Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. augusztus 31. - 11:57

Most akkor még egy hülye kérdés: terveztek õsszel felgyünni Pestre? Megvan a lakás, két szoba meg minden
Írta 2005. augusztus 31. - 11:51

Hehh, a 3as busz nem hiányzik, minden közel van, 9-re megyek dolgozni (még a héten, ennyi volt életemben az ügyvédjelöltködés

Aktuális civil
Írta 2005. augusztus 31. - 11:45

Írta 2005. augusztus 31. - 11:33

Aktuális civil
Írta 2005. augusztus 31. - 09:50

Ma menni kell! KisTub-torony-szánkópálya-köveskanyar(nem síház felé... arra majd legközelebb)-Dömötör kapuja-Szelemesesek padovája-Tettyusz! Tessék jönni. Zapat minnyá írja, hogy mikor is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. augusztus 31. - 09:44

Vazz, csak egy két kicsi puklit kéne csinálni ugrató gyanánt, és ami a legfontosabb, hogy nem ész nélkül, de rendesen megcsinálni a behajló ágakat, mert kurvára unom, hogy a kezem tiszta karc, meg seb egy lejövetel után és én szeretek rövidujjúban menni, de bazz, utána iszonyat csíp. Na engem ez idegesít, szal ez ellen kéne tenni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. augusztus 31. - 01:37

Kölyök: van olyan a puha telód mint az én reggeli székletem.? De tényleg, Sala WorldCup-jához képest mijen.?
Olyan jó sosem lesz, mint az enyém

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. augusztus 31. - 00:01

Gyuszóval dumáltunk este,én õt nem is ismertem.
Zsani valmi könyevet olvas

holnap könyösztás meg kutyafasza
aztán suli meg szopás meg Csajom Práhába megy:(
szóval 1étöl bele vetem magam a tekerésbe és kéne PÁLYÁT ALAKÍTANI RENDEZNI !!
ha üdv
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. augusztus 30. - 22:07

Kölyök: van olyan a puha telód mint az én reggeli székletem.? De tényleg, Sala WorldCup-jához képest mijen.?
Grat a gumihoz. És azonnal válaszolok, amint megtudom, hogy Saláé hogy mozog... De nagyon fasza. Pedig még be sem kopott, de már most nagyon fasza...

Írta 2005. augusztus 30. - 21:12

Elegem lett. Utálok dokumentumokkal bajlódni. Utálok akarmilyen ajánlatot megírni. Utálok koncepció tervet gyártani. Utálok mindent.
És valahol Újhegyen vagy 1 kocsim, 3 söröm, 1 csajom (ja az most itt van valahol a városban a barátnõjével). És ezt az állapotot is utálom össze kéne hozni a hármat.
Vagy haza kéne menni.
Írta 2005. augusztus 30. - 18:06

Írta 2005. augusztus 30. - 18:05

Írta 2005. augusztus 30. - 17:39

Írta 2005. augusztus 30. - 17:09

Írta 2005. augusztus 30. - 17:02

Írta 2005. augusztus 30. - 10:06

Szép nap ez a mai, mellettem egy rántotthúsos szendvics, sok munkám van, az autóm készül, süt a nap, és nagyot szartam reggel.
Írta 2005. augusztus 29. - 23:56

A telóról meg kössz mindenkinek! Tényleg nagyon jó!
Na, csácsá, jóccakát mindenkinek...
Mitzkey: nehogy azt hidd, hogy valaha is le tudsz állni...

Írta 2005. augusztus 29. - 22:56

Írta 2005. augusztus 29. - 22:39

pedig RS nem volt szimpi de ez a villa...
kár hogy ebböl a kombóbol már van egy és az volt elöbb

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. augusztus 29. - 22:38

a travis lesz megabrutál
hazaértünk Erdélybõl, és nõvérem szerzett nekem egy extreme sports channel polót

mennyi dacia volt... dacia mentõautó
meg az álomautóm: GAZ 69
én már csak gumit veszek elrõre bringára és leállok, pedig úgy volt, hogy kormány stucni meg minden szar...
tudtok vmilyen jó fullface bukót jó áron? max. 35 esetleg 40
661 kizárva
Casco Vamoose tetszene, de 06-osokat mindenkééppen megvárom, pénz miatt is