! még nem bontottam ki, mert munka elõt voltam postán, es nem akartam itt szarakodni vele... de a kormányt már megnéztem. hát ért egy kis csalodás.

Elvileg Azonic World Force Pro, de gyakorlatilag csak annyi van ráirva hogy World Force, semmi azonic márkázás, aztán az is elég gyenge minõségben van rászitálva (vagy fújva, vagy mi). És középen az a bordázás, ahol a stücni fogja, enyhén ferde....
csak két pozitívum van benne, hogy adtak a végére egy dugot (mûanyagból), és jól látszik a vastagítás

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fúúúú, tényleg. Bár a Earthed 2-t már töltöm egy ideje, de asszem postán hamarabb ideérne. Most majd ha lesz pénzem megint rendelek párat, szóval Shoshi no para, lesz néznivaló a télre...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, én meg tegnap vettem cipõt, találtam egy fasza boltot a Westend mellett, ugyanolyan márkák, kb. 7ezerrel olcsóbban.. Merrell 19 helyett 12ért azért nem rossz.

Viszont meg tegnap a hegyen is voltam, láttam két szép Giant AC-t.. Azok nem nagyok, hanem szépek.. Kár, hogy drága.. Ééééés egyre gyorsabb vagyok. Meg az egész hegy kiszáradt és porzik mint állat, és elõször éreztem tegnap a sült fékpofa szagát.. :) A Magura is felkeményedik, ha melegszik, ez gáz..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fúúúúú! Earthed 2 és Halfway to Nowhere kapható a Pinkbike-on! Kár, hogy nem most vagyok tele lével...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát igen. Jó lett volna feltolni a bringát oda, de elég fáradt voltam, és ma úgyis megyek oda is, meg fel a Mecsekre is, szóval bepótolok mindent.

BattleField 2 nem érdekel valakit? Csak úgy kérdezem, mert nekem is csak megvan, de még nem próbáltam. Olyan videókártya kéne neki, ami drága... Eh.

Tegnap kaptam 1 hajóalkatrész katalógust. Eh. Most vagy a Bike, vagy a MBA elõfizetésem után találták ki, hogy nekem ilyenekre van szükségem... Na mindegy, jó gumimatracok is vannak benne.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Pedig tennap jó kis pörgés volt, ezer ember, sok csajok... És a kisebbség nyomta a szímpadon, és persze mindenhol máshol is. És jöttek velük az izmostetkós feketék is.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Az még semmi, hogy 8kor bennt voltam! Mert 11kor mentem haza... Eh. És már fel se mentem a térre sörözni. Ez már tényleg gáz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, nem bírok aludni, csak forgolódok, de hulla vagyok, mert full parázok a vizsgák miatt. De szar érzés...

Mennék ma én is, de falat kell állítani. MEg sztem emiatt a holnapi is ugrott, de vasárnap, hétfõn, meg kedden mennék egy-egy rövidet, aztán ami belefér... Remélem majd jön valaki. NA, megyek még kicsit nyüglõdni, aztán tanulok, ha tudok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na hella vörkahólikok!

Tomy:
Teljesen új infókkal látsz el... nyóckor még bent vagy, vizet iszol.. Öregem, mindig láttam rajtad, hogy öregszel ;) !

Tegnap akkorát csapattaunk! Pántyer, Kokka, Öcsém ,meg én... isteni volt. Ez az esti csapatás über. Utána egy sörét Séta téren, erõs szemhasználat a gyengébbik nem irányába, stb.

Zap:
Csajod rámhozta a frászt tennap! De üzenem neki, hogy minden rendben! 2006. március nyócig jók az üdülési csekkeim!

na szép napot mindnekinek! Én MÁR MENNI AKAROK! Mikor lesz már délután? És boardolni is akarok :cry: !

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nahm a holzfeller szeintem is jobb :)

jó votl orfû ma kevés ember jó víz fos strandos kaja...

22.étõl játszák a világok harcát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hétvégén tekerés!?

Zsolo,holnap adom az Attttusnak a cuccót,nagymuter melleti utcában lakik,szóval tök jó.

nha béke

giant nagyon-nagyon tetszik...

Vörös hívott hogy a váz meg eladó-e.a scott...

nah szóval a ginat valóban angy lenne de boxxerhez gyártották és a z150 akora sõt magasabb mint a nem idei boxxer...
nah midnegy ez most jól mûködik, az a váz meg tökéletes...

de ezt most angyon szeretem,csak mint lehetõség marült fel...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez már gáz!
Még mindig itt vagyok.
Elegem kezd lenni, de hát ez van/volt/lesz minden bemutató/átadás elõtt...
Eh. Holnap csak bemutató.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök