Jó volt tegnap a fesztivál. Vettem Borzalmas Hétvége feliratú pólót. Pénteken majd mindig ezt húzom
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Posted 2005. December 03. - 13:30
Jó volt tegnap a fesztivál. Vettem Borzalmas Hétvége feliratú pólót. Pénteken majd mindig ezt húzom
Posted 2005. December 03. - 13:26
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. December 03. - 13:02
nincs fönt vészesen nagy dzsuva...
jóó nem vágotpusztaféle kell most menni,toronytol egész jó az út..
Marci,ha esetleg ugy értelemzted hogy igen jövök,akkor neharagudj,nekem nem ugy tunt hogy fixre megyunk.
Bocs megeszer
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. December 03. - 10:28
Posted 2005. December 03. - 10:23
Tegnap nagyon állat volt a Ponyvaregény. Érdemes megnézni moziban. Pedig tényleg kívülrõl tudom, de tetszett nagyon! Márió, mekkora pöcs vagy?! Arrol volt szó, hogy jössz velünk, erre elmész arra a szarra... Nem is jelentkeztél. Na jó, ezt leverem rajtad még...
Zapat: akkor mi legyen? Nekem délelött lenne jó, vagy koradélután. Majd csörrents, ha gép elött leszel... Addig elfoglalom magam...
Shoshiéknak: thx!
Gabesz tegnap fölhívott, hogy mi van velem. Jól esett. Nem szokott nagyon hivogani...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. December 02. - 22:23
nah mi lesz ma meg holnap!?!?
ki merre!??!
én most értem haza rohadt fáradt vagyok és a Grimm jó,mert a csajom játszik benne!!
Dani,ezer köszi!!Átgondolom jobban.
Bazze az enduro mért kerül enyibe!?Az lenne számomra az ideális gép,azt tuter hogy megtartnaám amit csak lehet,ezzel a villával ideális párosítás!
Jóó volt ma havas tályon bicózni,nagyábol belõttem elöl-hátul egyvormára,kicsit lassabra mint szoktam,igy egész jóó érzés.nem mozog soksok utat végig,már csak a féket kéne kicsit följavítani.
vicces hoogy nincs hó a talajon,a fák meg ugy néznek ki mint télen.
mindjárt képelek is
http://kep.tar.hu/dr...8805/17984075#2
bocs de telefonnal készültek
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. December 02. - 20:06
Posted 2005. December 02. - 18:29
Zártkörû a buli, lehet h én is csatlakoznék egy leányzó társaságában (Kokk már ismeri a barátnõmet),és ez egyel több alternatívát jelent a bemelegítésre is
Ezt a sok uj nevet (zsuzsi, peti, ...) is megiserném szivesen.
Mário: ne az enyémet akard megvenni, az megtartós.
Ecccer más meséltem neked róla, illetve h szerintem mi a hátránya: nem túl aktívnak és nehéznek tûnik a hátulja (bár nem tudok viszonyítani), alacsony a kcsapágy ugyhogy kb 15-öt mozgó teló kell bele, jó nagy a sárférõhely (bár asszem te is már vékonyítasz a kerekeiden), nem lehet állítani a rugostag helyzetén, nem mozog 14 centit mont ahogy igérik, csak kb 10-et (ez viszot nagyjából egyensúlyban van az elõl 13-15 centivel), át kell cintírozni a hátsó kerekedet mert offcenter az agy rögzítése, a platformos tag sokat dob rajta a Vanilla gyengének tûnik.
Szóval ez egy nagyon alap gép 1-2 szép mogoldással. Hosszutávra nem befektetés, egyébként minden csúcsmegaszuper, szeretem.
De ha belegondolok, te mindent eladsz 3-4 hónapon belül, uh neked pl ideális lehet
Posted 2005. December 02. - 17:18
Posted 2005. December 02. - 17:01
Mink ma megyünk erre a Pécsi Szál fesztiválra. Én kiváncsi vagyok a többi együttesre is. Holnap mondjuk házibuliba, de hát az is jó.Van Kispál ma is, meg holnap is az IH-ban...
Gyertek koncertre jól.
Posted 2005. December 02. - 16:50
Egész jól elbeszélgetsz itt magadban...Én mindig sejtem mit jelentenek a burkolt mondásaid Zsolo
erre jönne a válasz tõled: h kétled.
Elsõ alap meg indulhat itt nálunk, igaz nem elite környék.
Posted 2005. December 02. - 16:27
Márió, te jössz moziba? 21:00 Uránia. Feliratos, remélem nem gáz. Meg van Kino café-ban valami koncert is, bár az nem érdekel nagyon... Na?!
Posted 2005. December 02. - 16:03
Posted 2005. December 02. - 15:55
Nem lehet, h álmos voltál iszonyatosan Wolf mikor nézted? most már mind1, megvan a jegy és most vágyom vmi kosztûmösre. A Potter meg nem jön be filmen.
Ja, az elõre nagyon leszervezett mókák sosenem jók. A csajok Misi fealadata!
Posted 2005. December 02. - 15:54
Zsolo táncol...
Posted 2005. December 02. - 15:49
Posted 2005. December 02. - 15:42
Posted 2005. December 02. - 15:42
Posted 2005. December 02. - 15:28
Nem rémlik hogy én ilyet írtam volna...Akkor megbeszélve a jövõ hétvége és végre látlak táncizni
Posted 2005. December 02. - 15:26

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top