Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Kepzeld, asszem 2 vagy 3 eve baratnom-ek haza ele is allitott valaki...de azota sem derult ki, hogy ki volt az, es hogy kinek! :-)) Mert harman vannak lanyok testverek. :-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mettyú: 23
Alfa: Mert én nagyon gyorsan közlekedek... 8) 8) 8)
Amúgy nem csak 3 májusfa van Újhegyen. Hajnalban - amikor mentem haza - láttam egy csomót. Na jó, még kb. másik 3ra emlékszem :D

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Tomidny: :-)) Nah, akkor azok Ti voltatok? Mer kb. 3 fa van ott osszesen. :-) Pedig hajnalban mentem haza, de nem lattam mozgolodast...:-)
Tenyleg, meg mindig nem lakik senki ujhegyen? :-)

Te figy, mernem futottunk mi meg ossze, ha baratnod ott lakik?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Akkor már csak egy dátumot kérek a Pavlik Kupához, plíz!
Ezek szerint tényleg nem maradtam le semmi jó programról, hál' Isten.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja gyakorlatilag a szokásos Dömörkapu körüli CC verseny lesz. Ha jól láttam 3 kör a minimum egy férfiembernek. Az sok ám! El lehet fáradni benne... ;)
Alfa: Csak, hogy összezavarjalak: Újhegyen állítottunk 3 májusfát... 8)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
En meg maraton lazban vagyok, olyannyira, hogy mar szallast is szereztem. :-) Szoval most mar csak rajtam mulik, hogy megyek-e vagy sem. :-)

Egyebkent a multkot emlitett "Pavlik kuparol" vannak reszleteim, ha erdekel valakit, akkro beirom. Voltam bennt a boltban, es ott van szorolap...neten nem talaltam rola infot. De annyi, hogy Mecseken lesz. :-))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Volt koncert de nem voltunk rajta, inkább ittunk. A tüzijátékot megnéztük, utána elmentünk májusfát állítani és jól berúgtunk. Ez volt a csatlakozási ünnepség részemröl... ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
És hogy-hogy dolgozol, Bandi?
Nem Bank Holiday Monday van?
És mi van a maratonos lázzal?
Lecsengett?
És milyenek voltak az EU programok itt Pécsen?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Fék ugye nem rajtam múlik, remélem A ma már feladta. Rugóshoz meg ma megyek, mert tegnap felhoztam a gépem, aztán meglátjuk. Nem tudom hétvégén megyek e haza, lehet hogy maradok, ha nem lesz fék, aztán körbenézek itt a hegyeken.

Ja, sajnálom Balcsit, mert itthon elég punnyadt buli volt...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Balcsi elég ütõs volt, de rá kellett jönnünk, hogy öregedünk, nem bírjuk már úgy, mint régen.
Azért kár, hogy kihagytátok.
7végén jössz haza?
Lesz rugó addigra? És fék?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Öcsisajtok! Gyönyörû idõ volt 7végén, mi voltunk is tekerni, az egész úgy indult, hogy kicsit bemelegítünk, oszt eljutottunk Remete-rétre aztán meg Égervölgybe. Jó volt, voltak bográcsos fõzõcskék a réten, de nem kaptunk. Bindegy.

Mettyú, Balcsi jó volt?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Bindenki a 7végét heveri ki éppen?
Én láttam egy szép Stinky Dee-Luxot a fonyódi kikötõben. Valahogy nem illett oda, de irigykedtem rendesen.
Márió:
FOX gatyáról sajnos nem tudok, szerezz amerikai ismerõst, aki bagóért vehetne neked odakinn és hazaküldené!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát például kémia tz re tanultam!
de nem bírtam sokáig ugyhogy elmentem tekrni,csak egy rövid tv torony-tettye fért bele de jó volt meg fáradt is voltam...

eu norma szerint veszitek a levegõt Ti is?Nálunk nem tudom az van-e?Meg hogye eu szabvány káromkodással támadnak a turisták?

Nincs valakinek eladó Fox rövidnacija??olyan amin van fehér felirat a fenekén+a combján!Én kékben láttam régen,ha valakinek van barátságos árai is van hozzá akkor ne habozzon!!
:-*

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Joestet!

Hat ma mindenki tekerni volt, hogy nem irtatok? Vagy csak kipihenitek a csatlakozast? :-)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Hali!

En nem hagytam ki, du. felkusztam Remeteretre, oszt le Mandulas, Vidampark, Tettye. Kiraly volt, bar felfele eleg meleg. Sokan voltak remetereten, sutottek, foztek...de erdekes mod az erdoben senkivel sem talalkoztam! Viszont frankon elfaradtam...kicsit jobban, mint kellene...:-((
Nah, aze jo volt! :-)

Hat sms-t ense kaptam, szoval en is egyedul voltam...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát sajnálhatjátok hogy kihagytátok(már ha kihagytátok)gyatyarohasztó meleg,napsütés,kirándulók hada!!
olyan jó volt,de megin egyedül... :-\ >:(
a mai mérleg 2 kisgyerek,3kutya,4kiránduló,1busz,1autó epp el nem ütött/ütöttem...
de a rohadt kirándulókat megosszultam!!Bruhahahahah!!!( ördögi vigyor)az eggyik meg is akart verni,legalábbis azt mondta!De jó...teccik ez a hozzáállás!!inkább örülnének hogy nem drogozok,bandázok,lopok,rongálok!!
na de jó volt azért ezeket lleszámítva!!
na béka!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Itt hagytak minket na. Vagy mindenki másnapos és nem akar bringára ülni...
Most már én se tudok elmenni, mert 6kor megyek majd be a városba, és elötte meg is kéne már fürdeni, meg valahogy most jött ki rajtam a fáradtság...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
aakó Thommas közlegény,az akció teljesítve!!!

tekeréssel mi van??Kezdek aggódni... :-\

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A fa becserkészése volt a legegyszerübb. Utána elszállítani nagyobb sérülések nélkül, meg viszonylagos csendben felállítani, már jóval nehezebb volt. Ráadásul a kerítéshez egyik helyen se lehetett állítani, mert ott volt az elektromos vezeték. >:(
Az egyik csaj háza elött nagyon ugattak a kutyák, ezért odébbmentunk pár házzal feldíszíteni a fát. Aztán egy csaj érdeklüdve nézett ki az ablakon, hogy ki akar neki májusfát állítani. Aztán jött a pofáraesés, és elmentünk a kész fával a házhoz ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Na meglett a fa?mesélj majd mien volt,fõleg a fa becserkészésére vagyok iíváncsi,bazz de szarul voltam este...
de jó hogy elindultunk haz,mert bennem is megindult valami...meg ha a váltó elõjönne... ;)

ma megyünk?Mikor??

Dnl:látom védekeztek(függöny) ;D
pedig nem direkt nézek felétek,csak az ablakunk pont úgy van...hogy tudod!meg a függönyöm is tök átláccó!De néha én is ugy vagyok hogy most ne nézzen be senki vagy mi de haggyunk kicsit fáradt vagyok mé.g!

JA a lényeg ha megyünk ma valaki irjon má egy smst hogy hol találkozunk és merre megyünk!!!
KLÖSZI!!Bár tanultam stílus tanból hogy nem illik elõre megköszöni mert az zsarolás legenyhébb módja!Komolyan!
na sziastok!