Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na mivan támadnak a tripodok? Vagy mieza kuss?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, mondjuk kicsit sokszor ússzák meg a necces szitukat a kedves fõszereplõk, de a végén, mikor a narrátor kezd beszélni és közelít a kamera a kis rügy felé, hát nagyon kész voltam... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

MEgnéztük a Világok harcát. Hát ez kész!!! És Tibiék hazaléptek rögtön utána. Kivel dumáljam ki?!?!?!?! Pedig beszarás!!!! Régóta az egyik legjobb film, amit láttam...

Na mostmár legalább megérted a problémám. Énse tudtam kibeszélni. De dumálj róla a KisB-vel :D "az mekkora szaaaar"
De tényleg régóta az egyik legjobb film. Nincsenek végre szuperhõsök, meg mûködõ megoldások..

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Egy pöcs vagy, Kokk!
Egy tipikus egyetemista pöcs!
(nyugi, csak az irigység beszél belõlem, meg néha az Erdész, de azt próbálom visszafogni a tablettákkal)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Életem egyik legnagyobb hibáját követtem el ma. Gondoltam leülök és csak úgy megnézem a Gyûrûk ura 3. részét. Erre elmegy egy csomó idõm és vazz, nincs meg a 3. CD, ezért csak a film kétharmadát láttam és most nem tudom meg, hogy a király hogy tér vissza... És erre ennyi idõt elbasztam... Megáll az ész!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
MEgnéztük a Világok harcát. Hát ez kész!!! És Tibiék hazaléptek rögtön utána. Kivel dumáljam ki?!?!?!?! Pedig beszarás!!!! Régóta az egyik legjobb film, amit láttam... Na, holnap meg úgy néz ki, hogy be kell basznom, mert hivatalos vagyok egy szülinapra. :D:D:D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
... ti voltatok csapatni, már hazajutottatok, lefürödtetek, indultok a városba szórakozni, és én MÉG MINDIG a gépem mögött ülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de legalább szeptembertõl 20%al nagyobb lesz a bruttóm.! Elsó dolgom lesz megvendégelni magam belõle egy téli mezre, vagy valami windstopper mellényre :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csapatás jó volt, csak furcsa volt 2 hét után megint a Tv-toronynál lenni, miközben csomó tök más pályán kellett versenyezni... :D

Most meg megyünk Tibiékkel moziba...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Napsugaras jóreggelt!

Mindenki megbaszhatja, aki nem küldi a háromszöget, meg ellopja a bicajt.

Zap, amig nem jön meg, addig EZT ajánlom a Yeti háromszög helyett, hogy enyhítsem a lelki szenvedést..

www.coloringbookfun.com , hát ezekre Andrés te HOGYAN bukkansz rá!!??????????????!!!!!!?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Vazze, nekem még az EU zászlóknál is maradt 2!
Egy tudatlan fasz vagyok!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most itt ezzel az oldallal csapjuk el az idõt. A csillagképek közül szinte semmit sem tudok...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ma pont nem megyek. Rendet kell raknom meg hasonló fontos dolgok.

Majd a VABI keretében benyomunk vmi zsíros marketinges állásba, aztán jó lesz neked.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hááát, Pécsre egyet beadtam a múlt hónapban, 1 hete negatív válasz jött rá sajnos.
Nyitott szemmel járok, hogy úgymondjam, de a pesti lehetõségeket nem nagyon figyeltem.
Mész ma tekerni?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú, te még dolgozol? Hogy állsz a munkakereséssel?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú, hát, ahogy illik. Tõled tanútam ám! Fajanszos koppantós viszi a prímet. Na.

Ja, de azok vmi komolytalan szögbombák voltak, fel se tudták rendesen robbantani õket.. Egyébként lefoglaltam, megvettem a jegyet, szóval felõlem a Tower is összedõlhet, én má' megyek

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ilyen egyszerû menzakaja. Lebbencsleves tarhonyával, meg sajtal töltött pulyka petrezselymes krumplival, meg saláta. Nem volt rossz ám! De tényleg ízre teljesen oké volt, meg úgy mennyiségre is. Csak az ördögöm aki a beleimben lakik folyton éhes.
Ja, és simán lehet menni oda kajálni akárkinek. Egyetemisták állítólag járnak is.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff, ma különösen jól nyomod! Tetszenek a poénjaid!
Amúgy Londonban megint poénkodnak vmi bombákkal!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És mi volt a kaja? Rablóhús?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na mivan piszkafaszúak?
A rendõrkapitány meghívott minket ebédre. Meg kávét is adott. Rendesek ezek na.
Csak már megint éhes vagyok. És fáradt.
Haza kéne menni.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ugye? Kb. annyi értelme van.. látod, szegény Atis barátunk meg kimarad a jóból, hogy elmegy 2,5 hétre spanyolba süttetni a valagát..