Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Már csak Török Petyát kell rávenni és akkor nagyon remek lesz nekem :)

Tanul...

Zsozsi szerintem elképzelte, amint a két õrült öszekerül és már fogta a fejét a hatástól :P

Ezt inkább el sem képzelem ;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Mi Grimmre.
Utána tuti megyünk, van 2-3 esélyes hely. Ne tessék aggódni és Zsolókám is velünk tart, nagyon remek! Már csak Török Petyát kell rávenni és akkor nagyon remek lesz nekem :)
Zsozsi szerintem elképzelte, amint a két õrült öszekerül és már fogta a fejét a hatástól :P
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A megjegyzés képletes volt. :D És veled is beérjük. Legalább nem kéne bájolognod a sok jól öltözött muki közt, hanem önfeledt ökörködés! :D Meg tõlem ndulhatunk Misitõl is. :D De menni kell valahova utána. De meglátás. a lényeg, hogy legyen valami...

Ma akkor Ponyvaregényre senki?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Pont nem ezzel a megjegyzéssel kellene efoglakoznod Papamaci, hanem a jövõ hétvégéssel. Bár azt nagyjából tudom, h ez még kicsit korai nektek a válaszadásra. De mi nagyon szeretnénk, ha maradnátok szombat estére!

Jövõ szombaton Dalmának céges karácsonyi estéje lesz. Szóval velem kellene beérnetek...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Pont nem ezzel a megjegyzéssel kellene efoglakoznod Papamaci, hanem a jövõ hétvégéssel. Bár azt nagyjából tudom, h ez még kicsit korai nektek a válaszadásra. De mi nagyon szeretnénk, ha maradnátok szombat estére!
az észmentes nõnemû...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Gyûjtsük be egymást... Hehehe... ;)

Huhhh

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Vagy hozzájuk szervezünk házibulit, mert ottan giga lakás van sok bringával. És akkor várni sem kell rá sokat.
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
:D

Majd azt mondjuk neki, hogy pénteken megyünk. Akkor csak elkészül szombatra... :D
Én meg a lányokat gyûjtöm. Gyûjtsük be egymást... Hehehe... ;)

Editke: na, unom ezt a sulit, ellépek haza...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Egyedül is lehet menni bicózni, szerintem.
Misit simán rá lehet venni mindenfélére, csak gyõzzük kivárni, míg elkészül :) neki több lányismerõse van az adott kategóriába, mint nekem, mert nekem alig van barátnõm :) a fiúkat gyûjtöm...
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az lenne a legjobb! :D Ha õk is jönnének! Meg Misikirálylányt is izzítjuk, még jön egy csomó elmaradt buli pótlásával... ;) De rá kell venni Zsoloházaspárt, hogy maradjanak fönt, mert asszem õk szombaton mennek föl és már haza is akarnak jönni aznap... :( Szal vagy fönt maradnak, vagy mittom én. De akkor úgy tervezd, hogy megyek! Szólj sok barátnõdnek! (18<x<20 :D)

Márió: kabbe! Most itt rágerjedtem, erre lefújod! Szóltál volna elöbb, buznya!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
húú nekem most lenne jó mert visza kel éren röplabda edzésre!!!!

szóval én most indulok,mert különben nem érek vissza!!

holnap egy nagyobb csoporots ride!?
ott pótuljuk!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Nem járt a szám, elmegyünk akárhová :) csak zenei stílust kérek. Zsolóékkal iszunk náluk, aztán õket betakargatjuk, mert õk nem hiszem, h jönnek táncizni. Bár ki tudja, lehet rád vevõk lesznek.
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem van kedvem. Olyan 2-tõl? Én is régen voltam már... Szal nem késõ a 2, mert hamar kifingunk. :D Oks? Kicsit még suliban vagyok, de minnyá föllépek MSN-re és akkor tudunk dumálni! ;)

Este Ponyvaregény?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah valaki egyt tekerni?!
nem ültem már egy hónapja brinán szólva valmi lájtos menést,csak a mozgi kedvérét,meg ugye hideg is van...

dnl,mesélj arrol a kék vázrol,érdekelne

ha van kedv írjatok...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ilyenkor legközelebb hívj! ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Óóó, ha nem is találkozhattok, akkor az gáz.. persze fordított esetben te is ezt mondanád neki, úgyhogy ezen ne húzd fel magadat.. (könnyû mondani..)

Igen, kellett volna mindenkinek látni, ezek a hostess lányok nem voltak túlöltözve.. :) és még kedvesek is voltak és piát is adtak.. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, ez tegnap volt?! A piccs, fel kellett vona mennem. És fel is tudtam volna. Bár nem, mert most itt rohadok a suliba és szarakodok a beadandókkal. :( De ez érdekelt volna.

És nem találkozhatunk. Majd csak sokára esetleg. Tegnap visszaadta a cuccaimat, de az õ cuccai még nálam vannak. Odaadom õket tesómnak... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk.. this is hard life bro' ... ez a legjobb, igen, hogy még szeret, de már nem úgy, és szeretne több teret, és te is tedd ugyanezt, és persze, találkozhattok még :)

Vazzeee.. Tegnap Reklámzabálók Éjszakáján mulattam, hát mit ad isten, belefutottam Dávid haveromba (dnl, te ismered..), aki mint a Zwack Unicum kihelyezett képviselõje felügyelte a hostess lányokat. Ebbõl kifolyólag már rendesen be volt b*szva, amihez nekem is csatlakoznom kellett.. most kissé fáj a fejem. Egyébként jó muri, qrva jó reklámfilmek, ingyen pia (VIP szekció rulez :) ), ingyen minden..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Õ. És szarság indok: valami olyasmi, hogy szeret, de már nem úgy! Én meg még úgy. És ilyenkor repül az ember. :(

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Kokkk: bulizgatunk. bulizgatunk :: hmmmm,
õ rugott ki, vagy te õt? indok?

Na mi van? Mostanában mindenkivel lelkizni akarsz? Inkább a csíkpuncikról kérdezd! Attól majd jobban érzi magát!