Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2005. July 07. - 08:32

Álló!
Tegnapi nagy istenség volt, Mató Peti kitett magáért, vitt haza virágföldet, és egy kerékpárszervízt sem ártana meglátogatnia.
Márió:
Nagyon jók voltunk lefelé és felfelé is.
Ma is mehetünk, de ma inkább fél hét körül valamit, az jó KisB-nek is, meg igazából elõtte nekem sem jó. Bár még az is elõfordulhat, hogy elmegyek tréningezni egyet.
Tegnapi nagy istenség volt, Mató Peti kitett magáért, vitt haza virágföldet, és egy kerékpárszervízt sem ártana meglátogatnia.
Márió:
Nagyon jók voltunk lefelé és felfelé is.
Ma is mehetünk, de ma inkább fél hét körül valamit, az jó KisB-nek is, meg igazából elõtte nekem sem jó. Bár még az is elõfordulhat, hogy elmegyek tréningezni egyet.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. July 07. - 08:25

Vasárnap este fel(le) Pestre, hétfõ este / kedd reggel vissza.zsolo: te most pesten vagy és jösz majd "fel", vagy pécsen vagy és hétfõn mész "le"?
Posted 2005. July 07. - 00:08

közben bátyám is bejelentkezett, hogy holnap pestre ér, tehát a lejutással nem lenne probléma, csak nincs neki pénze..
nálam meg itt figyel kp.
zsolo: te most pesten vagy és jösz majd "fel", vagy pécsen vagy és hétfõn mész "le"?
pestiek legyetek olyan aranyosak....
(olyan kedves embert keresek, aki pécsen van és megy fel a közeljövõben pestre, majd haza is jön, vagy olyan pestit, aki kölcsönöz nekem (bátyámnak).
nálam meg itt figyel kp.

zsolo: te most pesten vagy és jösz majd "fel", vagy pécsen vagy és hétfõn mész "le"?
pestiek legyetek olyan aranyosak....

(olyan kedves embert keresek, aki pécsen van és megy fel a közeljövõben pestre, majd haza is jön, vagy olyan pestit, aki kölcsönöz nekem (bátyámnak).
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. July 06. - 22:03

Ha valaki megveszi addig akkor egy hétfõi le(fel)szállítást tudok felajánlani...ha van nekik, valaki megtudná oldani nekem a leszállítását?
Posted 2005. July 06. - 21:59

hi szerintem ma baszott jot csapattunk...
meg a kilometer oram is bedoglott
holnap mi lesz?
nekem 4 utan jo barmi akr ilyen mint a mai is...
gyorsa voltunk nagyon,fol is le is....
egy gatya kene nekem is,holnap Csaszinal meglesem a bbbt...
aytan hatha szerelmesek leszunk
meg a kilometer oram is bedoglott
holnap mi lesz?
nekem 4 utan jo barmi akr ilyen mint a mai is...
gyorsa voltunk nagyon,fol is le is....
egy gatya kene nekem is,holnap Csaszinal meglesem a bbbt...
aytan hatha szerelmesek leszunk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. July 06. - 21:24

A pesti különítményhez lenne egy nagyon nagy kérésem.
az ebike 1 hónap múlvára igéri a pikeom.
ÁM menetközben a kedves fórumtársak felvilágosítottak hogy a Marathon* nevû üzletben akad Pike 78ezerér.
holnap felhívom õket, hogy télleg-e.
ha van nekik, valaki megtudná oldani nekem a leszállítását?
*1071 VII. Budapest Peterdy u. 29.
Nyitvatartás: hétköznap 10 - 18 óráig, szombaton: 10 - 13 óráig
az ebike 1 hónap múlvára igéri a pikeom.
ÁM menetközben a kedves fórumtársak felvilágosítottak hogy a Marathon* nevû üzletben akad Pike 78ezerér.
holnap felhívom õket, hogy télleg-e.
ha van nekik, valaki megtudná oldani nekem a leszállítását?
*1071 VII. Budapest Peterdy u. 29.
Nyitvatartás: hétköznap 10 - 18 óráig, szombaton: 10 - 13 óráig
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2005. July 06. - 17:44

én mostanában a szint légkondijának a kivezetése alatt szoktam kakálni. A szag meg a 40 fok meleg olyan jo kis egyveleget alkot, mintha krekken lennék. Flk óra kábulás/lazulás, és mintha újjá születtem volna. Ilyenkor értékeli igazán az ember a kúttúrát, hogy a te szavaiddal éljek.
Posted 2005. July 06. - 17:27

Posted 2005. July 06. - 17:21

Posted 2005. July 06. - 17:20

Posted 2005. July 06. - 17:19

És neked van már saját géped meg kuckód meg minden?
Meg bögréd persze?
Ja és még azt sem írtad, hogy milyen ott szarni!
Meg bögréd persze?
Ja és még azt sem írtad, hogy milyen ott szarni!
Posted 2005. July 06. - 17:10

Posted 2005. July 06. - 17:08

Wuff, gyere felénk és igyad meg, otthon leszek, de ha mégsem idõben rádcsörgök!
Tomi, én is a szombatra szavazok, már ha van beleszólásom!
Tomi, én is a szombatra szavazok, már ha van beleszólásom!
Posted 2005. July 06. - 16:57

Persze, hogy pénteken... antiszociálisok vagytok, utáljátok a köcsög pestieket, mi? Nem is megyek veletek..
Ha ma elkészül a gépem, akkor megyek is a hegyre, de legalábbis a városba gurulni egyet.. Mettyú otthon leszel? elmegyek felétek egy sörrel, ott jól megiszom..
Ha ma elkészül a gépem, akkor megyek is a hegyre, de legalábbis a városba gurulni egyet.. Mettyú otthon leszel? elmegyek felétek egy sörrel, ott jól megiszom..
Posted 2005. July 06. - 16:56

M: igen, pánytyát rádumáltam, és méregdrágán odaadta a hátizsákot.
mpt láttam jöttek ujabb Kelly-sek a Pavlikba, de mások, szerintem rondábbak.
AW: nekem péntek mindenképpen. esetleg csutörtökön. 7re érek haza, mondjuk egy hn8kor találkozhatunk fogasnál vagy valahol és visszakisérlek titeket a belvárosba - jade csak egyedül leszel... szóval pénteken egy kétkilûtót mehetnénk, csüt pedig város/sörözés.

AW: nekem péntek mindenképpen. esetleg csutörtökön. 7re érek haza, mondjuk egy hn8kor találkozhatunk fogasnál vagy valahol és visszakisérlek titeket a belvárosba - jade csak egyedül leszel... szóval pénteken egy kétkilûtót mehetnénk, csüt pedig város/sörözés.
Posted 2005. July 06. - 16:51

Ja és Zap-pal (bazzeg és Zap-os pólóban volt!) azt beszéltük, hogy jövõ héten pénteken (vagy szombaton, de inkább az elõbbi) lesz megint fenntalvás. Pontosabb információk jövõ héten várhatóak ezen az oldalon. Tábortûz, szalonna, kolbász, hagyma, fotózás, sör/bor/pálinka, hálózsák, reggeli napsugár, kómás városba érkezés lesz a várható program.
Posted 2005. July 06. - 16:49

Kínaiba? Megõrültél? Bár ma majdnem eljátszottam a gondolattal, de ez csak 2 másodpercig tartott.. arra azért még kell gyúrnom, hogy oda menjek... 
Ma megyek a bicajért, ha minden igaz.. kapott új fékpofát, meg légtelenítõdött és a teló is ki lett pucolva. Remélem lesz érezhetõ különbség.. Tekerés a héten?

Ma megyek a bicajért, ha minden igaz.. kapott új fékpofát, meg légtelenítõdött és a teló is ki lett pucolva. Remélem lesz érezhetõ különbség.. Tekerés a héten?
Posted 2005. July 06. - 16:45

Tomi és nekünk mikor lesz jó, he?
Bandi, nem baj, de azért egyszer majd menjünk nosztalgiázni a kínajiba, jó?
Dan, a hátizsák az a Pántyáé volt vagy újat vettél?
Bandi, nem baj, de azért egyszer majd menjünk nosztalgiázni a kínajiba, jó?
Dan, a hátizsák az a Pántyáé volt vagy újat vettél?
Posted 2005. July 06. - 16:28

Tomidny: van az azonic rövid, meg a Fox hosszugatyában is van ilyen kis ful, ami tépõzár.! szoval jo lenne, de természetesen adom akkor vissza, amint lehet.! (szombat).
Posted 2005. July 06. - 15:58

dnl:
Hát nélküle kevésbé piacképes a nadrág, szóval nem szeretném különválasztani. Amúgy mihez használnád? Varratnál másik nadrágba tépõzárt a seggrészbe? Akkor már lehet egyszerûbb ha szerzel ilyen keményebb szivacsot is, és a nadrághoz igazítod, mint ezt beheftelni valahova...
Amúgy van rá érdeklõdõm, szóval kéne minél gyorsabban. (Bár 1-2 hét ide vagy oda, már mindegy)
Zap megkapta a DVD-ket, szóval neki már jó.
Hát nélküle kevésbé piacképes a nadrág, szóval nem szeretném különválasztani. Amúgy mihez használnád? Varratnál másik nadrágba tépõzárt a seggrészbe? Akkor már lehet egyszerûbb ha szerzel ilyen keményebb szivacsot is, és a nadrághoz igazítod, mint ezt beheftelni valahova...
Amúgy van rá érdeklõdõm, szóval kéne minél gyorsabban. (Bár 1-2 hét ide vagy oda, már mindegy)
Zap megkapta a DVD-ket, szóval neki már jó.