Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
:D :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha 2005-ben van 2003-as WC-om... 2008-ra lesz fehér is! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
kokk: Akkor nem veszel 06-os Boxxert? :)

Jól mutatna hogy fehér telo+feher vaz :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
VAzz, beszarás jó ez a boxxer. PEdig még be sem kopott, de húúúú... :D Annyi köze van a race-hez, hogy mind a kettõre rá van írva, hogy Boxxer... Más semmi.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Na mi ez a halal itt.
Írjon már valaki valamit.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jónapot!
Érdekes módon mindenki röhög rajtam a péntek miatt. Aztán megmutattam a fényképeket nekik. Majdnem mindenkirõl csináltam halszemmel képet. Most már egymáson röhögnek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mé' van ilyen oldal? Remélem fanclub is van, mert belépek azonnal!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
vaniliasgyertya.hu - n nincsenek hasonló jó háttérképek? ;) :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mer' a Nestea az mesterséges cukrozott szar, ez meg természetesen kurva jó. Tegnap jól be is vásároltam mindenféle fajtát.

Hozzátenném a Lipton az ügyfelem, és mint ilyen böngésznem kell a honlapját, hogy tudjam miféle újdonsággal rukkolnak ki. Szóval ez látszólag szórakozás.. Egyébként mellesleg sztem kurva jó a Lipton oldala..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Wuff, úgy látom Te az új munkahelyeden is unatkozol csöppet... Azért ahhoz már eléggé oda kell lenni, hogy Lipton teás oldalt böngéssz. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehehehehe... NAGYON KOMOLY!!! :D:D:D De mekkora! Van teaszponzoruk is... ;) Nem értem miért nem a Nestea-t reklámozzák... De kurva jó! A mostani haja 100000000000000000-szor sokkal jobb.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Né' má' mit találtam...

http://www.lipton.hu.../kiss_dalma.jpg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó utat mindenféle ágrólszakadt NagyShoshinak!!! Érezzétek jól magatok...

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Ok!Igazad van!Ezentúl befogom a szám
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A legjobb az lenne, ha nem mondanál semmit.

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Bocsi!!!Tényleg félreértettem!!!!Nem is tudom mit mondjak!!!!Tényleg bocsi mindenkitQl!!!

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Na, rájöttünk délután, hogy ez megint csak hülyeség. Drága jó huni és másik haver volt fenn pécsen és másik haver aki nem ért biciklikhez, õ tévesztett össze....Asszem.

Sorry,Sorry,Sorry

Szóval bocsi a hülyeségemért én voltam fenn haverommal táborozni, de a haver nem bringázik.Na mindegy.Mostmár legalább egyel több embert ismerek Feltöltött kép!A Kiscsávó meg tényleg nagyon durván tolta a dolgokat.Picit nevettünk haverommal visszafele.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Na, rájöttünk délután, hogy ez megint csak hülyeség. Drága jó huni és másik haver volt fenn pécsen és másik haver aki nem ért biciklikhez, õ tévesztett össze....Asszem.

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

hát igen...

voltam ma cczni.hát érdekes volt full merev géppel 2.0es gumival vfékkel közlekedni...
erdõ full mocsarassá van ázva esõ után mentem tovább,hát jóóóó saras.
vágottpuszta vajon mien lehet...
mentem pár kört,meg olyant hogy föl meg le hullámvasutatst..jó volt :)

dumáltunk bent téren,jött valmi kisrác apja veszi osztriában a cuccokat a bringára aztán ugy elõadta mgát el is küldtem a faszra,gondolkodjon már el...

meg volt a mohácsi delegáci 2tagja,Shoshi után érdeklõdtek és hálásak vlta hogy muttál.

és azt hitték én vagyok LL :)

hát az valami 30e körül van nem!?
Gaben árulja vedd azt meg...
kis méret

nAH
Ez a két tag tényleg mohácsi (sajna)Nem tudom emlékszel-e,de én HétfQ este találkoztam veletek a téren.Qk azok akikrQl meséltem, hogy a bordáikat tördelik.úgyhogy nem értem minek mennek fel pécsre égetni mindenkit!Ráadásul mikor a vörös hajú csávó a Piftával volt, amikor találkoztak is LL-el.A piftának és nekem nem is szóltak hogy mennek.úgyhogy ezt megint nem értem.Ez Mohács.(Kíváncsi vagyok, a Wallride elQtti letörésen leugrottak-e,mert multkor nem ment nekik Feltöltött kép)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, de óvatosan kéne "redezkedni"... Inkább csak "ápolgatni" kéne... ;) NA, de most vagyok MSN-en, kéne dumálnunk... De kell hozzá gép is, szal telefonon nem jó...