Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mit szólnátok hozzá, ha hétfõn ti elindulnátok 10kor a Széchenyi térrõl a Mandulás irányába, onnan meg Remeterét, ahol én várlak benneteket mondjuk úgy fél11kor. Aztán irány Orfû.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

na megyek plazaba cipõvenni a 3120nál elég jó árban vannak a cuccok

Én is ma vettem egy ilyen dolgot :)
várjá lepuskázom dobozról Evidence modelname... ;) 9990... és tök normális az eladócsaj..
meg jól értettem? fél + másfélév gari?

hétfõ meg akkor hmmmm.. nemtudom majd valamelyikötöket lehet megcsörgetem az idõpont miatt mondjuk a holnap nap folyamán... ::)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

Pécsi Túrakerékpáros Kör vagy ilyesmi, nem?

http://ptkk.baranya.com/

Pecsi Turakerekparos es Kornyezetvedo Klub

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

Megpróbálok fél4re odaérni. Bár 6kor elméletileg megyünk nosztalgiázni. Ez abból áll, hogy elmegyünk a PTKK tekergésére. Onnan minket már többé kevésbé kiutáltak, de ha a Mecsekre mennek, akkor megyünk velük, ha nem akkor hát nem. Gyódi víztorony senkit nem vonz már. Utána viszont sörözni, italozni fogunk elgurulni... ;D

Na Hali!

Nem lattalak tekergesen, pedig Mecsekre mentunk, meghozza a Tettye, utana Szolo utcan fel, Vidampark, oszt le az erdoben. Szoval annyira nem volt szar. Viztornyot nem lattam, viszont 3 pereceles is osszejott. Marmint 3 masik "kollega". En most kihagytam. Viszont ujfent a regi bringaval voltam, es 5 perc alatt lennt voltam Szechenyi teren a Pannon elott. Tobbiek betonon kesobb ertek oda. :-))
Franko szel volt, beszaras volt Ujhegynek tekerni...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csá bazz

ma megyek esküvõre...
nincs persze zakóm,vettem egy inget azt csá!persze nem 10e körül,1999ért vannak elég jók a dzsinsz klábbban!mondjuk utálom az ingeket de ha szeretitek érdemes benézni mert két polc azzal na tele!
a fizika kémia dodám kimaradt mert annyian voltunk hogy nem fértünk be a terembe!csütörtök ujra próba!kedd biosz,szerda töri...
k.elegem van már!az sem érdekelne ha megvágnak!én egész nap bringázni akarok nem tanulni!!
Tom:NE HAGYD magad!!!ha perelni kell szój!!!!
Hát a tekerg+st meg megint kihagyam...
tegnap láam Meyúú ekerni hazafelé...
na megyek plazaba cipõvenni a 3120nál elég jó árban vannak a cuccok

meg du.esküvõre!hajnalig zabálás...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem, nem a fél4 az a mai napra vonatkozott. Hétfõn valami délelõtti indulás van tervben. Aztán irány Orfû ahol mittoménmit csinálunk, aztán vissza is jövünk valamikor.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Akkor jön valaki fél négykor???
Csak, hogy várjuk-e vagy sem?

Hétfõ fél4 paci?
mint az elõbb emlitve valószinû öö vagyis... ;D lehet, hogy elugrok...
Ha nem, vagy ha igen akkor emg írok egy sösmöst wolfinak...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Én is vanst akarok, de ami tetszik az 20e. Ami nem tetszik, az 14. Hogy van ez? :-\

Hétfõn te tekerés? Hm?

Én?
ööö nemis figyeltem merre-mi... ;D de majd akkor mindjárt jól visszaolvasok..
Ha nem lesz szar idõ meg nem jön közbe valami (családi programozás :P) akkor végülis odakeverhetek másnem csak a cdéér... ;)

nah akkor visszaolvasás

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ma is mentünk egy jót. Mondjuk kiugrott félúton lefele a fékkarom, mert megakadt az elsõkerék és letámasztottam a bringát ;) Ennek ellenére élveztem a dolgot. Jó dolog ez a lefelé kerékpározás ;D ;D ;D
Ja és kicsit elszámoltam az idõmet és késõn indultam el otthonról, de a rövidebb úton mentem, és elõbb felértem Mettyúéknál :D
A végén ittunk 1-2 sört a Barbakánnál aztán az is jó volt ;D

Most várom, hogy a pinkbike-osok írjanak nekem valami okosat. Mondjuk azt, hogy bocsi, ez kimaradt mindjá küldjük ingyé... :P

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Én is vanst akarok, de ami tetszik az 20e. Ami nem tetszik, az 14. Hogy van ez? :-\

Hétfõn te tekerés? Hm?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Jószelet...
Utálom a belvárost..... :)
Meg mé ilyen kibasszot dárgák a Vans meg a Etnies csukák? :-\
Jah.. meg kis kérdés..
Valakinek Audio cd vagy MP3 (inkább az utóbbi ;)) nincs-e
Tankcsapda
Junkies
Offspring
?
köcsönbe... :-*
Az idõjárásról meg annyit hogy ahogy jöttem haza fél-1órája akkor mintha valami nagyon nagyon picikét szemerkélt volna... :P

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ehh, megettem két sütit és most hányigerrel küszködök. :P

Egyébként kellemes pénteket mindenkinek! Most jutott eszembe... :)

M: Azért pólót csinálunk? Vmi szépet? Függetlenül a versenyektõl...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Többé kevésbé igen, volt már ilyen. ;)
Igazából az az érdekes, hogy arról még nem készült kimutatás, hogy mennyi alkesz bringás van. Az Alföld miatt biztos nem lennénk kevesen ;)
Ja, egyébként elég érdekesen indult a napom a munkahelyen, mert bejött a volt fönököm, és az egyik munkatársnöm, hogy igyunk pálinkát... Vitának helye nem volt... 8) Hát így csúszok lefelé a lejtön. Ha meg nem csúszok, hát gurulok, úgy gyorsabban az aljára érek :P

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Tomi, tekertél már anélkül, hogy ittál volna valami alkoholt? Pfujj. És csodálkozunk, hogy 1millió alkesz van Magyarorszagon. Hinnye! :o

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja, ezek ilyen túrázós arcok. Én mindig DHs voltam a szemükben mert volt telóm ami 80 milit mozgott, meg 2.1es gumim és gyorsan mentem lefele. Na mindegy. Itt találkoztam Magooval, aztán meg a barátnömmel rajta keresztül, szóval nem volt hiába ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Pécsi Túrakerékpáros Kör vagy ilyesmi, nem?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Mindig dóbálóztok ezzel a PTKK rövidítéssel! Áruljátok már el, hogy az mi a Zisten!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hát, csak ügyesen :) Én nem megyek, mer' fél négykor nekem itt még rohadnom kell, meg egyébként is..

Tom, aztán óvatosan, ja, és ha húzni akarnak kocsival, akkor nem kell tekerni... mert épp az a lényeg... ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Persze csináltam fotókat, de én mostanában lusta, elkeseredett disznó vagyok, és sehova se tettem még fel. Amúgy is azt a 3 embert minek?

Megpróbálok fél4re odaérni. Bár 6kor elméletileg megyünk nosztalgiázni. Ez abból áll, hogy elmegyünk a PTKK tekergésére. Onnan minket már többé kevésbé kiutáltak, de ha a Mecsekre mennek, akkor megyünk velük, ha nem akkor hát nem. Gyódi víztorony senkit nem vonz már. Utána viszont sörözni, italozni fogunk elgurulni... ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Akkor jön valaki fél négykor???
Csak, hogy várjuk-e vagy sem?