Na megyek haza én is, nehogy rám kelljen várni majd
Elötte próbálok venni még egy kis zéger gyürüt, hátha akad jó erös a fékkaromhoz. Múltkor vettem párat, de azok elég szarok voltak. Megnyomtuk fogóval, és úgy maradt Bár 10 Ft volt csak darabja, de akkor is...
Az elsõ tippem egy rohamsisak volt. De ezt elvetettem.
A második tippem: van az rágó, amelyik szalag formájában egy hengeres dobozban van benne, és ez pirosban, oldalról lefotózva... Ejjj, hülyeség ;D
Ááá, értem már! Az volt a baj, hogy elég apró betütípussal néztem a fórumot, és az rn-böl lett számomra m. A kép Sikondán készült rólam, miközben bealudtam a földön ülve. Itt van teljes egészében a kép. ;D
Az van, hogy hazamegyek ma, mer' holnap pakolok a háznál, ha akarsz jöhetsz... Aztán vasárnap reggel meg visszajövök, mer' hegyfelfedezés lesz. Vagy ilyesmi. Gyanús zajokat hallok a középcsapágy vagy a hátsó agy környékérõl, lehet, hogy 7fõn beázott ez a szar.. szomorú lenne.
Bindegy, megyek majd felfele a fogassal, csodálok pöcsösöket déhágéppel..
Mi a bánatod, Bandi?
Amúgy hazajössz szombaton?
Há' elmehetünk végülis, de majd még megbeszéljük.
Tomi:
Börnölöm = burn-ölöm (megsütöm magyarul)
Ne késs sokat!
Bömölöm ???
Mindjárt hazamegyek átöltözni játszósba, aztán ott leszek 4kor.
Micsoda? Be fogtok rúgni? Hát milyen dolog ez? Ilyen fiatalon eldobni az agysejteket? Megáll az eszem! Vennétek inkább rólam példát
Foo Fighters CD-m nekem sincs, de van mp3-ban 8) There is nothing left to lose címü album van meg. Talán még van valahol más is, de ez tuti megvan.
Mettyú mennék én is, ha nem esik nagyon. Merre mennél? TVtorony? Most jöttem rá, hogy már nagyon régen voltam Jakab-hegyen. Pedig itt lakok "közel" hozzá. Kb. 45perc alatt szoktam felérni. El kéne oda mennem... :
Én asszem megyek mindenképp tekerni.
Márió, akkor kûggyé sms-t, ha jössz!
Foo Fightersöm nincs, de nem is szeretem, csak 1-2 számot.
Sportsziget még messze van, meglássuk mi lesz addig!
Márió:
És mit írnak az új PolarXrõl? Továbbítom a híreket a srácnak.
csá bazz
ma 3.adszor ázok tökig... :-\
de jött bikmagom!!! ;D
ha találkoztok a Pánytyáva akko mondjátok hogy van rm7 eladó,me lehet nem jó számra küldtem.
tekergés jó volt tényleg!!
holnap asszem nem jó de ha mégis akko Mettyyyó smst küldök!!
sportszigetre jön valameikõtök?
és faithless kazi vagy valami van valakinek valamikor oda adná?!?
A srác aki volt velünk orfûn,mondjátok neki hogy a zõd px et teszelik a bikkmagban!!
péntek mien fajta bicózás lenne??
Azzal jövök, de nem adom oda, mert már megbeszéltem a Bandival, hogy kiírom CDre a Starskyt.
Meg utána kellene majd vinni tesómhoz, amit letöltöttem neki.
Na mindegy, ugorj majd be (11.30 - 14.00) oszt megbeszéljük.
"valahova" en is mennek, talan mar 4kor is. ja de egyetemem van....
Mate, holnap gyere vincseszterrel dolgozni. Beugrom napkozben hozzad, estere mar kapod is vissza, tekeres utan. kool.?
irdd ossze mit masoljak fel neked.
Én úgy tudom, holnapra alábbhagynak az esõzések.
Különben csak inkább a déli oldalon tekrgõznék szívem szerint, ahol szárazabb. We'll see!
Holnap pontosítunk, ok?
Hát igen, már én is jártam úgy, hogy azt hittem kotyog a teló, közben csak a kormánycsapágy rakoncátlankodott.
Holnap 4 körüli indulással jönne valaki valamerre?
Mettyú. :-) Gratula Orfuhoz!
En vegul nem birtam magammal, es du. mentem egy aszfalt kort (Romonya felol Olasz-ig majd vissza az 57-esen), de qrva szarul ment. :-(
Indulas utan mindjart elkezdett esni, de 10 perc utan meg kisutott a nap. Az aszfalt nyomta fel a "vizet", es olyan volt, mintha vattat tomkodtek volna a tudombe. :-)
Olaszig meg csak megvolt a 28-as atlag, de mire hazaertem, 26.2-re csokkent.
Szoval legkozelebb lehet hogy nektek kell majd megvarni engem...marmint felfele is. :-)
Ja, amugy valszeg a kormanycsapagyam lazult ki hal isten. Meghuztam, es most nem "kotyog". Viszont szorult kicsit, most lazitottam, sztem jo lesz. :-)