Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. július 20. - 21:14

Írta 2005. július 20. - 21:07

ép orcával úszta meg az ember?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. július 20. - 21:01

Meglett a Miki bringája!
Bement a faszi a Pedálba, hogy árulnak-e ott Kona bringákat? És hát mennyit ér egy ilyen bringa? Miki halotta ezt, és kiváncsiságból elõrement a mûhelybõl. Kérdezik, hogy mégis milyen? Hát olyan kék váz, kék teleszkóppal. Aztán itt szépen bezárták a bolt ajtaját. És hívták a rendõrséget. Azok jöttek, bilincs bekattant. Kiderült a faszi ellen már folyik eljárás autólopás miatt. Kimentek átkutatták a házát, meglett a bringa. Csak a pedált cserélte át, mert nem tudta tekerni az SPD-t...
Ekkora mákot...
Ráadásul pont elõtte volt a Miki a rendõrségen a feljelentés, és a faszi pedig az ügye miatt. Hát ez kész.
Das hepi end.
Írta 2005. július 20. - 18:34

Pedig haza akartam vinni az egyik projektort, és Dropin-t nézni 3 méteren.!
Írta 2005. július 20. - 17:32

Találkoztam a Feje familivel. Beszélgettünk errõl-arról. István megint megígérte, hogy jön bringázni...
Írta 2005. július 20. - 17:30

LL: hogy ez globális maciklub?!?!?! Értem...
:D:D
csakhogy leesett

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. július 20. - 17:11

Esetleg egy prezit összedobhatnál arról a dologról, ahogy illik, hogy tudjam tanulmányozni, ismerkedni, hogy legalább olyan jó legyek én is..
Írta 2005. július 20. - 17:01

ja és vegyé Dzsúszit, ha assziszed hogy az jo. persze én meg a sztár rider haverom, a fekete remete erdõlakó cimbora és a szegecses vállú pályaépítõ majd jót nevetünk rajtad amikor ez is szar lesz.
Az El-Camino mennyibe kerül.? az most a legállatabb, nem.?
Írta 2005. július 20. - 16:13

Kokk már megint milyen bánatod van?
Írta 2005. július 20. - 16:08

Aztán elmesélt mindent a készülõ DH futamról. Nem a déli oldalon lesz, meg ilyenek. Sok jómunkásemberre lesz szükség...
Meg voltam bankban is. De én béna vagyok, mert nem hoztam onnan pénzt csak vittem oda.
Írta 2005. július 20. - 15:56

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. július 20. - 15:52

Írta 2005. július 20. - 15:39

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. július 20. - 15:35

Írta 2005. július 20. - 15:34

Most nem veszek vázat. Inkább ezzel okosodok.
Írta 2005. július 20. - 15:33

Írta 2005. július 20. - 15:31

LL: kolamacinak is ez az avatarja... Ez így gáz...
Erdész: hagyd már a hülyeségedet és húzz a picsába.
Mini: tényleg gáz a név és sztem nekiünk nincs ilyen váltónk...
Shoshi: neked is jó mindenfélét.
Zap: mikor kell transzpoltálni a cuccosokat?
Wunder: ...
Wuff: vegyél avidot és majd röhögök, ha esetleg a hayes jobb lenne...
Ennyi...
Írta 2005. július 20. - 15:20

Jaja, minijani, vazze.. ez egy értelmes társaság. De nem használunk XTR-t, mert az szar, és TÖRIK!
Ja, meg a Mettyú haverja Avidot vesz! Beee... ne aggódj Wunder, ez kölcsön lóvé.. ettõl nem lettem gazdag, csak kipróbálom milyen lenne, ha... ééérted..
Mi a faszom ez a jegesmacis képõrület. Én resist e témában, mer' már rég vót
Írta 2005. július 20. - 15:12

Mindenki pénzt kap mostanában, vazz?
Mi van itt? Kánaán?
Mini: Ezzel a névvel és idõzítéssel nem jó helyen kopogtatsz!
Dnl:
Akkor is az Avid a király, és a haverom azt fog venni! Beee!
Írta 2005. július 20. - 15:00

W: jaja, ahogy illik úgy illik, és senki se csinálja máshogy bizony. Egyébként qrva jól nyomtad ott a Gellért alatt.! tényleg. Tök állat volt(ál). és szerintem én is tök profin beálltam a sorokra, betámasztottam és úgy beszéltgettem veled. Ha nem két lábam lenne nagy terpeszben, hanem csak egy, biztosan faroltam volna egyhelyben végig, miközben dumálunk ott - qrva keményen.
Hayes vs Juicy: szerintem istem a Mag, csak nincs bennem elég kitartés hogy jól belõjem, és 350 forintos fékbetétet használok, és mindig beesik a fékkar, és nem nyomtam bele elég körömlakkot.
Egyébként aza durva a Hayesban hogy mikor az XT fékemet karbantartottam és tuisztogattam állandóan, fénykorában fogott úgy, mint a Hayes közvetlen miután felszereltem, amikor be sem volt kopva.
Azóta mondjuk nem lett sokkal jobb, de én akár mennyire nem tartom most karban mindig ugyanugy fog, és pont ezért szeretem benne : lehet rá számítani.!
szoval Hayes kell az biztos (Kokkk, most nem mondok ellent). Egyébként azért is jobb aHAyes, mert a fékkarnak nagyobb a felülete, és sokkal nagyobb Mílói Vénuszt lehet rá festeni te burzsuj állat.! (nem Máte, nem Milói Ánuszt!!!!)