L_L: Ki van írva, most 7végén tutkóra odaadom.. bocs ég a pofám :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. May 27. - 11:13
Mettúy, Atis a zhülye. Vasárnap este már otthon leszünk, hétfõn Orfû.
;D
Posted 2004. May 27. - 11:02
Bandi, áll még a hétfõ? Atis kolléga azt írta, hogy mégis Kanizsáról mentek Pestre. Nos!?
Márió, bánhatod, hogy tegnap nem jöttél. Jót mentünk felfelé és lefelé egyaránt. Ha meg drága a zakó meg az ing, akkor vegyél egy tüllt, az jól állna. ;D
Márió, bánhatod, hogy tegnap nem jöttél. Jót mentünk felfelé és lefelé egyaránt. Ha meg drága a zakó meg az ing, akkor vegyél egy tüllt, az jól állna. ;D
Posted 2004. May 26. - 22:20
Hmm én is kezdek ellanyhulni...
Hamár a shopping részénél tartunk akkor valaki mondja má meg nekem hol vegyek cipõt? ~<10000HUF... (elszakadt a Converse, azt ma vittem vissza, elkezdi a csaj válasszak másik cipõt. kb 15ezernél kezdödött a normálisabb, mondom menny a fenébe KPt kérek.. 9093Ft :
)
Amúgy Bandi te felírtad már a colint és csak még nem tudtad eljutattni hozzám, vagy felsem írtad még?
mer ha még nem, akkor haggyad és megpróbálom másik ágon (ahogy elnézzem sose tudjuk összehozni :
)
kereket fûzni/centírozni még továbbra se tud senki, ugye? :-\
Jah Márió a zakó/ing ár nagyon komoly
Hamár a shopping részénél tartunk akkor valaki mondja má meg nekem hol vegyek cipõt? ~<10000HUF... (elszakadt a Converse, azt ma vittem vissza, elkezdi a csaj válasszak másik cipõt. kb 15ezernél kezdödött a normálisabb, mondom menny a fenébe KPt kérek.. 9093Ft :
Amúgy Bandi te felírtad már a colint és csak még nem tudtad eljutattni hozzám, vagy felsem írtad még?
mer ha még nem, akkor haggyad és megpróbálom másik ágon (ahogy elnézzem sose tudjuk összehozni :
kereket fûzni/centírozni még továbbra se tud senki, ugye? :-\
Jah Márió a zakó/ing ár nagyon komoly
Posted 2004. May 26. - 19:50
csá bazz!!
na akkor gondolom feltünt hogy nem vagyok aktív mostanában,na hát ezt ugy hívják hogy évvégi hajrá!vagy ijesmi...
na hát se esküvõi ruhám se tudás nincs sok! :'(
egy zakó kéne valmi lenvászon szerû,ki is nétem abban a boltban az árpádban ahol a muszáj sanya feszít,de egy zakóért kérnek 28e ftot!!na az nem kell!!
de mondták hogy ingjük már 12ekörül van!! :-\
holnap meg írok pár dogát fizika+kémiából...
hát steresszes vagyok kicsit...
de jó a fékem!!szíjel kellet szedni aztán feltölteni most jóó!! ;D ;Dennek viszont nagyon örülök!!
Alfa:teló:pavlik!!
valakinek nincs hátsó eladó tárcsás agyja??ami még használható állapotban van??fater lehet megdob egy ki pénzel aztán valami tárcsafék lenne venne!!vagy véve,ugy hejesebb!vagy E-tipusu elsõváltó??
jajpedig egy nagy túra már jól jönne!!!
:-* :-*
na akkor gondolom feltünt hogy nem vagyok aktív mostanában,na hát ezt ugy hívják hogy évvégi hajrá!vagy ijesmi...
na hát se esküvõi ruhám se tudás nincs sok! :'(
egy zakó kéne valmi lenvászon szerû,ki is nétem abban a boltban az árpádban ahol a muszáj sanya feszít,de egy zakóért kérnek 28e ftot!!na az nem kell!!
de mondták hogy ingjük már 12ekörül van!! :-\
holnap meg írok pár dogát fizika+kémiából...
hát steresszes vagyok kicsit...
de jó a fékem!!szíjel kellet szedni aztán feltölteni most jóó!! ;D ;Dennek viszont nagyon örülök!!
Alfa:teló:pavlik!!
valakinek nincs hátsó eladó tárcsás agyja??ami még használható állapotban van??fater lehet megdob egy ki pénzel aztán valami tárcsafék lenne venne!!vagy véve,ugy hejesebb!vagy E-tipusu elsõváltó??
jajpedig egy nagy túra már jól jönne!!!
:-* :-*
Posted 2004. May 26. - 16:52
Erre már régóta akartam válaszolni, de most tessék:
Hmmm... Kicsit meg vagyok zavarodva. Szóval arra gondolsz, amikor a csaj kutyát sétáltat az elején és Gareth Dyer eltöri a DoubleTrack-et? Mármint a Changing of the Guard-ra? Mert az mpeg2-ben van. tehát valami dvd lejátszó programmal kéne megpróbálni. powerdvd, vagy hasonló...Megnéztük a vidiókat, Tom, az egyiket nem akarja lejátszani, amelyiknek az elején a csajszit húzzák bicajon kötéllel, de egyébként vannak jó részek benne, pl. mikor a RhinoLite-ot töri, mint a ropit. Meg Bender is ugrál, számoltam, 3x bírt a bicajon baradni...
Posted 2004. May 26. - 16:39
Vasárnap meg csocsó, hogy frissek legyünk.
Zap, ha még itt... milyen a Yeti? Hülye kérdés, kurva jó, de mennyire??? ;D
Zap, ha még itt... milyen a Yeti? Hülye kérdés, kurva jó, de mennyire??? ;D
Posted 2004. May 26. - 16:23
7fõ Orfû az jól hangzik.
Pöstrõl még nem tudok semmit, asszse hogy eszik-e vagy isszák. ;D
Pöstrõl még nem tudok semmit, asszse hogy eszik-e vagy isszák. ;D
Posted 2004. May 26. - 15:59
Jjjjaaa bocs... ;D
Mink ne lenni sztahanovicták... ;D Mettú akkó Pöst vagy nem Pöst és mikor? Hétfõ Orfû? He?
Mink ne lenni sztahanovicták... ;D Mettú akkó Pöst vagy nem Pöst és mikor? Hétfõ Orfû? He?
Posted 2004. May 26. - 15:56
Wulf:
Azért Alfa tagtárs nevében te ne nyilatkozzál!
Én is kihagyom kõszegi a nyomkodást! Majd jövõre, de akkor meg már a sajátomat szeretném nyomizni.
Azért Alfa tagtárs nevében te ne nyilatkozzál!
Én is kihagyom kõszegi a nyomkodást! Majd jövõre, de akkor meg már a sajátomat szeretném nyomizni.
Posted 2004. May 26. - 15:45
Ezt a többiek nevében is mondhatom bátran, hogy senki nem megy Kõszegre... :
Jövõre még messze van..
Jövõre még messze van..
Posted 2004. May 26. - 15:41
Akkor jön valaki tõletek vasárnapra Kõszegre????
Ha ott nem futunk össze, jövõre itt fogok dolgozni pécsen,, akkor majd nyomkodhatjátok a coilert ;D!!! csáó jó tekerést !!
Ha ott nem futunk össze, jövõre itt fogok dolgozni pécsen,, akkor majd nyomkodhatjátok a coilert ;D!!! csáó jó tekerést !!
Posted 2004. May 26. - 14:57
Tudom, mi is terveztük régen, még a haverunk akitõl vettünk ezt-azt is hívott, meg asszem szállást is bírt volna szerezni. Super T-t megnéztem volna... Ez a JIB mekkkkkkkora jóóóóó film.
Posted 2004. May 26. - 14:57
Zap, akkó most gyüssz délután vagy nem?
És szerintem a Bandiék ettõl a heppeningtõl független tervezik egy Bike Park meglátogatását.
És ti 100%, hogy lefújtátok a 7végét?
És szerintem a Bandiék ettõl a heppeningtõl független tervezik egy Bike Park meglátogatását.
És ti 100%, hogy lefújtátok a 7végét?
Posted 2004. May 26. - 14:47
szállás???
hehe.. nah ezért gáz a 0 fok.
AW.: de csak szombaton lesz itt Gareth Dyertõl elkezdve Super T-n át, Berreclaw (vagyhogyirjak) -ig mindenki. Ez lesz az elsõ európai RedBullRampage/RedBullRide stílusú verseny. Jah, és 10.000.- Eurot osztanak szét, úgyhogy gondolom nem fun-bikeozni fognak.
hehe.. nah ezért gáz a 0 fok.
AW.: de csak szombaton lesz itt Gareth Dyertõl elkezdve Super T-n át, Berreclaw (vagyhogyirjak) -ig mindenki. Ez lesz az elsõ európai RedBullRampage/RedBullRide stílusú verseny. Jah, és 10.000.- Eurot osztanak szét, úgyhogy gondolom nem fun-bikeozni fognak.
Posted 2004. May 26. - 14:41
Bandi:
Esetleg június vége - július eleje?
(Ez most olyan hangsúllyal kérdezem, mint a csaj a sampon reklámban: 'Eesetleg Brazil party?!')
Esetleg június vége - július eleje?
(Ez most olyan hangsúllyal kérdezem, mint a csaj a sampon reklámban: 'Eesetleg Brazil party?!')
Posted 2004. May 26. - 14:34
Zap, te is elõkerültél!?
Nem jössz ma velünk a hegyre?
A szállás meg gondolom bazi drága, nem?
Én is most néztem az útvonaltervezõvel és tényleg kerek 600 km, az még tûrhetõ.
Alfa:
Köszi a szólást. Telóra nem tudok gyógyírt, sajnos. Azért gyere, ha bírsz.
Nem jössz ma velünk a hegyre?
A szállás meg gondolom bazi drága, nem?
Én is most néztem az útvonaltervezõvel és tényleg kerek 600 km, az még tûrhetõ.
Alfa:
Köszi a szólást. Telóra nem tudok gyógyírt, sajnos. Azért gyere, ha bírsz.
Posted 2004. May 26. - 14:31
E' az, tutkó, de mi már tervezzük rég, csak neked nem szóltunk, mert aszittük mész júkéjba. De akkor join us, augusztus, mondjuk.
Posted 2004. May 26. - 14:29
Mettyú: jaja, azt én is néztem. Sõt, úgy volt, hogy megyünk is. Szombaton lesz, 600 kili, belépõ nincs, csak 0 fok éjjel
Posted 2004. May 26. - 13:36
Szoltam Marionak.
Vesz valami eskuvoi ruhat, aztan azt mondta, hogy ok a talalka.
Lehet en is megyek, de majd telozok, ha igen. Hetvegi verseny meg tegnapi foci utan nem tudom mennyi energia maradt meg...ja, es a telo is "kotyog", jo hogy eszembe jut...nemtom mit lehetne vele csinalni, en meg nem szedtem szet ilyet...:-(
Vesz valami eskuvoi ruhat, aztan azt mondta, hogy ok a talalka.
Lehet en is megyek, de majd telozok, ha igen. Hetvegi verseny meg tegnapi foci utan nem tudom mennyi energia maradt meg...ja, es a telo is "kotyog", jo hogy eszembe jut...nemtom mit lehetne vele csinalni, en meg nem szedtem szet ilyet...:-(
Posted 2004. May 26. - 13:21
Nasszóval a számom: 70/271-9551
És szerintem egy TV torony esetleg Tubes túra lenne tervben mára, de azért bizonyos keretek között rugalmasak vagyunk.
És szerintem egy TV torony esetleg Tubes túra lenne tervben mára, de azért bizonyos keretek között rugalmasak vagyunk.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top