Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
No, karrierlépcsõ következõ foka? Gratulálok, és akkor innentõl kezdve mi leszel?

Most akkor még egy hülye kérdés: terveztek õsszel felgyünni Pestre? Megvan a lakás, két szoba meg minden

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát az olcsó az relatív, mert kb. az akciók miatt minden hónapban más összeget fizetek.
Hehh, a 3as busz nem hiányzik, minden közel van, 9-re megyek dolgozni (még a héten, ennyi volt életemben az ügyvédjelöltködés :) és fél 9-kor kelek... De nem kell fél órával elõbb indulni sehova és az jóóó.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tonlineos lettél? És mennyi az olcsó? És egyébként milyen az élet az kecóban a város szívében? Reggel nem kell buszozni, gondolom ez király. És mindig elkésel melóból. Akik a legközelebb laknak, azok késnek mindig :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tegnap eladtam a lelkemet a Sátánnak olcsó netért! De ma megkaptam méltó büntetésemet érte. Kaptam egy dobozt induló csomag gyanánt, de a modemet alig találom benne a sok rózsaszin szar között, kis ajándék, kis tájékoztató, kis reklám. Asszem megyek és veszek egy mattfekete neoluxot és lefújom az egészet...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
VAzz, tök hiányzik Shoshi reggeli köszöntõje. Eddig észre sem vettem, de minden reggel úgy kezdõdött, hogy a reggeli "élményeibõl" merítve igen változatosan megszólított bennünket és írt pár sort. Ez most nincs. ÉS hiányzik. Ehhh.

Ma menni kell! KisTub-torony-szánkópálya-köveskanyar(nem síház felé... arra majd legközelebb)-Dömötör kapuja-Szelemesesek padovája-Tettyusz! Tessék jönni. Zapat minnyá írja, hogy mikor is... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Valahogy napokat kéne nyernem, hogy olyan legyen, mert Sala azt mondta, hogy minden nap egyre jobb lesz. De õ pár hónap elõnnyel rendelkezik. Akkor is behozom valahogy... :D

Vazz, csak egy két kicsi puklit kéne csinálni ugrató gyanánt, és ami a legfontosabb, hogy nem ész nélkül, de rendesen megcsinálni a behajló ágakat, mert kurvára unom, hogy a kezem tiszta karc, meg seb egy lejövetel után és én szeretek rövidujjúban menni, de bazz, utána iszonyat csíp. Na engem ez idegesít, szal ez ellen kéne tenni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Kölyök: van olyan a puha telód mint az én reggeli székletem.? De tényleg, Sala WorldCup-jához képest mijen.?

Olyan jó sosem lesz, mint az enyém :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát elhihetd hogy fasza ha én mondom aki ne egy rs fan...

Gyuszóval dumáltunk este,én õt nem is ismertem.

Zsani valmi könyevet olvas :)

holnap könyösztás meg kutyafasza

aztán suli meg szopás meg Csajom Práhába megy:(

szóval 1étöl bele vetem magam a tekerésbe és kéne PÁLYÁT ALAKÍTANI RENDEZNI !!

ha üdv

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Kölyök: van olyan a puha telód mint az én reggeli székletem.? De tényleg, Sala WorldCup-jához képest mijen.?

Grat a gumihoz. És azonnal válaszolok, amint megtudom, hogy Saláé hogy mozog... De nagyon fasza. Pedig még be sem kopott, de már most nagyon fasza... :D:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na jóvan.
Elegem lett. Utálok dokumentumokkal bajlódni. Utálok akarmilyen ajánlatot megírni. Utálok koncepció tervet gyártani. Utálok mindent.
És valahol Újhegyen vagy 1 kocsim, 3 söröm, 1 csajom (ja az most itt van valahol a városban a barátnõjével). És ezt az állapotot is utálom össze kéne hozni a hármat.
Vagy haza kéne menni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Önimádás: megvettem életem elsõ új gumiját (ami nem koton volt). hát nem csodálatos ez a nyár.?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Aki összeszarja a Tettye környékét, annak mennie kell...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rohadott. A rozsda nyert. Nem mi.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na és mi van a Passat-tal?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg leugrottam ZAéaegerszegre, aztán KEszthely, aztán KAposvár, aztán üldöztem egy buszt és végig kurva gyorsan mentünk és most hazaértem. Ennyi mára...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó reggelt!

Szép nap ez a mai, mellettem egy rántotthúsos szendvics, sok munkám van, az autóm készül, süt a nap, és nagyot szartam reggel.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, Pántya árul valamit...

A telóról meg kössz mindenkinek! Tényleg nagyon jó!

Na, csácsá, jóccakát mindenkinek...

Mitzkey: nehogy azt hidd, hogy valaha is le tudsz állni... :D Tapasztalatból mondom, hogy a bringára mindig költeni kell...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
En is akarok majd bukot venni: Giro Madmax 2-t csak nem tom honnan meghogy mennyi de a mario mondta hogy a pantja arulja!?!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát nigák tényleg jó ez a boxxer...
pedig RS nem volt szimpi de ez a villa...

kár hogy ebböl a kombóbol már van egy és az volt elöbb :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
'03-as wc az még jól is néz ki... 06 is j, de a közöttük lévõk rondák
a travis lesz megabrutál

hazaértünk Erdélybõl, és nõvérem szerzett nekem egy extreme sports channel polót :)
mennyi dacia volt... dacia mentõautó
meg az álomautóm: GAZ 69

én már csak gumit veszek elrõre bringára és leállok, pedig úgy volt, hogy kormány stucni meg minden szar...

tudtok vmilyen jó fullface bukót jó áron? max. 35 esetleg 40
661 kizárva
Casco Vamoose tetszene, de 06-osokat mindenkééppen megvárom, pénz miatt is