Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. december 06. - 12:10

Rendben, köszönöm!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. december 06. - 12:03

Mivanmá? Mivanmá?
Mindenkinek ennyi szabadideje van?
Shoshi:
Hát ha érdekel, akkor kiírhatok néhány részt a Top Gear-bõl RW-re, aztán majd megnézed.
Írd inkább az AW-re, annak jobban örülnénk!
Írta 2005. december 06. - 11:56

Mindenkinek ennyi szabadideje van?
Shoshi:
Hát ha érdekel, akkor kiírhatok néhány részt a Top Gear-bõl RW-re, aztán majd megnézed.
Írta 2005. december 06. - 10:42

Az elõzõ 3 hozzászólásban éppen 3-szor szólítottalak meg, amibõl kettõre némi reakciót vártam. ezt melyikhez tartozik?!
:D:D
Ezt nekem címezted?
Írta 2005. december 06. - 10:30

Montim már 2éve csak porosodik garázsban, kicsit ráálltam országútra, régebben is csak xc-s voltam, még mindig nincs teló a montimon
. De lehet majd letisztítogatom egyszer...
Lassan már csak jön a hó, szal ideje lenne!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 06. - 10:29

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 06. - 10:28

Piccs, én arról nem is tudtam, hogy akkor írunk., Szal épp görbült. Ennek ellenére leszarom
Ja, vasárnam gyûjtöttünk pár pettyet a pofánkra. Jó volt. Kicsit sáros, de jó. Csak nem meredek ez a rohadt Mecsek.
Jakabhegy valamikor?! Pölö péntek délután?
Shoshi: vazz, tényleg nem lesz soha vége ennek a napnak?!?! Váááá... Gecre nyûgös vagyok. És hogy a picsába pattanjak el feltöltõdni valamelyik óráról, amikor mostantól mindegyik órán írunk!?Vááááááááá...
Montim már 2éve csak porosodik garázsban, kicsit ráálltam országútra, régebben is csak xc-s voltam, még mindig nincs teló a montimon

Írta 2005. december 06. - 10:27

Írta 2005. december 06. - 10:19

Ja, vasárnam gyûjtöttünk pár pettyet a pofánkra. Jó volt. Kicsit sáros, de jó. Csak nem meredek ez a rohadt Mecsek.
Jakabhegy valamikor?! Pölö péntek délután?
Shoshi: vazz, tényleg nem lesz soha vége ennek a napnak?!?! Váááá... Gecre nyûgös vagyok. És hogy a picsába pattanjak el feltöltõdni valamelyik óráról, amikor mostantól mindegyik órán írunk!?

Írta 2005. december 06. - 10:16

Csillagos 5-ös

Vasárnap voltatok hegyen?
Írta 2005. december 06. - 10:11

Shoshi: figyelek! Mindig mindenre figyelek!

Shoshi: probléma van. Meg kéne oldani! Az van, hogy szeretnék olyan W.C.C.-es tök sima fekete satyót, de Patyó mondta, hogy olyanod van. És mondom legyen akkor az a másik. De Patyó azt mondta, hogy olyanod is van. Meg az nem is tetszik. Erre Patyó kikelt magából, hogy olyan nincs, hogy valakinek van és akkor mi van?! Vagyis azt nem igazán értettem, amit magyarázott. A lényeg, hogy mennyire fogsz agyoncsapni, ha nekem is lesz sima fekete satyekom?!
Írta 2005. december 06. - 09:52

Hehehehehe... Kurva nagy... Hátrafordulok és ott vagy...
Vazz, eddig meg se ismertelek. Asszem. VAgy csak észre sem vettelek... Ejjj!
Amúgy kurvára remélem, hogy görbül, különben nagy szarban vagyok...

Még jó hogy hátra ültem különben sose tom meg ki vagy
Nekem tuti kampec doloresz elõzõ zh., közöm nem volt hozzá. Sztem jövõ heti is kb ilyen lesz

Írta 2005. december 06. - 09:43

Amúgy kurvára remélem, hogy görbül, különben nagy szarban vagyok...
Írta 2005. december 06. - 09:43

Meghaladtad a keretet. Línyeg, hogy majd viszik a szülõk a gépet úgyis valamiért javíttatni, akkkor majd a kezükbe nyomom a telepítõ cd-t, és majd valami guru elintézi.
Írta 2005. december 06. - 09:38

Írta 2005. december 06. - 09:36

Boldog MIKIT mindenkinek! Kölyök nem is tudtam te is jársz Markó pl/sqlre!
???

Shoshi: tartom, hogy privát! ÉS nem aladni akarom, hanem megszabadulni tõle. Bár ja, bérbe is adhatom... Csak soha ne hozzák vissza.

Dani, nem is rossz ötlet, valami fürdõs képet nyomj föl!

Írta 2005. december 06. - 09:32

Arra az epizódra én is kiváncsi vagyok. Meg a futásosra is. Meg még ami van!
Dani huga ilyen jól néz ki? Nem is emlékszem rá... Képed van?
Kokka:
Az eladás helyett inkább válaszd a tartós bérletet, ha hosszú távon is jól akarsz járni. Nemcsak abban a tíz másodpercben!
Basszus, olyan mintha ma fel sem kelt volna a nap. Hosszú lesz ez.
Tegnap adtam Golyónak egy régi focilabdát. Iszonyat mit mûvelt vele. Akkorát játszottunk, hogy negyed óra alatt háromszor futott inni, utána meg nem akart megmozdulni. Egyszer csak pörgött forgott, és fejjel nekirohant a falnak...
Írta 2005. december 06. - 09:27

Írta 2005. december 06. - 09:23

NA, az van, hogy nekünk csak holnap jön a csizmábapakolós bácsi. Ez van.
És kezdem iszonyatosan unni ezt a rohadék esõt. Meg kicsit izomlázam van, de azt hittem, hogy jobban lesz. De annyira azért nem van. Ma fél 7-ig suliba leszek, ebbõl két dupla Peje, meg egy VMS zh, meg egy orvosos zh. Mi a picsa van?! Ehhh...
Shoshi: privát!
Írta 2005. december 06. - 09:11