bár régebben voltam csak csapatóst,de tegnap azért ment az is...
Shoshi,pont jó tempót ment nem kellet nagyon erölködnöm hoogy tarsam a tempót.igaz nem sokat láttam,mert a szemcsi sötét volt...
Peti valóban jól szabta...
áh itt magyar a billentyûzet

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Vittem a speedwaybe, mitadisten Dig gépe ott figyel Sala meg, ugye õ az, vagdossa szorgalmasan a küllõket kifelé... egyébként az hogy lehet, hogy te késõbb vitted be, de a tiéden már dolgoznak, az enyémhez meg nem nyúltak hozzá két napig... nem szép dolog ez...
Akkor ne várjatok.. Hüpp-hüpp... Akko' gyertek Pestre
Még nincs kész a gépem, de személyesen Gulyás Mihály szúrt le, hogy miért használok Hayes tárcsát a Magura fékhez... azé' ez má' nem semmi...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Aktuális civil
LL: utánvét?
Aktuális civil