Nem tekertem, elmentem a Tescoba nagybevásárolni. Egyébként most a menetrend az úgy néz ki, hogy mivel idén már nem jutok el úgy tûnik semmilyen nagyobb hegy közelébe, ezért a váz vásárlás 3. helyre csúszott. Elsõre ugye jön a fék majd jövõ héten, azt már nagyon várom, aztán nézek vmi jó telót. Most ugye ez attól függ, hogy milyen vázat veszek majd, szóval nekem tetszik a Pike, de lehet, hogy kicsi, szóval ezt épp fontolom. Egyéb olyan szimplavállas, ami jó fulltelósba is, de még megfizethetõ? Ötlet?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2005. July 21. - 10:31

Posted 2005. July 21. - 10:18

Posted 2005. July 21. - 10:16

Hú, jó lesz akkora is! Ezt is Hirden hegesztik?
Na lassan indulnom kell. Megyek a rendõrkapitány haveromhoz.
Na lassan indulnom kell. Megyek a rendõrkapitány haveromhoz.
Posted 2005. July 21. - 10:15

Posted 2005. July 21. - 10:14

Fú, ez nagyon szépen van hegesztve. Esetleg electric red színben nincs?
Posted 2005. July 21. - 10:09

Hehe! Ma csak a nagy öregek vannak itt és azokat nem lehet szívatni, mint a kis ifjoncokat!
Zap:
Beszélj Iljiccsel, aztán átveszem tõle valahol, ha megérkezik!
Tomi:
DVD ügyben nem tudok segíteni sajnos!
És ha már Horvátország, akkor már inkább Szlovénia! Nincs kánikula és vannak szép tavak és hegyek!
Zap:
Beszélj Iljiccsel, aztán átveszem tõle valahol, ha megérkezik!
Tomi:
DVD ügyben nem tudok segíteni sajnos!
És ha már Horvátország, akkor már inkább Szlovénia! Nincs kánikula és vannak szép tavak és hegyek!
Posted 2005. July 21. - 10:09

Szerintetek hova menjek nyaralni kb. 1 hetet csajommal? Orfû? Valami más itt a közelben? Esetleg kis hazánkon belül valami fürdõhely?
Vagy Horvátország? Csak ugye még nincs autóm, és a lejutás, ottani mozgás kicsit nehézkes emiatt.
Eh, micsoda gondok...
Vagy Horvátország? Csak ugye még nincs autóm, és a lejutás, ottani mozgás kicsit nehézkes emiatt.
Eh, micsoda gondok...
Posted 2005. July 21. - 10:07

Mivan? Még mindig nem jött meg?
Nekem lassam megjöhetne a New Deal DVD...
Nekem lassam megjöhetne a New Deal DVD...
Posted 2005. July 21. - 09:53

Posted 2005. July 21. - 09:51

Remélem tudsz majd olyan bringát is szerezni, mint ami a Mettyúnak van. Nekem olyan kéne. Megoldható?
Posted 2005. July 21. - 09:34

Hát jó volt veletek tegnap diskurálni, most el kell egy kicsit mennem!
De 1 év múlva újra jelentkezem még nagyobb kínálattal!
De 1 év múlva újra jelentkezem még nagyobb kínálattal!
Posted 2005. July 21. - 09:15

Ja az elõbb voltam a rendõrségen, de most épp nem ért rá a parancsnok, szóval majd egy óra múlva mehetünk vissza. Eh.
Miki sztorijához még annyit, hogy A Zsongor kõnél az ismertetõ táblánál támasztották le a bringát, és lementek 10 percet beszélgetni a sziklákon. Nem másztak le teljesen, csak kb. a közepéig. Onnan idõnként ránéztek a bringákra, de csak az egyik látszott, és az mindig ott volt. Nem hallottak semmit, csak amikor vissza mentek már nem volt ott.
Miki sztorijához még annyit, hogy A Zsongor kõnél az ismertetõ táblánál támasztották le a bringát, és lementek 10 percet beszélgetni a sziklákon. Nem másztak le teljesen, csak kb. a közepéig. Onnan idõnként ránéztek a bringákra, de csak az egyik látszott, és az mindig ott volt. Nem hallottak semmit, csak amikor vissza mentek már nem volt ott.
Posted 2005. July 21. - 09:11

A legjobb hajnali 3kor átvágni a városon. Akkor szinte senki nincs az utcákon. Én többször nyomtam Újhegy-Magyarürög távot (és még sokszor fogok is), és hihetetlenül jó. Nagyon szeretek éjszaka a városban bringázni.
Az erdõben meg mégjobban, de oda kell jó lámpa is, különben csak kínszenvedés az egész.
Az erdõben meg mégjobban, de oda kell jó lámpa is, különben csak kínszenvedés az egész.
Posted 2005. July 21. - 01:18

na, én ezért szeretem Mecsekalját... elég nyugis...
na oké, de addig el is kell jutni vhogyan
na oké, de addig el is kell jutni vhogyan

Posted 2005. July 21. - 00:57

mondj egy rosszkörnyéket belváros - rózsadomb útvonalon 
(ahol utol is érhetnek akár)

(ahol utol is érhetnek akár)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. July 21. - 00:54

Nagy szerencséje volt... sõõõõõt...
éjfél után, egyedül? rossz környéken tekersz, rosszul járhatsz...
éjfél után, egyedül? rossz környéken tekersz, rosszul járhatsz...
Posted 2005. July 21. - 00:54

Mekkkkkkooooorrraaaa feeeling éjfél után tekergélni..
baromi jól esett.
baromi jól esett.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2005. July 20. - 22:45

Ugyan nem ismerem a srácot, de ez most nem számít... Nagyon frankó lett a történet vége!!!Lefosom a bokámat!
Meglett a Miki bringája!
Posted 2005. July 20. - 21:39

Ja, holnap én is megyek a rendõrségre. Öltöny, nyakkendõ, izzadás...
Szerencsére ma nem volt éjszakai paraüzemmód. Azt mondtuk, ez így most jó, majd úgyis mást kérnek...
Szerencsére ma nem volt éjszakai paraüzemmód. Azt mondtuk, ez így most jó, majd úgyis mást kérnek...