Ja, akkor a fékkarról neked nem beszéltem, hanem ezek szerint a Daninak.
A lényeg:
Ez az esztergályos nem tud ilyesmit csinálni, mert nincs CNCje.
Viszont a BazmegRoland beszélt egy ketyós fasziról, aki kurva jól CNCzik. A baj csak az, hogy egyedül a Lóri tudja hol lakik és csak tõle fogad el munkákat. Ergo, ha még mindig aktuális, akkor a Lórival kell majd beszélned. Ezért kb. árat sem tudok.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. June 15. - 16:09
Posted 2004. June 15. - 16:02
Nem szokásom... itt a nyilvánosság elõtt próbálod úgy beállítani, hogy én szoktam, pedig te! He-he.
Majd este elmesélheted, hogy mit kúrtál el.
Mettyú, fogadok, hogy nem kérdezted meg a fékkart!
Majd este elmesélheted, hogy mit kúrtál el.
Mettyú, fogadok, hogy nem kérdezted meg a fékkart!
Posted 2004. June 15. - 15:40
Dani, bazmeg!
Már remeg a kezem egy jófajta, igazi, frissen fõzött pohár kóla után. Ha ezt most tényleg elbasztad, akkor nem állok veled többet szóba! Pöcs! ;D
Már remeg a kezem egy jófajta, igazi, frissen fõzött pohár kóla után. Ha ezt most tényleg elbasztad, akkor nem állok veled többet szóba! Pöcs! ;D
Posted 2004. June 15. - 15:26
yo,
ma mehetunk bebaszni, asszem elkurtam az interjumat.. nem lesz ingyen pia. vagy inkabb egy kis szonyeg takaritas/mosogatas.? Bandi asszem ma athivom Gezat hogy nezze meg a mosogatogepet. szoval ma legyszi ne szaladgalj egy szal fecskeben a lakasban...
ma mehetunk bebaszni, asszem elkurtam az interjumat.. nem lesz ingyen pia. vagy inkabb egy kis szonyeg takaritas/mosogatas.? Bandi asszem ma athivom Gezat hogy nezze meg a mosogatogepet. szoval ma legyszi ne szaladgalj egy szal fecskeben a lakasban...
Posted 2004. June 15. - 15:23
Posted 2004. June 15. - 15:19
Én leginkább azon csodálkozok, hogy az EB elõtt nem fejezõdött be. Most le fogok maradni 1 meccsrõl. Remélem nem fognak a TV-ben 10 gólt rúgni, amíg mi 2-t a salakos pályán...
6ig még van egy csomó idõm. Az Unreal Tournament-et unom már (illetve túlságosan beleéltem magam, és az is veszélyes...
), ki kéne menni a városba csajokat kukkolni 8)
6ig még van egy csomó idõm. Az Unreal Tournament-et unom már (illetve túlságosan beleéltem magam, és az is veszélyes...
Posted 2004. June 15. - 15:07
Nem mondta még senki a tavaszi fordulónak, hogy már nyár van?
A kis köcsög Márió meg örül, hogy vakációja van és tekerhet a kémia tz-re való tanulás helyett! Hát ez a mai fiatalság!
A kis köcsög Márió meg örül, hogy vakációja van és tekerhet a kémia tz-re való tanulás helyett! Hát ez a mai fiatalság!
Posted 2004. June 15. - 14:58
Megírtam neki. Engem is zaklatott, hogy menjek
, de ma lesz a tavaszi forduló utolsó meccse, és nyernünk kéne. :
Augusztus 24-ig nem lesz foci, mert bringázni kell ;D
Augusztus 24-ig nem lesz foci, mert bringázni kell ;D
Posted 2004. June 15. - 14:52
HA valaki találkozik a Márióval, mondja meg neki, hogy ma nem megyek tekerni, mert szerelek. Talán holnap.
Thx!
Thx!
Posted 2004. June 15. - 13:11
Na, mi van csöcsfejek?
Én is vettem olajt, a 999 aprócikkben, 360 Ft-osat. Bebebeeeee.
És én Yeti DH9et láttam a Sportszigeten a Bandival együtt. Bebebebeeeee.
Tomi:
Akkor ezek szerint mégiscsak laza volt.
Márió:
Milyen és mennyi volt a mez?
VAKÁCIÓ!
Én is vettem olajt, a 999 aprócikkben, 360 Ft-osat. Bebebeeeee.
És én Yeti DH9et láttam a Sportszigeten a Bandival együtt. Bebebebeeeee.
Tomi:
Akkor ezek szerint mégiscsak laza volt.
Márió:
Milyen és mennyi volt a mez?
VAKÁCIÓ!
Posted 2004. June 15. - 11:06
Na hazamentem, lemostam a bringámat aztán nézegettem mi recseghet. Nem találtam semmit, próbáltam leszedni, erre jobban rászorítottam. De annyira, hogy ihajj. Most nem recseg. ;D
Pedig nem volt laza...
Na mindegy.
Pedig nem volt laza...
Na mindegy.
Posted 2004. June 14. - 21:29
scá!
na voltam sproszigeten!
jó volt!most nem kezdem el mesélni,majd ha talizunk!találkoztam a forumtimel,láttam marzo 888at!
meg volt pár jó koncert is!meg vettem egy fox mezt
ma meg aszonyal voltam sztritelni...ojan jó hejek vannak kertibe!kis letörés
meg krisztan tér-enyezd ucca lécsõk!meg a krisztina orvosis lépcsóje,hát néha volt hogy recsegett ropogott a téma de van két év gari még a vázra! ;D
a hajtómû középrész engem is érdekelen!!!
na jók legyetek holnap van az utsó napom a suliban!!!! ;D ;D ;D
:-* :-* :-* :-*
na voltam sproszigeten!
jó volt!most nem kezdem el mesélni,majd ha talizunk!találkoztam a forumtimel,láttam marzo 888at!
meg volt pár jó koncert is!meg vettem egy fox mezt
ma meg aszonyal voltam sztritelni...ojan jó hejek vannak kertibe!kis letörés
a hajtómû középrész engem is érdekelen!!!
na jók legyetek holnap van az utsó napom a suliban!!!! ;D ;D ;D
:-* :-* :-* :-*
Posted 2004. June 14. - 16:13
Ja, én is úgy számoltam. A hajtómûvet 14-szer kell végigfújni. A középcsapágyat egyszer se....
Fütty-fütty...
Fütty-fütty...
Posted 2004. June 14. - 16:06
Posted 2004. June 14. - 15:51
Hussefelt csak Isisben van, és szerintem 8-9 körül kapnád meg a Fitboyzban.
Zap:
Szóval, fütyülsz és hazucc, bazmeg?
De nesze itt eg technicista-ökonomista kérdés:
A Yeti alsóvázcsövét havonta átlag hányszor kell szilikon sprével végigfújni, hogy minél kevesebb kutyaszar ragadjon hozzá (természetesen úgy, hogy az elhasznált spré és a tisztításhoz szükséges mosószeres víz költsége a minimális legyen)?
Zap:
Szóval, fütyülsz és hazucc, bazmeg?
De nesze itt eg technicista-ökonomista kérdés:
A Yeti alsóvázcsövét havonta átlag hányszor kell szilikon sprével végigfújni, hogy minél kevesebb kutyaszar ragadjon hozzá (természetesen úgy, hogy az elhasznált spré és a tisztításhoz szükséges mosószeres víz költsége a minimális legyen)?
Posted 2004. June 14. - 15:31
Igen-igen. Nekem most épp a headlockon jár az eszem, meg hogy veszek egy mindenttudó szerszámkészletet, meg gondolkodom, hogy megéri e 15e-ért plusz amennyibe egy középcsapágy van a cserét... A Hussefelt az csak ISIS-be van? És mennyi egy ilyen középcsapi?
Posted 2004. June 14. - 15:27
Posted 2004. June 14. - 15:26
Posted 2004. June 14. - 15:20
Hát, anyámék új lakásában már nehéz kvalitét-ot szarni, ezért inkább nem is próbálkozom.
Viszont nálam megvan az a jó érzés, hogy egy jól sikerült kreálmány után, ott terjeng a szagom az egész kéróban, még legalább fél óráig. ;D ;D
Zap:
És te is bánkócc, hogy az angolok beszoptak 2 gólt a 90. perc után?
Tomi:
Mi van neked? Hussefelt? Na azt se veszek legközelebb. ;D
Viszont nálam megvan az a jó érzés, hogy egy jól sikerült kreálmány után, ott terjeng a szagom az egész kéróban, még legalább fél óráig. ;D ;D
Zap:
És te is bánkócc, hogy az angolok beszoptak 2 gólt a 90. perc után?
Tomi:
Mi van neked? Hussefelt? Na azt se veszek legközelebb. ;D
Posted 2004. June 14. - 15:14
mivamivamiva?
csak éppen a foci EB eredményeit nézegettem... Az is van olyan jó, mint az, hogy ki milyen konyharuhát vett az IKEAban.
BIKEMAG fórum, Pécsiek ide topic.... vagy mi.
csak éppen a foci EB eredményeit nézegettem... Az is van olyan jó, mint az, hogy ki milyen konyharuhát vett az IKEAban.
BIKEMAG fórum, Pécsiek ide topic.... vagy mi.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top