Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
A Dunával kapcsolatban csak annyi, hogy a benne lévõ barna csíkot kell követni. Ha annak forrását megtalálod akkor a budai oldalon találod magad a város közepe táján. Gyengébbek kedvéért ott ömlik be a budaiak fekáliája.
Hogy a hegyen nincs Duna? Ez baszás, erre nem gondoltam. ;D
Involválódni... Hát igen csiszolom az angolom, hátha kell majd valamire.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jaa, a János hegy tetején vajmi/valymi kevés Duna van... meg aztán a Duna mentén merre menjek, mert nem szeretnék Esztergomnál visszafordulni...

Te milyen jó szót írtál, involválódni... Király! :)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Alfa:
Köszi az infót.
Ahogy olvashattad, mégis kijutottunk 7fõn Orfûre. Odafelé 2 és fél óra volt az út, vissza csak 1. Közben meg egy bolt elõtt álldogáltunk vagy 50 percet az esõ elállására várván.
De most már mindenki erõsödött kicsit, úgyhogy legközelebb mehetünk közösen, talán nem fogsz annyira te sem unatkozni a tempó miatt.
AW:
Mindig csak a Dunát kell megkeresni, utána már sínen vagy a tájékozódással. Nem lehet olyan nehéz... ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ja, Garfield is jön, mert az én híres tájékozódási képességemmel elég hamar eltévednék :)

Majd beszámolok róla, oksi? Jajj, olyan jó volt lemenni Orfûre... és az idõ megszépíti a dolgokat, ugye, de azért szép szenvedés volt vissza a szerpentinen... a telefont meg nem hallottam volna, mert jól be volt csomagolva, hogy ne ázzon az is el.

Pest-case is now closed. ;)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Hatha erdekel valakit, meg lehet hogy mar tudjatok is.:-))

PANNON KUPA DH II. forduló
2004. május 18. kedd 08:23
A verseny idõpontja:
2004. június 13. vasárnap 12 óra

Helyszín:
MAGYARSZÉK (66-os út, 9 km-re Komlótól)
Kategóriák:
Profi, Profi Junior, Hobbi, Nõi, Gyerek (14 év alatt)
Nevezési díj:
700 Ft Gyerekeknek ingyenes!!!

Edzés és nevezés:
2004. június 12. szombat 13-19 h-ig és a verseny napján 9-11:30 h-ig
A versenyen a bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul.
Versenyrendezõ: DÖKE-„Mikrobike” MTB Szakosztály

INFORMÁCIÓ:
30/650-6972, 20/583-4531
Email: ferenc_nagy@mailbox.hu
SZÁLLÁS (olcsón): 72/719-229 és 72/719-254

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Válaszoltam priviben a pesti üggyel kapcsolatban.
Fékkart jövõ 7en tudom megkérdezni, mert valószínû akkor lesznek készen a nekem gyártandó kis bizbaszok.
Akkor a filmet kiírom egy simára és adtok majd helyette egy ürest, OK?
Garfield is megy bringával a hegyekbe, vagy csak úgy gyalogosan?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mettyú: Csekk privi

Egyébként még a városon kívül nem merészkedtem, de most sikerült a Garfieldtól kölcsön kérni egy térképet és elvileg vasárnap felfedezzük a környék hegyeit tekerhetõségi és bevállalhatósági szempontból :)

Nekem jó sima CD-n is.

És fékkar? ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ki tudom írni én is, de nem újraírhatóra. Úgy is kell?
Vagy inkább majd másoljuk fel a Dancsi vinyójára, aztán utána eljut hozzád is valahogy?
Na tekertél már Pesten?
Ha igen, merre?
Áramot ma visszakpjátok?
Ja, és az lenne a kérdés, hogy a Danival mekkora lakbérben állapodtatok meg és mikortól?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mettúy kérdezd meg a fékkart, jóóóó??? Naaaa, léééécci. Ja és a Sztárszkiésháccs is kellene, megoldható? Dnl is kiírná... meg én is!

Mindenki alszik? Mi van?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Szorri, Bandi!
Volt valami hiányérzetem, most már tudom, hogy miért.
Majd ha megyek vissza a cuccokért, akkor tényleg megkérdem. Azért még mondogasd-írogasd le néhányszor, hogy tényleg megjegyezzem.
Bocs.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
A fékkart is megkérdezted esetleg, hogy mennyiért faragna egyet?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Én is beérkeztem. Voltam esztergályosnál Kertiben. Szimpatikusnak tûnt a figura, tudom ajánlani mindenkinek. A Vásártérnél találalható és valami Schellenberger a neve.
Tegnapi túra jó volt, én is 2 óráig mostam ki kézzel a cuccaim. Kéne lassan egy mosógép! :-\
Bandi:
A terv az volt, hogy állandóan hívogatunk mindenféle hülyeséggel, miközben tekersz fel a Remete rétre. Annyira nem vicces, de biztos felbasztad volna az agyad.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Most már jó :) És legalább látszik, hogy nem csak a seggem, hanem a vádlim is nagy... ;D

Pinkbike rulez, customs sux

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Már jó szerintem, mert kijavítottam. Sajnos hajnali fél2kor nem vagyok formában és elírtam a címet ;)
Kaptam levelet a pinkbike-tól. Furcsállják a dolgot, de küldenek másik DVD-t ;D ;D ;D ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mijen tervett szõttetek ellenem??? Utol se értetek volna, robogtam felfelé... 1 óra 17 perc alatt értem haza :) , Kertvárosba, onnét a bogrács mellõl. Meg is voltam lepõdve, hogy nem bírtam elsõre felmenni a lépcsõn, mert kissé görcsben volt a lábam.. :P

Jah, és minden elállítódott, ami csak eltud :) És lassított mellettem egy kocsi, volt neki utánfutója, de csak integettem neki, hogy menjen, felszenvedem magam :) Komoly.

Tom, az az oldal "retrieved" vagy mi, az mit jelent?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ma este még volt egy jó kis programom: májusfa kitáncolás. Igazából ez nagy partyt jelentene, de mi csak leszedtük a fákat, és ittunk 1-2 sört/bort. A végén még a körtepálinka is elfogyott ;D
A képeket hamarosan felteszem az oldalamra. Reggelre már tuti ott lesznek.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fúúú a ma az tényleg jó volt!!!
Ákosékkal is összefutottam egy 20perce,láthatóan Õk is jót mentek!!
fürdés közben eldugult a kád a sok kosztól ami volt rajtam!a táskám cipõm gatyá(k)meg szintén,de jó volt!!eddig csak betonon voltam orfûn,me Faternak outiavan!de ez az erdõs dagonya nagyon teccet!!45,36nál ált meg a km mutató!
született már három macska is!BIZTOS SENKINEK NEM KELL?? :-\
Bandi,pedig mien tervet szõttünk ki ellened...
meg remeténél jól jött a kisrác pólója!!Tom,
a kép ha megvan akkor ird holt!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekünk már nagyon jó volt, mert álldogáltunk a boltnál (én sört ittam), vártuk a esõ végét. Közben jöttek kedves lányok akik mindenképpen el akartak hívni minket szekrényt cipelni, de az egyik nem tangába volt és mivel ez gáz, hát nem mentünk ;) Hogy meg voltak lepõdve ;D
Aztán hazafele szikrázó napsütésben tekertünk fel.Remeterét után kicsit sáros volt a Manduláshoz vezetõ út, de azt már szinte kívántuk. Széchenyi téren megtapsolt egy egy lányosztály minket, de nem kértünk a fagyikukból. Hát tényleg elég jó volt ez ma... ;) ;) ;) :D ;D 8) mivannmég :P ::)
kimithiszel?hehe...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hát ez kellemes volt, remélem mindenkinek tetszett.. A gulás olyan, de olyan erõt adott hazafelé, hogy csak úgy röpültem. Egyébként szó szerint szarrá áztam, a pólómból, zokniból, alsóbb cuccokból kb. 3,4 liter vizet csavartam ki... fáztam, mint az állat, betonon a vízátfolyások kellemes aszfaltmeleg vízzel fûtöttek, de a menetszél igencsak szar volt, remélem ti kellemesebb idõben értetek haza. Egyébként ahogy ráfordultam az útra, elkezdett esni.. :P A legrosszabb az volt, hogy tekertem a lefelé hömpölygõ vízben és olyan volt, mintha egyhelyben állnék... :P

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Andrew Wolf barátunk viszont a pálosoknál 10:30kor vár mindenkit. Legalábbis tegnap éjjel ezt üzente. Akkor legyen ez.