hát az ellenõrösdi szívás!nekem is volt már gond ezzel.nekik "hivatás a szivatás,nem érdekel a mentegetõzés hazudozás!nyomás a Blahár vagy a Nyugatihoz én az utasokra utazom!mig az okostolyások az antitestet én a potyautast kutatom a bkv testén..."
na szóval ha kell megíratlan bérletet lehet tudok adni!!
sõt lehet lehet kérni matricát diákra!akkor meg van oldva!!
mennyire kell olcsónak lenni?fsa van asszem 7körül
b+ dh 10felé!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. május 05. - 16:10

Írta 2004. május 05. - 14:51

Minimal price, de ha lehet, akkor iparisat. tudsz vmit? Esetleg fitboyzos kedvezménnyel?
Írta 2004. május 05. - 14:42

A Dani nemrég adta el az övét. Cane Creek volt, de azon belül nemtom milyen, mondjuk most már mindegy is.
Mennyit szánsz rá?
Mennyit szánsz rá?
Írta 2004. május 05. - 14:37

Nem t'om, hogy érdemes e levinnem a gépet, mert ha megjön a fék, akkor felhozom, feldobatom vmi szervízben és mehetek tekerni. Ha megint hazaviszem, akkor megint nem tudok itt sehová sem elmenni.
Majd a Pavlik kupára leviszem, meg asszem fejcsapágy csere is aktuális. Nincs vmi eladó?
Majd a Pavlik kupára leviszem, meg asszem fejcsapágy csere is aktuális. Nincs vmi eladó?
Írta 2004. május 05. - 14:31

A Pántya mindig meghirdeti a vázát bizonyos idõközönként, de nem komoly most sem. Múlt héten legábbis ezt mondta.
Mondjuk nekem bejön, de nem hiszem, hogy nagyon 200 ezer alatt adná.
Mondjuk nekem bejön, de nem hiszem, hogy nagyon 200 ezer alatt adná.
Írta 2004. május 05. - 14:23

csak en megyek, vmikor csut napkozben erkezem.
miert maradsz.? Szocske is fenn lesz kocsival. Szombaton jon haza, lehet hogy befer a bringad is, ha gondolod rakerdezek.. A fekszereles miatt szerencsesebb lenne ha itt van a brinyo, nem?
Pantya arulja az Octane-jet.... Anyagi okok miatt surgosen.... kivancsi vagyok mit vesz (vett?) helyette.
miert maradsz.? Szocske is fenn lesz kocsival. Szombaton jon haza, lehet hogy befer a bringad is, ha gondolod rakerdezek.. A fekszereles miatt szerencsesebb lenne ha itt van a brinyo, nem?
Pantya arulja az Octane-jet.... Anyagi okok miatt surgosen.... kivancsi vagyok mit vesz (vett?) helyette.
Írta 2004. május 05. - 14:19

Írta 2004. május 05. - 14:04

OFF.
Mate, amit en csinaltam az eleg egyszeru, bar az mar szinten nem hasznalhato...
Diakberlet alapvetoen arra kell hogy felszallhass a buszra (7utan az elso ajton). Mihelyt ellenor jon, zsebre vagod, elkezdesz anyazni, meg ellenalni, aztan nagy nehezen megadod a cimed. Meg aznap besetalsz az ugyfelszolgra, hogy akarsz felnott igazolvanyt csinaltatni (280 Ft). Masnap pedig anyadtol kolcsonkert berlettel bemesz, felirod a szamot ra es elnezest kersz. Ajd anyadnak veszel egy uj (fel)havi berletet. 4500 forintbol meguszod, es masodik alkalommal mar nem kapnak el abban a honapban.
MEG MINDIG OFF.
Bandi, mikor jovunk penteken haza.? fehervari csavoval penteket beszletem meg. Felrendelem akkora amikor mi si indulunk haza. Pentek reggel erkezik az uj agyatok.! meg egy csendes huto.
Mate, amit en csinaltam az eleg egyszeru, bar az mar szinten nem hasznalhato...
Diakberlet alapvetoen arra kell hogy felszallhass a buszra (7utan az elso ajton). Mihelyt ellenor jon, zsebre vagod, elkezdesz anyazni, meg ellenalni, aztan nagy nehezen megadod a cimed. Meg aznap besetalsz az ugyfelszolgra, hogy akarsz felnott igazolvanyt csinaltatni (280 Ft). Masnap pedig anyadtol kolcsonkert berlettel bemesz, felirod a szamot ra es elnezest kersz. Ajd anyadnak veszel egy uj (fel)havi berletet. 4500 forintbol meguszod, es masodik alkalommal mar nem kapnak el abban a honapban.
MEG MINDIG OFF.
Bandi, mikor jovunk penteken haza.? fehervari csavoval penteket beszletem meg. Felrendelem akkora amikor mi si indulunk haza. Pentek reggel erkezik az uj agyatok.! meg egy csendes huto.

Írta 2004. május 05. - 13:54

wild boys!!
ha Jap.akkor fél me abból rengeteg van!!
a kinaiakbol van rengetek, te....!
Írta 2004. május 05. - 12:04

És akkor ti most készültök a versenyre? Elég jó lenne fullfacebe odamenni, és szenvedni felfelé... ;D
Na, a családodat üdvözlöm, ha ennyi fölös pénzetek van, inkább adjátok nekem, mint a PK Rt-nek...
Na, a családodat üdvözlöm, ha ennyi fölös pénzetek van, inkább adjátok nekem, mint a PK Rt-nek...
Írta 2004. május 05. - 10:59

Mi ez a rossz indulat?!
Biztos lesz üccsi meg csoki, mire vágysz még?
OFF:
Tesómat is megvágták. Õt csak egyszer. Azért az se jó. KURVA PK RT.
ON.
Biztos lesz üccsi meg csoki, mire vágysz még?
OFF:
Tesómat is megvágták. Õt csak egyszer. Azért az se jó. KURVA PK RT.
ON.
Írta 2004. május 05. - 10:47

Írta 2004. május 05. - 10:05

Köszönöm a reagálásokat.
Akkor marad a fizetés.
És így akkor az új bukóról is le kell mondani :'(
Nincs valakinek maradék 10es telóolaja? Úgy 2 deci?
Ja, és ha jól követem, akkor nincs igazán szintkülönbség a Pavlik kupa pályájában, nem?
Természetesen a sorrendet majd lezsírozzuk, a nyereményeket meg szétosztjuk egy anarchoszindikalista közösséghez méltóan.
Akkor marad a fizetés.
És így akkor az új bukóról is le kell mondani :'(
Nincs valakinek maradék 10es telóolaja? Úgy 2 deci?
Ja, és ha jól követem, akkor nincs igazán szintkülönbség a Pavlik kupa pályájában, nem?
Természetesen a sorrendet majd lezsírozzuk, a nyereményeket meg szétosztjuk egy anarchoszindikalista közösséghez méltóan.
Írta 2004. május 05. - 10:01

És megyünk együtt? És megbeszéljük a sorrendet, mint a Ferrari a Forma1-ben? 8) Vagy mindenki kihozza magából a maximumot?
Írta 2004. május 05. - 09:54

OFF:
Mettyú: ezen én is gondolkodtam már. De sehogy, szerintem se. Amíg nincs matricád, mondd azt, hogy otthonhagytad a diákod, de majd beviszed megmutatni, azt kérsz rá kölcsibe egy matircát. De ez így már késõ bánat... Vagy a jó öreg Kovács Gábor, Pécs, Király u. 2.... Álá ellenõrösfilmamineknemjuteszembeacímemost
ON: Pavlik kupa úgy szokott menni, h. Szánkópálya félig, sípályán keresztbe Kisrét, Hidegkút, körbrkörbevalahol fel Dömörkapu, Vidámpark, azt újra ez. asszem a felnõtt hobbi az 3 kör.
Mettyú: ezen én is gondolkodtam már. De sehogy, szerintem se. Amíg nincs matricád, mondd azt, hogy otthonhagytad a diákod, de majd beviszed megmutatni, azt kérsz rá kölcsibe egy matircát. De ez így már késõ bánat... Vagy a jó öreg Kovács Gábor, Pécs, Király u. 2.... Álá ellenõrösfilmamineknemjuteszembeacímemost
ON: Pavlik kupa úgy szokott menni, h. Szánkópálya félig, sípályán keresztbe Kisrét, Hidegkút, körbrkörbevalahol fel Dömörkapu, Vidámpark, azt újra ez. asszem a felnõtt hobbi az 3 kör.
Írta 2004. május 05. - 09:42

Hát, elszomorítottál kedves barátom.
Nincs kedvem igazán fizetni.
Pavlik kupára természetesen kéne menni, de addig úgyis találkozunk.
U.i.: Mindjárt átteszem a székhelyem a 'Fuck BKV ésatöbbi' topicba.
Nincs kedvem igazán fizetni.
Pavlik kupára természetesen kéne menni, de addig úgyis találkozunk.
U.i.: Mindjárt átteszem a székhelyem a 'Fuck BKV ésatöbbi' topicba.

Írta 2004. május 05. - 09:38

Az ilyen matricákat meg ne nagyon vidd hivatalos közeg közelébe, mert tényleg ellenõrizhetik!
Írta 2004. május 05. - 09:36

Hát, ezt elsikálni nem lehet. Sajnos. Ha nem fizetsz, és megvan nekik a címed, akkor elõbb-utóbb megtalálnak. Engem is megtalált a BKV és 1500 helyett 19.400-at fizettem. Januártól szeptemberig kicsit sok volt a kamat. Meg a bíróságról jött a levél. A PK Rt. meg egyébként sem viccel. Bekaphassák. 
Akkor Pavlik kupa? Tegnap találtam jó edzés helyet, Margitsziget, tele jó kis utakkal, meg ugratókat is találtam, kész kánaán, meg milyen jó nõk futnak körbe-körbe... 8)

Akkor Pavlik kupa? Tegnap találtam jó edzés helyet, Margitsziget, tele jó kis utakkal, meg ugratókat is találtam, kész kánaán, meg milyen jó nõk futnak körbe-körbe... 8)
Írta 2004. május 05. - 09:05

OFF:
Ötleteket várok, hogy hogyan lehetne elsikálni a Pécsi Közlekedési Rt-nél az utóbbi 2 napban kapott büntetéseimet (összesen 20 000 Ft, ugyanis egymásután 2szer ellenõrizték, hogy van-e matrica a diákon és ezt elõtte sosem tették) :'(
Vagy ha esetleg azt tudja valaki, hogy ha szerzek matricát és bemutatom, hogy közben beíratkoztam, akkor leellenõrzik-e a sulinál, hogy tényleg így van-e.
DE EZZEL ARRA SARKALL A KURVA PK RT., HOGY MINDENKI INKÁBB BICIKLIVEL KÖZLEKEDJEN. HÁLA EZÉRT NEKIK.
Ötleteket várok, hogy hogyan lehetne elsikálni a Pécsi Közlekedési Rt-nél az utóbbi 2 napban kapott büntetéseimet (összesen 20 000 Ft, ugyanis egymásután 2szer ellenõrizték, hogy van-e matrica a diákon és ezt elõtte sosem tették) :'(
Vagy ha esetleg azt tudja valaki, hogy ha szerzek matricát és bemutatom, hogy közben beíratkoztam, akkor leellenõrzik-e a sulinál, hogy tényleg így van-e.
DE EZZEL ARRA SARKALL A KURVA PK RT., HOGY MINDENKI INKÁBB BICIKLIVEL KÖZLEKEDJEN. HÁLA EZÉRT NEKIK.
Írta 2004. május 05. - 08:35

Csovaz!
Pavlik-rol annyit, hogy 4.8 km egy kor, de a pontos utvonalat nem mondtak meg a boltban. :-)) De a vidampark-tol lesz az indulas, szoval abbol lehet talalgatni. :-) 2-6 korig lehet menni, ki mit bir vagy akar vagy szeret(ne). Nevezes 1000 HUF a helyszinen. Nah, szoval menjetek, es tekerjetek le a hegyet. En meg majd Szilvasvaradrol gondolok ratok. Bar lehet hogy a 600 meter szintemelkedes kozben nem nagyon fogok gondolkodni. :-))
Pavlik-rol annyit, hogy 4.8 km egy kor, de a pontos utvonalat nem mondtak meg a boltban. :-)) De a vidampark-tol lesz az indulas, szoval abbol lehet talalgatni. :-) 2-6 korig lehet menni, ki mit bir vagy akar vagy szeret(ne). Nevezes 1000 HUF a helyszinen. Nah, szoval menjetek, es tekerjetek le a hegyet. En meg majd Szilvasvaradrol gondolok ratok. Bar lehet hogy a 600 meter szintemelkedes kozben nem nagyon fogok gondolkodni. :-))