Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Tommmi, nekem is lehet egy másolatot kuncsorognom a Dropin3-ról?
Díjazást majd megbeszéljük hétvégén?
Akar valaki menni Magyarszékre nézelõdni a hétvégén? Én szívesen kiugranék, akár gyalogosan is.
Zap, mi van a telóval? Spórol még rá a srác?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!

Ti csak bringázzatok. :(

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na jó reggelt tekerõk, és nemtekerõk! Én tekertem ide be, meg tekerek haza is, de aztán ennyi.
Végeztem a DropIn3 elsõ lemezével, és azt kell mondjam hááát félelmetesen jó. Igaz van 1 kis hiba a lemezen, de a másolatokon már kevesebb gondot okoz. Néhány képkocka zizis az egyik részben, és ennyi. Ettõl még tök élvezhetõ. Ki akarja tesztelni? Délután valamikor fogok a városban száguldozni, szóval akár...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az idõ szép, tudok is tekerni, csak nincs mivel...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kösz Márió, majd szólok, ha aktuális a dolog!
Itt is fos idõ volt tegnap, de ma szép napos, és látom Pécs városa felett sem nagyon van felhõ. Menjetek tekerni! Már aki tud.
A többiek meg írogassanak ide, mert unatkozom!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hat a mai tekeres meghijusult mert eltunt a Mecsek valmi gonosz felho koyott meg rohadtul esik

pedig ay jonak tunik meg radasul ocso

de egyre jobban bejon a feher vega/illmatic gep ami a Gulyasnak van

Mettyu,ha koll vlami syolj elotte,hatha... :>

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Nem veszek Pike-ot meg mást sem, használom ezt, amíg mûkszik, mert a szívemhez nõtt!
Bár lehet, hogy egyszer begárgyulok és veszek valamit hirtelen. Bár az nem PIKe lesz, maradok a Marzonál (csak ne legyen gyanúsan occsó persze, jó, hogy figyelmeztetsz)!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
UUUUUUUUHHHHHHHHH bazzzmeg, majdnem el is felejtettem geeecccccccii.!

Mario: mit akarsz megvenni.? csak nem a Wunderbike-ot.?
errõl jut eszembe, Máté, mikor veszed meg a PIKEodat (mármint ha az enm enduro). nem adod el a régi villád.?

... csak ne legyen gynusan olcsó (ha már a klasszikus poénoknál járunk, ééérted.!)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Márió, ezért kell átállni a papírtakarékos szarásra, 1-2 hét és neked is sikerülhet!
Ja, és a Weyless egy enduro váz, ne vedd meg!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ok;s ;n lehet meg is venn;m...

illetv enekm is kell egz olzan de nem biytos

nah syartam aytan alig volt papir....

parra vaolt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
jaaa, meg szuper hot souce-t, amitõl még a matyi bélkeringése is ujra éles üzembe állt.!
hehe! szerintem akarok hozni egy Weyless vázat, a 67et, vagy mit ha éppen lesz akkor akcióba'. Aztán matyinek eladom kilencvenezeré az átütõs adapterrel együtt.!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Szeva Dnl! Na reméltem, hogy feljentkezel, mert elkúrtam valahova az emailcímed és így azon nem tudtalak basztatni! Papír van elég, pláne, hogy mostanában ráálltam arra, hogy olyat szarok, ami után nem kell olyan intenzíven törölni!
Szept. 30. ezt megjegyzem és addig is nézegetem majd, hogy miket hozhatsz nekem! Hacsak nem erõsödik meg az a kurva dollár, mert akkor semmit!
Képeslap nekem is kell, de komolyan!
Márió: Szerintem tekerés után az már nem fog állni, de talán a fiatal szervezet elviseli és lehet még belõle valami!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó, van olyan, hogy Virus Filter és rá van ragasztva egy koton. Az jó lesz neked. Vészhelyzetre.. :)

egyébként milyen témában válogassak? Meglepõ és mulatságos? Kicsit hülyének néznek, hogy minden nap átnézek vagy 2ezer fajtát :) de majd lecseng ez is...

dnl: hozzál nekem TacoBellbõl kaját, az kell nekem már régóta.. de addig majd irok listát még :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huh de butan ir a gep most....

aha de rajottem mert most igz legalabb jo

nah syoval elobb ayt akartam hogz ma akor a tekeres all-e meg

mert en mennek ma

megzunk nzaralni ayt kell edzeni :>
bar gyorsabb felsotestre gyurni mint hasizmot novelni....

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
AW: nekem kellene egy óvszer mintás, de bedobhatod hozzánk, majd Évi átveszi. Most lehet hogy a héten mégsem koltozik... én már nemtudom mit akar ez a nõ.. ja, és mégvalami: szept 30.! ekkor indulok oda, aminek már nem mondom ki többet a nevét.

WM: szeva geci.! ma mehezttek ervinnel bandázni, mert lenn amradtam - nincs kedvem megint autokázni, meg kulonben is fosnom is kell, és inkkább maradtam. De jövõ héten ha lesz tekerés akkor megyek fel. Mondjuk hetes fogadst nem érem el semmiképpen, csak pénteken.! Van elég papir.?

Ezek ugyanazok a szlovák csávók voltak mint Komlón.? nagyon keményen nyomták ezt a keresztbe teszem a bringát az ugratoban témát, és igazán jól elkaptak õket Mário, nagyon teccettek a képek.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Há' Márijó, mondjuk tekerhetnél egy csomót a faszodra, és akkor a lúd is jóllakik meg a túróstészta is megmarad!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ah legzen ma teker;s<$

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vazze, van minden... még ingyen óvszeres is.. termékmintás is, de csak kv-s, alkoholssat nem csinálnak, de lehet ez lesz az én innovációm... :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Wuff, kösz, már küttem is rá dógot!
Képeslap kell, de tényleg!
Ha ingyen van, akkor 2szer annyi, ha szar is!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Elküldtem privátba' mer' az úgy jó..

Kokknak meg gratula! Meg Dalmának is!

Meg a Mettyú az még hivatásos wannabe emberke, igaz e? Ez tök jó kifejezés, csak nem tudom, hogy arra értõdik e amire én használom.. :D na, mindegy

kell vkinek dizájnos képeslap? hegyekbe áll itt mindenféle témában