AW: TVtoronytól...
Keight (K8): na tudom, hogy jobb korábban, de annyira nem rajtam múlik. Viszont elvileg 17:15 Kissoóssal Szcsi, bár még nem írt vissza. Csak be ne punnyadjon... Szóval, ha korai a 4, akkor negyed 6 még belefér. negyed7kor még le tudunk jönni. Kicsit izgalmasabb, dehát azér megyünk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. September 29. - 14:47

Posted 2004. September 29. - 14:38

K8: No cheet, but cheat ...
Kicsit több, mint fél óra honnan? Mert nem mindegy, hogy Kertibõl vagy az Aradirúl... Nekem épp egy óra volt A Világ Végérõl.
Kicsit több, mint fél óra honnan? Mert nem mindegy, hogy Kertibõl vagy az Aradirúl... Nekem épp egy óra volt A Világ Végérõl.
Posted 2004. September 29. - 14:34

Andew: ütõsek!!!
Zap: nem tom, sztem is jobb korábban... De ma megyünk négykor, ami neked gondolom korai, viszont eltolhatjuk, ha gondolod... Amúgy meg kurvára nem egy óra felérni, mert én ennyi kihagyás, punnyadás után fölérek Shoshival kicsit több, mint fél óra alatt. (és akkor még épségben magadban tarthatod a tüdõdet...) Sztem kb 40 perc alatt Kistubi is bele fér... Meddig ûzöd az ipart???
Shoshi: necces lesz a 4, de sietek. Azé remélem nem is kések...
Amúgy hogy viszonyultok Szexárdhoz? Kollektív pécsi invázíóra lenne szükség, hogy nagyot büntessünk...
Zap: nem tom, sztem is jobb korábban... De ma megyünk négykor, ami neked gondolom korai, viszont eltolhatjuk, ha gondolod... Amúgy meg kurvára nem egy óra felérni, mert én ennyi kihagyás, punnyadás után fölérek Shoshival kicsit több, mint fél óra alatt. (és akkor még épségben magadban tarthatod a tüdõdet...) Sztem kb 40 perc alatt Kistubi is bele fér... Meddig ûzöd az ipart???
Shoshi: necces lesz a 4, de sietek. Azé remélem nem is kések...
Amúgy hogy viszonyultok Szexárdhoz? Kollektív pécsi invázíóra lenne szükség, hogy nagyot büntessünk...

Posted 2004. September 29. - 13:38

Norcsór killa, roadgap über...
Én szombaton hétkor értem le, borult volt, és sötét már, kellemetlen volt lejönni. Szerintem ma még lehet jönni hétkor is talán.. Mondjuk fél hét jobb.
Píxx
Szebasztok...
Én szombaton hétkor értem le, borult volt, és sötét már, kellemetlen volt lejönni. Szerintem ma még lehet jönni hétkor is talán.. Mondjuk fél hét jobb.
Píxx
Szebasztok...
Posted 2004. September 29. - 13:12

RÓDGEP és MEREVFARKÚ GÉP!!!!!! 
Csapatáshoz mi az utolsó idõpont, ami még világos?
Mondjuk 17:15 Szcsi, 18:15 Litlityubsz, akkor még világosban leérés? Vagy félhét már koxsötétnek levés? Vagy fel se érek 1 óra alatt? :-[

Csapatáshoz mi az utolsó idõpont, ami még világos?
Mondjuk 17:15 Szcsi, 18:15 Litlityubsz, akkor még világosban leérés? Vagy félhét már koxsötétnek levés? Vagy fel se érek 1 óra alatt? :-[
Posted 2004. September 29. - 12:30

Posted 2004. September 29. - 12:22

Zapnak igaza van! CSAPATNI KELL? nem a gumikkal szarozni... Amúgy a gép nagyon atomgigamegaistenkirály vot!!!!!!!!! Zap, mikor társulsz egy menetre? És most hogy folytassam az alkudozást?
Shoshi: film: beszarás! És ma tudol korábban szabadulni? Megyünk egy büntetést?
))
Amúgy mellékes infó: itten a primitívek egyetemére valami csillagközi invázió miatt küldhettek ennyi ügynököt... Mert csak legelészek... De esküszöm, hogy ezek csak azért vannak, hogy szivassanak minket...
))
have a nice day!
Shoshi: film: beszarás! És ma tudol korábban szabadulni? Megyünk egy büntetést?

Amúgy mellékes infó: itten a primitívek egyetemére valami csillagközi invázió miatt küldhettek ennyi ügynököt... Mert csak legelészek... De esküszöm, hogy ezek csak azért vannak, hogy szivassanak minket...

have a nice day!
Posted 2004. September 29. - 11:59

MArio: szoval eddig is kukkoltal, csak illegalisan.? azert vigyazz, meg beszelo viszonyban vagyunk.
a teaser tenyleg jujj, de nekem akkor is a kollektiv dvd meujenek a hattere teccet a legjobban.! Tom:
R.E.S.P.E.C.T bro' .!!
Mario: hmm, megse nyomlak fel zsaninal, inkabb irdd meg hogy jar-e fel hozza valaki.? allitolag osszeszedett valami faszit a közgaz HÖKrõl. ja es most Underworld szol, az is jo.?
a teaser tenyleg jujj, de nekem akkor is a kollektiv dvd meujenek a hattere teccet a legjobban.! Tom:
R.E.S.P.E.C.T bro' .!!
Mario: hmm, megse nyomlak fel zsaninal, inkabb irdd meg hogy jar-e fel hozza valaki.? allitolag osszeszedett valami faszit a közgaz HÖKrõl. ja es most Underworld szol, az is jo.?
Posted 2004. September 29. - 11:26

Ja, jut eszembe a srác aki múltkor jött velünk, Attila, vesz új gépet, egy Author A-Gang Pm-et, megyünk majd megin' olyan nagy kört?
A teaser nekem meg itt nem megy, hogy rohadjon meg.
Hali milyen hajtómüvet vegyek? Kar meg középcsapi..
A teaser nekem meg itt nem megy, hogy rohadjon meg.
Hali milyen hajtómüvet vegyek? Kar meg középcsapi..
Posted 2004. September 29. - 11:19

Mármint a teaser jujj.
A külsõket leszarom. Mindegyik jó, amíg új. És úccse veszed észre, hogy mikor nem jó, mert fokozatosan szaródik el. Aztán bármelyik új kurvajó lesz megint...
A külsõket leszarom. Mindegyik jó, amíg új. És úccse veszed észre, hogy mikor nem jó, mert fokozatosan szaródik el. Aztán bármelyik új kurvajó lesz megint...
Posted 2004. September 29. - 11:18

Mofo DH frint egy nagy kaki... Nekem is volt, azzal kezdtem, de egyfolytában eldobáltam a gép elejét.
A rear egész jó, hasonlít a HighRoller-re, de mégis a HighRoller az igazi. 2.5, 2ply.
A rear egész jó, hasonlít a HighRoller-re, de mégis a HighRoller az igazi. 2.5, 2ply.
Posted 2004. September 29. - 11:17

Posted 2004. September 29. - 11:14

Jó, én mindig Maxxis fan voltam, mióta egyet vettem, azóta is mindig, csak aztán csalódtam a MOFO Dh Front verzióban, vagyis nem csalódtam, mert jó az, csak a FireDH még jobb!
Hátulra viszont 2ply MOFO DH, naggggyon fasza!
Igaz, oda meg Minion-t akartam venni, de nem volt. Mondjuk nekem a Mobster lehet, hogy túl nagy, bár High Rollerbõl is van 2.35-ös
Hátulra viszont 2ply MOFO DH, naggggyon fasza!
Igaz, oda meg Minion-t akartam venni, de nem volt. Mondjuk nekem a Mobster lehet, hogy túl nagy, bár High Rollerbõl is van 2.35-ös
Posted 2004. September 29. - 10:46

A következõ film amit kötelezõ lesz beszerezni:
http://www.mtbfilms....fway/index.html
A RISE készítõitõl...
Amikor futnak aszarvasok, az naaaaagggyoonn
:
8)
;D :'(kééééésszzzz...
(many many emotions)
http://www.mtbfilms....fway/index.html
A RISE készítõitõl...
Amikor futnak aszarvasok, az naaaaagggyoonn

(many many emotions)
Posted 2004. September 29. - 10:25

Posted 2004. September 29. - 10:13

Posted 2004. September 29. - 09:59

Tomidny: szerintem vezess nyilvántartást, megérheti. Vagy egy sörér megcsinálom én... ;D
Kolok: Na hogy zenélt a kicsike a lábad között? Sziszegettszuszogott és a mennybe repítette, aki rajta ült?
Mário: Pajzánvigyoros szmájli, mi?!
AW.: én is így gondoltam, és aktív MAxxis ellenzõ voltam, amíg fel nem kerültek. Nincs alternatíva! 2.5 ös duplafalú Maxxis.
Kolok: Na hogy zenélt a kicsike a lábad között? Sziszegettszuszogott és a mennybe repítette, aki rajta ült?
Mário: Pajzánvigyoros szmájli, mi?!
AW.: én is így gondoltam, és aktív MAxxis ellenzõ voltam, amíg fel nem kerültek. Nincs alternatíva! 2.5 ös duplafalú Maxxis.
Posted 2004. September 29. - 09:27

Tom: Igaz, nagyon igaz! De hátha vki fizet is... persze én is fogok, addig meg fellenditem a boltot...
8)
Vegyetek Panaracer Fire DH Pro-t, nagyon fasza!

Vegyetek Panaracer Fire DH Pro-t, nagyon fasza!
Posted 2004. September 29. - 09:07

Szevasztok!
Köszi az infót, de nem tudom, hogy eladjam-e egyáltalán a kicsikémet.. Annyira jól mûxik... inkább halálba hajtom, aztán majd intézek egy újjat pár év múlva...
Na szegasztok...
Köszi az infót, de nem tudom, hogy eladjam-e egyáltalán a kicsikémet.. Annyira jól mûxik... inkább halálba hajtom, aztán majd intézek egy újjat pár év múlva...
Na szegasztok...
Posted 2004. September 28. - 22:19

lesd meg itt
2.2 feka mislen 630g ugyanannyi mint az UST-sé
hameg felnyomod az otp-t akkor gondolj rám is... :-*
bázzzeee...
normálisak?
http://www.coloradoc...,323&TextMode=0
2.2 feka mislen 630g ugyanannyi mint az UST-sé
hameg felnyomod az otp-t akkor gondolj rám is... :-*
bázzzeee...
normálisak?