Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. május 30. - 22:05

Mit szólnátok hozzá, ha hétfõn ti elindulnátok 10kor a Széchenyi térrõl a Mandulás irányába, onnan meg Remeterét, ahol én várlak benneteket mondjuk úgy fél11kor. Aztán irány Orfû.
Írta 2004. május 29. - 21:54

Én is ma vettem egy ilyen dolgotna megyek plazaba cipõvenni a 3120nál elég jó árban vannak a cuccok

várjá lepuskázom dobozról Evidence modelname...

meg jól értettem? fél + másfélév gari?
hétfõ meg akkor hmmmm.. nemtudom majd valamelyikötöket lehet megcsörgetem az idõpont miatt mondjuk a holnap nap folyamán... :

Írta 2004. május 29. - 19:14

Pécsi Túrakerékpáros Kör vagy ilyesmi, nem?
http://ptkk.baranya.com/
Pecsi Turakerekparos es Kornyezetvedo Klub
Írta 2004. május 29. - 19:04

Megpróbálok fél4re odaérni. Bár 6kor elméletileg megyünk nosztalgiázni. Ez abból áll, hogy elmegyünk a PTKK tekergésére. Onnan minket már többé kevésbé kiutáltak, de ha a Mecsekre mennek, akkor megyünk velük, ha nem akkor hát nem. Gyódi víztorony senkit nem vonz már. Utána viszont sörözni, italozni fogunk elgurulni... ;D
Na Hali!
Nem lattalak tekergesen, pedig Mecsekre mentunk, meghozza a Tettye, utana Szolo utcan fel, Vidampark, oszt le az erdoben. Szoval annyira nem volt szar. Viztornyot nem lattam, viszont 3 pereceles is osszejott. Marmint 3 masik "kollega". En most kihagytam. Viszont ujfent a regi bringaval voltam, es 5 perc alatt lennt voltam Szechenyi teren a Pannon elott. Tobbiek betonon kesobb ertek oda. :-))
Franko szel volt, beszaras volt Ujhegynek tekerni...
Írta 2004. május 29. - 11:08

csá bazz
ma megyek esküvõre...
nincs persze zakóm,vettem egy inget azt csá!persze nem 10e körül,1999ért vannak elég jók a dzsinsz klábbban!mondjuk utálom az ingeket de ha szeretitek érdemes benézni mert két polc azzal na tele!
a fizika kémia dodám kimaradt mert annyian voltunk hogy nem fértünk be a terembe!csütörtök ujra próba!kedd biosz,szerda töri...
k.elegem van már!az sem érdekelne ha megvágnak!én egész nap bringázni akarok nem tanulni!!
Tom:NE HAGYD magad!!!ha perelni kell szój!!!!
Hát a tekerg+st meg megint kihagyam...
tegnap láam Meyúú ekerni hazafelé...
na megyek plazaba cipõvenni a 3120nál elég jó árban vannak a cuccok
meg du.esküvõre!hajnalig zabálás...
ma megyek esküvõre...
nincs persze zakóm,vettem egy inget azt csá!persze nem 10e körül,1999ért vannak elég jók a dzsinsz klábbban!mondjuk utálom az ingeket de ha szeretitek érdemes benézni mert két polc azzal na tele!
a fizika kémia dodám kimaradt mert annyian voltunk hogy nem fértünk be a terembe!csütörtök ujra próba!kedd biosz,szerda töri...
k.elegem van már!az sem érdekelne ha megvágnak!én egész nap bringázni akarok nem tanulni!!
Tom:NE HAGYD magad!!!ha perelni kell szój!!!!
Hát a tekerg+st meg megint kihagyam...
tegnap láam Meyúú ekerni hazafelé...
na megyek plazaba cipõvenni a 3120nál elég jó árban vannak a cuccok
meg du.esküvõre!hajnalig zabálás...
Írta 2004. május 28. - 21:13

Nem, nem a fél4 az a mai napra vonatkozott. Hétfõn valami délelõtti indulás van tervben. Aztán irány Orfû ahol mittoménmit csinálunk, aztán vissza is jövünk valamikor.
Írta 2004. május 28. - 21:07

Akkor jön valaki fél négykor???
Csak, hogy várjuk-e vagy sem?
Hétfõ fél4 paci?
mint az elõbb emlitve valószinû öö vagyis... ;D lehet, hogy elugrok...
Ha nem, vagy ha igen akkor emg írok egy sösmöst wolfinak...
Írta 2004. május 28. - 21:01

Én is vanst akarok, de ami tetszik az 20e. Ami nem tetszik, az 14. Hogy van ez? :-\
Hétfõn te tekerés? Hm?
Én?
ööö nemis figyeltem merre-mi... ;D de majd akkor mindjárt jól visszaolvasok..
Ha nem lesz szar idõ meg nem jön közbe valami (családi programozás

nah akkor visszaolvasás
Írta 2004. május 28. - 20:47

Ma is mentünk egy jót. Mondjuk kiugrott félúton lefele a fékkarom, mert megakadt az elsõkerék és letámasztottam a bringát
Ennek ellenére élveztem a dolgot. Jó dolog ez a lefelé kerékpározás ;D ;D ;D
Ja és kicsit elszámoltam az idõmet és késõn indultam el otthonról, de a rövidebb úton mentem, és elõbb felértem Mettyúéknál
A végén ittunk 1-2 sört a Barbakánnál aztán az is jó volt ;D
Most várom, hogy a pinkbike-osok írjanak nekem valami okosat. Mondjuk azt, hogy bocsi, ez kimaradt mindjá küldjük ingyé...

Ja és kicsit elszámoltam az idõmet és késõn indultam el otthonról, de a rövidebb úton mentem, és elõbb felértem Mettyúéknál

A végén ittunk 1-2 sört a Barbakánnál aztán az is jó volt ;D
Most várom, hogy a pinkbike-osok írjanak nekem valami okosat. Mondjuk azt, hogy bocsi, ez kimaradt mindjá küldjük ingyé...

Írta 2004. május 28. - 16:12

Én is vanst akarok, de ami tetszik az 20e. Ami nem tetszik, az 14. Hogy van ez? :-\
Hétfõn te tekerés? Hm?
Hétfõn te tekerés? Hm?
Írta 2004. május 28. - 16:08

Jószelet...
Utálom a belvárost.....
Meg mé ilyen kibasszot dárgák a Vans meg a Etnies csukák? :-\
Jah.. meg kis kérdés..
Valakinek Audio cd vagy MP3 (inkább az utóbbi
) nincs-e
Tankcsapda
Junkies
Offspring
?
köcsönbe... :-*
Az idõjárásról meg annyit hogy ahogy jöttem haza fél-1órája akkor mintha valami nagyon nagyon picikét szemerkélt volna...
Utálom a belvárost.....

Meg mé ilyen kibasszot dárgák a Vans meg a Etnies csukák? :-\
Jah.. meg kis kérdés..
Valakinek Audio cd vagy MP3 (inkább az utóbbi

Tankcsapda
Junkies
Offspring
?
köcsönbe... :-*
Az idõjárásról meg annyit hogy ahogy jöttem haza fél-1órája akkor mintha valami nagyon nagyon picikét szemerkélt volna...

Írta 2004. május 28. - 14:26

Ehh, megettem két sütit és most hányigerrel küszködök.
Egyébként kellemes pénteket mindenkinek! Most jutott eszembe...
M: Azért pólót csinálunk? Vmi szépet? Függetlenül a versenyektõl...

Egyébként kellemes pénteket mindenkinek! Most jutott eszembe...

M: Azért pólót csinálunk? Vmi szépet? Függetlenül a versenyektõl...
Írta 2004. május 28. - 13:57

Többé kevésbé igen, volt már ilyen. 
Igazából az az érdekes, hogy arról még nem készült kimutatás, hogy mennyi alkesz bringás van. Az Alföld miatt biztos nem lennénk kevesen
Ja, egyébként elég érdekesen indult a napom a munkahelyen, mert bejött a volt fönököm, és az egyik munkatársnöm, hogy igyunk pálinkát... Vitának helye nem volt... 8) Hát így csúszok lefelé a lejtön. Ha meg nem csúszok, hát gurulok, úgy gyorsabban az aljára érek

Igazából az az érdekes, hogy arról még nem készült kimutatás, hogy mennyi alkesz bringás van. Az Alföld miatt biztos nem lennénk kevesen

Ja, egyébként elég érdekesen indult a napom a munkahelyen, mert bejött a volt fönököm, és az egyik munkatársnöm, hogy igyunk pálinkát... Vitának helye nem volt... 8) Hát így csúszok lefelé a lejtön. Ha meg nem csúszok, hát gurulok, úgy gyorsabban az aljára érek

Írta 2004. május 28. - 13:43

Tomi, tekertél már anélkül, hogy ittál volna valami alkoholt? Pfujj. És csodálkozunk, hogy 1millió alkesz van Magyarorszagon. Hinnye!

Írta 2004. május 28. - 13:07

Jaja, ezek ilyen túrázós arcok. Én mindig DHs voltam a szemükben mert volt telóm ami 80 milit mozgott, meg 2.1es gumim és gyorsan mentem lefele. Na mindegy. Itt találkoztam Magooval, aztán meg a barátnömmel rajta keresztül, szóval nem volt hiába ;D
Írta 2004. május 28. - 12:45

Írta 2004. május 28. - 12:40

Mindig dóbálóztok ezzel a PTKK rövidítéssel! Áruljátok már el, hogy az mi a Zisten!!
Írta 2004. május 28. - 12:39

Hát, csak ügyesen
Én nem megyek, mer' fél négykor nekem itt még rohadnom kell, meg egyébként is..
Tom, aztán óvatosan, ja, és ha húzni akarnak kocsival, akkor nem kell tekerni... mert épp az a lényeg... ;D

Tom, aztán óvatosan, ja, és ha húzni akarnak kocsival, akkor nem kell tekerni... mert épp az a lényeg... ;D
Írta 2004. május 28. - 12:31

Persze csináltam fotókat, de én mostanában lusta, elkeseredett disznó vagyok, és sehova se tettem még fel. Amúgy is azt a 3 embert minek?
Megpróbálok fél4re odaérni. Bár 6kor elméletileg megyünk nosztalgiázni. Ez abból áll, hogy elmegyünk a PTKK tekergésére. Onnan minket már többé kevésbé kiutáltak, de ha a Mecsekre mennek, akkor megyünk velük, ha nem akkor hát nem. Gyódi víztorony senkit nem vonz már. Utána viszont sörözni, italozni fogunk elgurulni... ;D
Írta 2004. május 28. - 12:11