Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Skacok, vázlatosan beleolvastam a gyp-s topicba. Csak így tovább, én szarrá röhögöm magam ezeken a kis köcsögökön!
Alázzátok õket! :P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Végre visszakaptam vagy1 év után az Operation Flashpointomat, leis ültem vele játszani....
ere mit látok?

... 8)...

mondjátok, hogy nem Zap kollega ;D

Zap amúgy rövidúton visszadom mostmár a cdd... :-[

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ezúton is gratulálunk neki! Akkor most a TREK lecserélõdik vmi másra? Hm?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
KÖZHÍRRÉ TÉTETIK:

Most beszéltem kis barátunkkal, besokallós Márijóval, és a következõ eredményrõl tájékoztatott:

Mindkét tantrágyból sikeresen vette az akadályt és négyes osztályzatot kapott! A Kis Kémikus-fizikus!

Most viszi a vázát le Pestre.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mindenkit elmosott az esõ? Kész katasztrófa! Még jó, hogy kint volt az ablakban a párnám!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fúú Tamásom!

Télleg nagyon allergiás vagy! Elfelejtetted a brazil szambatáncoslányokat és a thai masszõröket Jakab-hegyen!

Úgyis megyünk valamit!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Értem. Relax.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ne aggódj, ez nem Pest, itt mindig megy valaki tekerni... és nem kell ennyire leszervezni, nincsenek alvállalkozók, semmi, se határidõk. Csak szombat délután.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Végül is, nekem se kell nagyon a délelõtt. Mehetünk délután is, nehogymá' egyedül menjek. 3 felé? Majd kialakul, t'om.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én mondjuk annyira nem irányozok Rák felé, ettõl függetlenül szombat délelõtt kizárva: 2 legkorábban, de akkor mehetünk valami nagyobbat. Hacsak nem megyünk Rákba elõtte...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Én mondjuk preferálnám a délelõtti indulást. Szombat este is RÁK? Milyen az a Csak party?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

De mehetnénk egyet Orfûre, egy sör, azt csapatás haza. De lehet, hogy csak egy Tettyét megyünk. Még nem lehet tudni. És nem is nagyon akarom elõre tudni. Sok minden alakul, és alakulok én is!

csatlakozom!

Shoshi for prezident! Most úgyis lehet... Csak akkor ígérjünk valami faszát:
Szombaton lesz ingyenes sílift Jakabhegyre, meg a TV toronyhoz, reggel 10-tõl indulunk, lesz Manitou/RockShox/Yeti/Jenna szervízsátor, este ingyen 13.havi sörözés és óriási tárgynyeremények.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szombatról még nincs infó, péntek este elvileg Csak party a Rákban, úgyhogy a szombatri nap eléggé vészjósló jeleket tartogat már ma is számomra...

Persze ez még nem jelent semmit sem.

De mehetnénk egyet Orfûre, egy sör, azt csapatás haza. De lehet, hogy csak egy Tettyét megyünk. Még nem lehet tudni. És nem is nagyon akarom elõre tudni. Sok minden alakul, és alakulok én is!

Márió! Nyomjad! Alázd meg õket!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Elmegyek egyedül is, csak mondjátok, és akkor nem várok, úgyis a pécsi lejtõk hiányoznak inkább, mint ti! ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ezaz, ezt felejtettem el! A beszámolót!
Tudtam, hogy lefekvés elõtt valamit még ki kell adnom magamból...
Télleg kervajó volt! áhhh, minden menet elõtt Rise-t kell nézni és akkor te vagy a Szedrigarszia lefelé.

AW.: passz. Lehet, hogy nem is akarunk :P

egyperces hangos csönddel emlékezzünk a valószínûleg éppen sósvegyületeket izzadó Márióemberrõl

:-X :-X :-X :-X

na, ezis megvolt.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Szombaton mikor akartok menni?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szegasztok!

Tegnap akkora terápiás kerékpározást nyomtunk Mr. Zapata Espinozaval! Sima Kis-Tubes-Tv-tower stb., csapatés lefelé ezerrel, felfelé élet megtárgyalása, utána rajkodás a Szechkán...

Az a baj a képekkel (panoráma), hogy kiírtam egy olyan könyvtárral együtt õket, amelyeket nem szívesen viszek be egy fotólaborba, fõleg akkor, ha hölgyek kezelik. Ki kell írnom majd cd-re és akkor átviszem õket.

Tomy:
Jobbulás, és igyekvés!

Márió nem ma uv-zik? Asszem ma. Vagy 28-án? Nem is tudom már! Szurkoljunk neki! Éljen a kémia és a vegyületek! Meg a fizikai testek! >:(

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Sosem értettem, miért jó melóba menés elõtt még ideírni a Fórumra. Most sem világosodtam meg. :-\
A napközbeni csibészkedés élvezetesebb.
Csináljatok képeket a 7végi tekerésrõl!
Apropó: Tomi, tucc akkor nyomtatni tájképet? Valahogy abbamaradt ennek a tárgyalása.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Szombaton, ha eltudok szakadni a melótól, énis jönnék tán ;)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ja es most van a zolimpia.