Jah... megvolt a délutáni buszozási bemutatónk Márióval ;D
Meséljek is végre...
Szal hétfõ este olyan 21-22 óra magasságában haladtam át a zebrán (öö integrale... Aral kút... és a kút után van jobbra egy kis utca) nemkis lendülettel mert át akartam érni a zöldön (MERT zöldem volt).
Jött az autós a felüljáró felõl (talán Fiat Tipo, de nem vagyok benne 100) és elkanyarodott arra a kis utcára (MERT neki is zöld volt), indexelt de én ezt nemigen láttam a fényszórótól..

Szóval összefoglalva? Énis hibáztam õ is hibázott
Én hibáztam mert ugye zebrán átkénne tolni a bringát (hátmég ekkora tempóval

)
Õ pedig basszot nekem megadni az elsõbséget, meg ha jól tudom, akkor van valami olyasmi szöveg is, hogy
"úgy közelitsd meg a gyalogátkelõt, hogy mindenkép meg tudj állni"Károk? Bringámon csak glazurzuzodás bal térdem duplájára dagadt és szép lila lett valamint " A jobb szemöldök lateralis oldalán kb. 2cm-es zúzott seb látható." /amit összevartak/
Az autónak meg lesodortam a vezetõoldali tükrét tövestûl

, meg gondolom az oldala is sérült...
Kék szemeteket nem hívtam mert korrekt volt az ember...
( a sarki kocsmából meg kijöttek 5-6an nézték a véres fejemet és kérdezték, hogy segítsenek-e? ;D)
Hazasétáltam szépen illetve az elején probáltam fél lábbal tekerni, dehát az még spdvel se túl nyerõ

Juteszembe spd.. oldalra fordulva "feküdtem az úton" és átgurult a lábfejemen az autó de a böszme merev talpú shimano csuka alatt nem érzett semmitse a lábikóm

amúgy ma szedték ki a varatokat
Asszondja a doki üljek le (kb 3méterre tõle)
beszél-beszél "megnézzük milyen a heg és akkor kiszedjük ma a varratokat".. megnézte bazz...
Úgyanúgy ült tõlem 3méterre az aszisztensnõ leszedte a kötést és õ is szedte ki a cérnát

Aztem azér van az orvos, na mind1...:

Ha még valamire kiváncsi az oldalatok akkormeg úgyis kérdeztek még

Wolf: akkor lehozod nekem mostan vasárnap a vásárra? de NEM a mázsaháznál van a tali, hanem a mázsaházzal szemben.. ott gyûrõm az újságokat