Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát nem tudom nála még nem láttam :) :)

most lehet jön mert mintha takarítana ...

hehe

hát igen van ez igy...

tekerni akkor senki?!
benyomok egy krémtúrót azt elmentem

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Zsani valmi könyevet olvas :)

:)) kösz.
bazz éjjel nem történt semmi. Hatalmas kép az aztalán valami csávóról...Hááá mondom jóvan' majd csak lesz valami. Õ mindeközben még chat-el. Hamarosan abbahagyta, bezárja az ablakot: egy mégnagyobb kép errõl a csávórol Windows háttérben... Ajjajj.! akkor már sejtettem a végzetem :(((

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi all

már volt suli,windowsz ujra installálás,telefon reset,most pesten van kaptem valmi 6610set cserébe,egész jó...

ma elemgyk tekerni,ha van kedve egy enyhére lehet csatlakozni.

GYuszó hivott Kárpáthiára,ha van kedv gyertek 9.én

pályát kipuckolok fölfelé

Kokka,jobbulást!!

Ákos,ki a nõvére jött most?!vagy jön most hozzátok?!

lehet lesz itthon szép nagy akvárium!!
már tök elképzeltem emg miidnen

meg vettem FEKETE dvd írót,tudod mint a sherman
az legalább jól mûködik.
bazz csak valhogy kéne az avi-t ugy kirni hogy a dvd játékos játsza,Tomi tudsz ebbe segíteni!?
néróval írtam eddig

nah enyi volt velem

könyveim már vannak,órarendem van...

de holnap csapáok egyet reggel ha van kedv kb 7 órás indulás aztán zuhany és suli :)

üdv

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Még jó, hogy nem a fejét, akkor vajon mit írna?
Ezt a szigetet is azt hiszem letölteni fogom, mert amire el bírnék menni moziba már meglenne a vinyómon...
Eh.
Mindjárt megyek a kocsimért.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
kokk : Üdvözöllek az elesettek között! :D
Jobbulást!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A Sziget.

Ne haragudj rá, megütötte a lábát tegnap...:D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És ez most micsoda?
Vonatkerekek? Kamionról? Nem értem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NA, bár nagyon senki sem jelentkezik, de ha valaki gyorsan jelzi igényét, hogy velünk tartana a moziba, akkor tessék megcsörrenteni, mert mától játszák és foglalunk elõre jegyet... (Zsolo egyszer ezt linkelte ba asszem, amiven a vonatkerekek pattogtak le a kamionról... :D)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Geccc, hát, valszeg nem aludtam eleget, mert még mindig gecire fáj. Majd megyek is dokihoz, mert lehet, hogy ezt már jobb megnézetni. Pedig holnap már mennék is. De így azért kicsit para. NA, majd meglátás. Ma kenegetem, meg minden. Csak lesz valami. És jaja, Blairi velem még nincs jóba, de majd meghívom egy köre.

Tanulság: soha ne eröltesd, ha valakinek nincs kedve fölmenni, mert rádszáll a rontás... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Igen, mert nem volt ott az új Blairi-bábúk születésekor. És csak azoknak jár a védelem... A rúd is azért járt ránk az elmúlt idõszakban, mert meghalt az egyik. Szétesett. De újra élnek!!!

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha jól értem, akkor ez a természet bosszúja a mérhetetlen természetkárosításért. A fa elgáncsolta a gyorsan haladó Kokkkot. Szörnyûek ezek a mai fák...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mondjuk az tény, hogy ijesztõ volt kicsit a látvány. Szánkópálya vége, ahol mész 60+, és keresztbe egy ágasbogas fa, természetesen terepszínû, hogy ne lásd mirõl van szó, és persze lehajtott fejjel közeledsz, a belógó ágak miatt. Én le tudtam lassítani úgy 10-15-re, átdöccenek, mondom mi a picsa volt ez, erre ott fekszik a Bullit, meg a Kokkk vagy 15 méterre. Uhhh, kicsit megijedtem, mondom, ha ez odáig repült, akkor nem tudott sokat lassulni elõtte.... Márpedig nem úgy nézett ki, mint aki odasétált és lefeküdt. De megúszta, lehetett volna nagyon csúnya vége, mert nem messze volt egy fej nagyságú hegyes kõ, az ilyen szitukat ugye meg már ismerjük. Én legalábbis.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivan? Földkörüli pályára álltál egy idõre? Horzsolás, zúzódás, rándulás, vagy van valami komoly is? Remélem nem.

Már megint felébresztettek ezek a munkások...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
;) Igyekszem... MAjd jól kialszom a gázokat. És folytatom a felkészülést, hisz ki tudja mit hoz a sors...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
:D :D

suli? mirõl beszéltek? az még majd' két hét...
jobbulást kölyök :glaszcze:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nézd a jó oldalát... KEvesebbet leszel itt... :D

Na, az a para, hogy asszem beállítottam egy eséstávrekordot és most kicsit oda van pár porcikám. LEhet hogy tényleg ki kell adnom bérbe a telóm bekoptatását... :D Vazz, a lábom nagyon oda van. Vagy 50-nel beleromboltam egy kidõlt fába és az elejét még áthúztam valahogy, de a seggét megdobta. A többi már forgatókönyv szerint... Ehhh...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Na , véga nyarnak holnap mar a sulipadban leszek! :(

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nem mondta, hogy leesett, de visszamászni se lenne jó, esetleg a következõ gép elviszi, igaz, annak más lehet az úticélja... wow, micsoda költõiség...

Azt nem mondom, hogy próbáld meg Pesten, mert ez meg se fordult a fejedben, ezért nem is mondom. Egy hónapig itt rohadtam lent, nagyon jó érzés volt hazamenni végre. Éjjel autóztam a városban, felmentem a toronyhoz, igaz, az kurva parás volt.. de legalább vmi hamis adrenalin érzés is volt benne

Télleg, New Orleanst elmosta az esõ, most mit fogok ott nézni jövõre??? Azé' az durva, fosztogatnak árvíz után...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szeptember 22-én lesz megint felvonulás. De szerintem az most nemjó, mert itthon kéne lenni és itt dudáltatni a népeket.

Aha, lépcsõ tetejérõl pofáraesés? Eh, az sosem jó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hehh, karrierlépcsõ, ügyvédjelölt után? Hát ahogy látom ez olyan repülõ oldalához támasztott ideiglenes lépcsõ, ami mögül pár éve már elment a repülõ...
De majd meglátás, szakvizsgára most, aztán meglátás. Max. diplomás munkanélküli.

Aktuális civil