Hmmm, botrányos?!
Gondolkodom rajta, de valami jó kis grafika is kéne.
Szerintem 2ezer alatt kijönne nyomással meg mindennel.
Meg kell kérdezni KisB-éket, õk már nyomtak elég jókat.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. május 06. - 16:30

Írta 2004. május 06. - 16:11

Én régebben rajzoltam magamnak alkohol filccel, fehér pólóra Fat Chance "Yo Eddy"-t, ha még emlékszel milyen is az. De ez nagyon igénytelen volt, esõben kiázott...
Az a kérdés, hogy indulunk e még több versenyen is vagy sem, mert egy alkalomra nem érdemes energyt feccõni bele.
Mindenképp valami botrányos kell, ez nem kérdés, de nem olyan, amibõl a verseny elõtt azt feltételezik, hogy van esélyünk...
Az a kérdés, hogy indulunk e még több versenyen is vagy sem, mert egy alkalomra nem érdemes energyt feccõni bele.
Mindenképp valami botrányos kell, ez nem kérdés, de nem olyan, amibõl a verseny elõtt azt feltételezik, hogy van esélyünk...
Írta 2004. május 06. - 16:03

Írta 2004. május 06. - 15:59

Írta 2004. május 06. - 15:56

Hát igen, enyi "you know" meg "kinda" -t sem hallottam még egy interjúban :
Na de, akkor CSAPATMEZ????

Na de, akkor CSAPATMEZ????
Írta 2004. május 06. - 15:51

Az a baj, hogy túlságosan intellektüell hozzád képest, nem érted biztos azokat a mélységeket, amiket a dalaiban képvisel. :
Na valami bike-os téma esetleg?

Na valami bike-os téma esetleg?
Írta 2004. május 06. - 15:44

Szánalmas életed lehet, ha õ az asszonya ;D, de hát egy patront megérne, csak ne szólaljon meg. ;D
De egyébként se vegye el az eszzedet ez a nõstény a felkészülésrõl...
De egyébként se vegye el az eszzedet ez a nõstény a felkészülésrõl...
Írta 2004. május 06. - 15:39

ÁÁÁÁ, addig nem félek amíg a Britney és Fear Factory CDim aránya 2-1.
Bár lehet, hogy besuvasztom mindkét programot 1 napra és majd csatakosan megyek a Britneyhez, hogy megtudja mi is az az Ungárise Vircsaft.
Oi!
Bár lehet, hogy besuvasztom mindkét programot 1 napra és majd csatakosan megyek a Britneyhez, hogy megtudja mi is az az Ungárise Vircsaft.
Oi!
Írta 2004. május 06. - 15:31

Mettyú!
Egyre vadabb az imidzsed!
A végén átcsap Fear Factory rajongóba! Vigyázz magadra, csak óvatosan!
Egyre vadabb az imidzsed!
A végén átcsap Fear Factory rajongóba! Vigyázz magadra, csak óvatosan!
Írta 2004. május 06. - 15:10

Húú, srácok!
Shoshi megvilágított 1 olyan problémát, amire eddig nem gondoltam.
El kell rakni a versenyt, mert 23.-án van a BRITNEY koncert Pesten és ugye nem akarom hiába inni a szar Pepsit, meg küldözgetni a kódokat és megnyerni a jegyet, hogy utána 1 bringaverseny miatt lemaradjak életem az asszonyával való találkozásról.
EZ KOMOLY!!!
Shoshi megvilágított 1 olyan problémát, amire eddig nem gondoltam.
El kell rakni a versenyt, mert 23.-án van a BRITNEY koncert Pesten és ugye nem akarom hiába inni a szar Pepsit, meg küldözgetni a kódokat és megnyerni a jegyet, hogy utána 1 bringaverseny miatt lemaradjak életem az asszonyával való találkozásról.
EZ KOMOLY!!!
Írta 2004. május 06. - 14:57

Mettyú az egy igazi kaméleon, Dévid Bóvi is elbújhat mögötte...
Egyébként azt hallottam, hogy a kék Tesco bringák különösen gyorsak...
Egyébként azt hallottam, hogy a kék Tesco bringák különösen gyorsak...
Írta 2004. május 06. - 14:55

Mettjúh!
Egyébként gyorsabban változtatod az imidzsed, mint maga Spears "Szûz vagyok, de használható" Kisasszony!
Hogy van ez?
Egyébként gyorsabban változtatod az imidzsed, mint maga Spears "Szûz vagyok, de használható" Kisasszony!
Hogy van ez?
Írta 2004. május 06. - 14:52

Ugyanmá gyerekek!
Semmi esélyem!
Különben mivel lehetne alátámasztani a Merto és Tesco bringák többmillió darabos eladását, mint azzal, hogy azok jók, míg a mieinkbõ kevés fogy, tehát a kuytának sem kellenek?
Le leszünk nyomva!
Már most is izgulok!
Semmi esélyem!
Különben mivel lehetne alátámasztani a Merto és Tesco bringák többmillió darabos eladását, mint azzal, hogy azok jók, míg a mieinkbõ kevés fogy, tehát a kuytának sem kellenek?
Le leszünk nyomva!
Már most is izgulok!
Írta 2004. május 06. - 14:43

Egyébként érdekes, amit Shoshi kollega felvetett, nehogy a rajt után eldurranjon vkinek az agya és veszett tempóban elkezd tekerni, mert
1. hamar kifárad, és leelõzzük
2. az nem ér
Edzeni rendesen gyerekek! Van valakinek kormányszarva? Mert a "retro" filingemhezt az jól jönne (régen ugyen ez számított) HA netalán vkinek lenne esetleg egy km órája is a sufniba' akkor szívesen kölcsön venném a """verseny""" idejére...
1. hamar kifárad, és leelõzzük
2. az nem ér
Edzeni rendesen gyerekek! Van valakinek kormányszarva? Mert a "retro" filingemhezt az jól jönne (régen ugyen ez számított) HA netalán vkinek lenne esetleg egy km órája is a sufniba' akkor szívesen kölcsön venném a """verseny""" idejére...
Írta 2004. május 06. - 14:34

Hát ne szerénykedj, vár téged is a hobbi kategória a sok-sok ismerõssel.
Nézd már megint megváltoztattam a nevem!
Rájöttem, hogy mindannyian gyõztesek vagyunk, akik elindulunk.
Nézd már megint megváltoztattam a nevem!
Rájöttem, hogy mindannyian gyõztesek vagyunk, akik elindulunk.

Írta 2004. május 06. - 14:20

Na szega!
Hát, hát...
Utolsó mondatod miatt gondoltam, hogy jómagam is jelentkezek a hobbi kateghóriba!
Bár új neved láttám rá kell jönnöm, hogy keményen kell dolgoznom, hogy labdába rúghassak.
Jójaza a vörsöny, bár bármennyire is brahi jelleggel áll hozzá az ember, nekem mindig elkattan az agyam, és a rajt után mûködésbe lépnek a régi reflexek!
Szóval ez van. Vagy gondoljam meg magam? Úgyis szükségem lenne egy... és egy..... meg egy....
Hát, hát...
Utolsó mondatod miatt gondoltam, hogy jómagam is jelentkezek a hobbi kateghóriba!
Bár új neved láttám rá kell jönnöm, hogy keményen kell dolgoznom, hogy labdába rúghassak.
Jójaza a vörsöny, bár bármennyire is brahi jelleggel áll hozzá az ember, nekem mindig elkattan az agyam, és a rajt után mûködésbe lépnek a régi reflexek!
Szóval ez van. Vagy gondoljam meg magam? Úgyis szükségem lenne egy... és egy..... meg egy....
Írta 2004. május 06. - 14:07

Kedves Shoshi!
Asszem meg kell változtatnom a nevem a feltûnésed miatt, így már labdába sem rúgok. Vagy ha esetleg megtennéd, hogy a profik közé jelentkezel, akkor hálás lennék.
Bár én tényleg arra számítok, hogy a hobbi kategóriában csak ismerõs puhány pöcsök lesznek.
Asszem meg kell változtatnom a nevem a feltûnésed miatt, így már labdába sem rúgok. Vagy ha esetleg megtennéd, hogy a profik közé jelentkezel, akkor hálás lennék.

Bár én tényleg arra számítok, hogy a hobbi kategóriában csak ismerõs puhány pöcsök lesznek.
Írta 2004. május 06. - 14:00

Húúú, gyerekek!
Lesz ám ott haddelhad!
Akkor ezek szeritn télleg az összes freerider indul!
Csak tudnám, hogyan férnek majd el a CC-sek a kis virsli gumijaikkal, meg a grammozós gépeikkel!
Lesz ám tülekedés lefelé, felfelé egyaránt!
Jómagam már szorgalmasan országútizok, hogy kitûnõ formában jelenjek meg a vörsönyön!
Na kûggyétek, azt egykerék!
Csöcs
Lesz ám ott haddelhad!
Akkor ezek szeritn télleg az összes freerider indul!
Csak tudnám, hogyan férnek majd el a CC-sek a kis virsli gumijaikkal, meg a grammozós gépeikkel!
Lesz ám tülekedés lefelé, felfelé egyaránt!
Jómagam már szorgalmasan országútizok, hogy kitûnõ formában jelenjek meg a vörsönyön!

Na kûggyétek, azt egykerék!
Csöcs
Írta 2004. május 06. - 13:40

Hát igen, izgulunk már nagyon a verseny miatt.
Tomidny:
Te is kezdj el edzeni velünk! Az edzéstervünk biztos sikert igér! ;D
Tomidny:
Te is kezdj el edzeni velünk! Az edzéstervünk biztos sikert igér! ;D
Írta 2004. május 06. - 13:26

Húúú, ti nagyon rá vagytok kattanva erre... 
Remélem száraz lesz a pálya, mert akkor felrakom a Schwalbe Fast Fred gumijaimat, amivel CCsnek tudom magam álcázni... Belülre rakot plusz 2 belsöt, hogy ne üssem fel, aztán hajrá... 8)

Remélem száraz lesz a pálya, mert akkor felrakom a Schwalbe Fast Fred gumijaimat, amivel CCsnek tudom magam álcázni... Belülre rakot plusz 2 belsöt, hogy ne üssem fel, aztán hajrá... 8)