Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Ilyenben benne vagyok, hogy "lehozzuk" a vázat.. :) ritka hülye ember szegény.

Igen, belenyúltam rendesen :D ...

Az a szerpentin sztem nagyon tecjnikás tud lenni, ha csapatod. Ha csak utazol, akkor elhiszem, hogy a nagy döggel unatkozol rajta.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ahogy mész le LApistól Remetére, azon az egyenes lecsapatós részen, a vége felé van a két nagy "leejtõ". Na, az elsõ tetejére építettek egy eldobót. Elõször iszonyat meglepett, satu fék, megnézés, kicsit visszatolás és egész jónak tûnt... Másodszor kicsit bátrabb voltam a keleténél, mert annyira iszonyat eldob, ha nem figyelsz a tempra, vazz az alsó harmadába érkeztem. Kapott is minden... :D

Dnl: ma összefutottam tesóddal. Nem ismert meg. Sajnos. Egyértelmûen és határozottan állítom, hogy neked is csajnak kéne lenned, mert veled jóba vagyok... :D Kurva jól nézett ki! De olyan nagyon kurva jól... Hehe... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja szombaton én se nagyon szerettem az esõt. Elázva meg fõleg szar volt megázni. Meg is fáztam rendesen.

És az a szerpentin nagyon is jó. Bár egyszer ki kéne takarítani rendesen, meg talán néhány helyen "megokosítani" ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na szép napot!

nagyon-nagyon nem szeretem az esõt...
pedig rá votlam készülve a tekerésre....

tesin leadtam a munkát,kívácnsi vagyok mi lesz az ítélet!

nekem egyik kedvencem az a szerpentin,eléggé szeretem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Unatkozóknak:
Panorámaképek Magyarországról.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Jah, nagyon helyes. Most már a posta után szaladgál :D !
Beszélni nem akarok vele. Eddig sem akartam. Megírtam a címem, várom a vázat, ha nem küldi akkor lehozom én ;) .

Ilyenben benne vagyok, hogy "lehozzuk" a vázat.. :) ritka hülye ember szegény.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL: van egy két tényleg nagyon beteg cuccos... :D Karácsony elött elmegyek aprófaszságokért és mindenki ilyet kap ajándékba... ;)

szavadon foglak :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Remélem lehozzuk mi... :D

LL: van egy két tényleg nagyon beteg cuccos... :D Karácsony elött elmegyek aprófaszságokért és mindenki ilyet kap ajándékba... ;)

KÖCCSÖG ESÕ! Tegnap jó volt sarazni, de bringa mosva. Most nincs kedv repeat-hez!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, nagyon helyes. Most már a posta után szaladgál :D !
Beszélni nem akarok vele. Eddig sem akartam. Megírtam a címem, várom a vázat, ha nem küldi akkor lehozom én ;) .

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Shoshi: Ha legközelebb beszélsz azzal a gennyel, akkor mondd neki te is, hogy ha fél5kor van a találkozó, akkor az nem azt jelenti, hogy 5kor otthonról felhív, hogy késik.. és az 5 óra az nem 6, és nem kell hazudozni, mert utólérem. Na.

A legjobb az volt, hogy megmondtam neki a véleményemet, mikor mondta, hogy õ bárhova eljön Pesten, csak mondjam neki, és ott lesz, és hozza a cuccot, aztán rájött, hogy nem lenne jó személyesen találkozni, majd illedelmesen elköszönt :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A kutya és a tehén Máriával és Kisjézussal nagyon menõ. De a KisB fejû bárány sem rossz :D ...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Elhatároztam hogy ezentúl azokat a beteg dolgokat lefényképezem, amik a boltba kerülnek :D

http://pix.bikemag.h...albuma/kirakat/

(ha netán valakinek megtetszik valami, nyugodtan keressen ;))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A csóka marihuana égetésrõl közvetít... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elmélkedés a Mikulásról

1. Egyetlen fajta ismert rénszarvas sem tud repülni, de több mint 300 000 olyan élõ organizmus létezik, amely
még besorolásra vár, bár ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium, nem zárhatjuk ki azt, hogy a Mikulás mégis repülõ rénszarvason közlekedik.
2. A földön 2 milliárd (2 000 000 000) 18 éven aluli gyerek van. De minthogy a Mikulás nem törõdik a hindu, zsidó, buddhista vagy mohamedán gyerekekkel, így a munka a 15%-ára csökken.(378 millió). Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent. Fel kell tételeznünk, hogy mindenhol akad legalább egy rendes gyerek.
3. A Mikulásnak, - hála a különbözõ idõzónáknak és a föld forgásának - (24 helyett) 31 óra áll rendelkezésére az ajándékok kihordására (ha feltételezzük hogy keletrõl nyugatra halad, ami logikusnak tûnik). Ebbõl az következik hogy 822,6 látogatást tesz másodpercenként. Ez azt jelenti, hogy 0,001 másodperce van minden
egyes háznál, hogy lepakoljon, beugorjon a kéményen, megtöltse a zoknikat, a többi ajándékot szétszórja a fa alatt, visszamásszon a kéményen keresztül és felpattanjon a szánra. Ha feltételezzük hogy szóban forgó 98,1 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén (ami persze nem így van), akkor két ház között a távolság 1,2 km. A teljes út pedig 117 millió (117 000 000) km, nem számolva azokat a kitérõket, amiket még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.
4. Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1000 km/s (1000 kilométer per másodperc) sebességgel halad, a hangsebességnél 3000-szer gyorsabban. (Egy hagyományos rénszarvas kb. 25 km-t tesz meg egy óra alatt, ha nagyon siet.)
5. A szán rakománya egy újabb érdekes kérdés. Feltéve, hogy minden gyerek egy kb. 1 kilogrammos ajándékot kap (ami röhejesen kevés), akkor a Télapó szánja mintegy 321 300 kg-ot nyom. Nem számítva a Télapót.(aki ha tényleg minden otthonban eszik egy kis édességet, mondjuk 2 szaloncukrot, akkor az út végére pontosan 2 943 000 kg-ot hízik, de ettõl az apróságtól most eltekintünk.) Egy hagyományos rénszarvas max. 150 kg-ot képes elhúzni a földön. Még ha feltételezzük, hogy a repülõ rénszarvas (lásd: elsõ pont) tízszer ennyit képes elhúzni, akkor is minimum 214 200 kell ahhoz, hogy az egész szánt (Télapó nélkül) elhúzza. Ez a sok szarvas 353 430 tonnára növeli az egész pereputty súlyát. Csak összehasonlításképp jegyzem meg, hogy ez négyszer olyan nehéz, mint az Enterprise nukleáris meghajtású anyahajó.
6. Ha ez a 353 430 tonna súlyú szán 1000 km/s-os sebességgel közeledik, akkor nagy légellenállásba ütközik.
A légellenállás felhevíti a rénszarvasokat. A két vezér rénszarvas másodpercenként 143 000 000 000 000 (143 trillió Joule energiát nyel el. Elhanyagolható idõ alatt égnek el, (eközben 234 000 000 000 decibel erejû robbanás hallatszik) kigyújtva maguk mögött a többi rénszarvast. Az egész szán (a rénszarvasokkal együtt) 4,26 ezredmásodperc alatt ég el. A télapót, akire eközben 297 500 N centrifugális erõ hat, 120 kg-os Télapó esetén (ami nagyon kevés) 8 207 123 kg-os erõ préseli a szán háttámlájához.

Én hiszek a Mikulásban...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kemény!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gondolom a kis Skót is örült neki, hogy végre egyben van és még mehet is... :D

Ha leesik majd megint valami kis hó, kimegyek ökörködni slick gummával... ;) Hehe... Ez mosz jutott csak eszembe. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Valamikor kellene már menni! Tegnap bringával vártam Vikit a Domusz parkolóban. Annyira jó volt kicsit baromkodni, amíg vártam rá...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Eddig én is, de nem tudom... Eddig mindig valami túra keretében voltunk arra és úgy elment, mert lelkileg úgy voltál beállítva. De most beöltözve kiábrándító volt. :( LEhet, hogy Schladming megmérgezett. Azóta nem meredek a meredek és nem hegy a hegy. De most elhatároztam, hogy este olyat alszok, hogy újra hegy lesz a hegy! ;)

Valamikor éccakai?

Meg olyan tekerés, mint múltkor az Entek erdejei gyalogtúra, hogy valahova fölmegyünk és toronyiránt lemegyünk?! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na így mindjárt más!

Pedig én imádtam a szerpetin melleti utat a múltkor! Teljesen tuti az!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tegnapi tekerés atom jó volt. Mentünk egy Nagytubus-Remete-szerpentint Tecáig, de a szerpentin nagyon szar volt. PEdig régen szerettem, de most nagyon nem volt jó. Aztán az út másik oldalán, aztán meg bányászúton MAndulásig és keresztbe le mindenen Mecsekkapuig, aztán bringát is kellett mosni. Este meg megnéztük az Alient. Jó volt. De kiesett az ûrbe, miután fölöslegesen föl lett robbantva 10csillióbilliárdmegatonna kõolaj, meg egy kis atommeghajtás. :D

Összességében nagyon faszás volt! A NagyTubusi lekanyargáson mind a két kerék fullon csúszott, a hátsó totál keresztbe, és nem vettük le a pedálról a lábat... Jó lesz az hóban is, csak legyen már!!!