Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szóval..

Csajszival voltunk fent. 19:35-kor és 20:35-kor indul asszem az Állomásról.. Hogy milyen számú azt ne kérdezd, de csak egy jön akkor hétközben.

Asszem 35-ös, vagy 35/A, de 34 jött helyette. Csajszi is felszállt rá, és kérdezte, hogy mijért nem 35-ös jön, erre a muksó: "Ez az".

És 34-es tábla volt rajta.

Tehát ha jön valami busz, és felfelé megy a hegyre, akkor szálljatok fel, és nyomás...

AW: Veszélyes sportot ûzöl, nem? ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Szilánkok a téren, vér a kövön

Azé' metróztam, mert sportolni voltam... Hogy fel tudjak tekerni tolás nélkül a hegyre... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv!

Ja, buzi drukkerköcsögök... Azokat kéne a vavágók elé rakni, hogy írták õket...

Shoshi: ne is mondd!!!

Amúgy ma nagyon hulladék vaok... És 19.35 a busz???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Szerintem meg nem brutális dolog kell, hanem valamilyen megoldás. És az lehet normális is.

Olyat is lehetne... nem azért mert, mert az én ötletem volt a táblázás.. hogy a rönkökre ráírni, hogy "Élõ fa voltam", vagy valami, ami meghatja a parasztokat is...

Nem úgy kell csinálni, hogy minket fikázzanak mégjobban.. úgyi fognak... az mindegy. Úgy kell, hogy minél többen lássák, hogy hülyeség..

Meg kell írni névtelen levelet. vagy akár aláírva is. Full kulturáltan. Minisztéáriumba, stb. Már régen lek kellett volna kezdeni fotózni. És megküldeni nekik a az eldobált Stihles olajkannás képeket... Meg mindent dokumentálva.

és ezen tábla aljára: "A Bringások" ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Tom: mégegyszer határozottan megalázkodva, talpotnyalva lábnyomaid puszilva megkérlek hogy bocsáss a rendelkezésemre (írj át) néhány bringás filmet cdn...
lehetõleg street kategóriába ;)

Oszt aztán mikor adjam oda? Meg mi kõne? Van ezer film...

Eddig ilyen kis félórás filmeken kivül a disorder 4? vagy 5? öt láttam mást semmit, szal bármi jöhet...
de inkább street ügyeskedések mint ilyen 20emeletmagasból leugrok azt jó...

mikor? hétfõn, kedden, csütörtökön sulim van, ez azt jelenti, hogy du 1-fél8ig nem érek rá, szombaton általában alszom délelött, vasárnap vásár délelött...
amúgy meg igazodom hozzád ::)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kölök:
Köszi, megjöttek a képek... Tekerés nekem is kellene, de tudom, hogy a pihi is. Sajna az is része az edzésprogramnak, és nekem is úgy kell visszafogni magam...

AW:
Télleg, miért metrózol olyan késõn? És különben sem láttalak a Tv-ben... A köcsögök eléggé rendberakták a Vörösmarthy teret.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Megosztom veletek tegnap esti élményemet, ebben a kis blog-szerü valamiben..

Békésen utazok a metrón hazafelé, erre az egyik megállónál felszállt vagy 150 külföldi "drukker", akik rendesen elkezdték amortizálni a metrót, meg énekeltek, meg ilyesmi. A következõ megállónál már várták õket a 'barátaik', hogy üdvözöljék õket. Szóval kis tömegverekedés, sörösüveg dobálás és társai, majd mikor végeztek egymás baráti hátbaveregetésével távoztak. Ekkor megjelent vagy 30 rohamrendõr, pajzzsal mindennel, aztán konstatálták, hogy hát itt nincs is semmi, távoztak... :P Két dolgot szerettem meg még jobban tegnap: focit és a rendõröket.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó reggelt!

Baszki, nem is biztos, hogy kibírom ma tekerés nélkül... A tegnapi nagyon tetszett!!! És hõnszeretett favágóink sem tettek nekünk keresztbe... :):):) Mennék egy olyat ma is! Lehet dumálok b-vel. Bár akkor kaki leszek este, amit persze nem lenne szabad. Amúgy csak úgy közlöm, hogy qrva szar a suli!

Üdv!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hali skaccok!

Shoshi: még most este van... Asszem mecsekep@dravanet.hu-ra küldtem pár képet... Remélem yoo cím! Nem nagy számok... Majd ma este csnálunk hegyen ütõsebbeket...

Kölök!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
17.15-kor alagutnal leszek... De sietes van! Ha ok, csak csorrents meg! Piiiiiiiisz!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Sajna ma nekem sem jó elõbb... Szerintem 17:15-re ott tudunk lenni. Ha nem jó, akkor máskor. MA ez a program.

Szebasztok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem túl fair... Nekem 6 körül dolgom van, de ha 6.40re otthon vaok, akkor még tán belefér... A bringázás mindennél fontosabb... :P Meg aztán, akkó mikor értek alagúthoz? DE semmi szarakodás!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nagy úgy néz ki a helyzet, hogy KisB jön hozzánk 17:08 percre. Persze ha nem esik. Én mennék vele egyet.

Akár cc-zni is mehetünk. Valamit megyünk azt kész. Vagy lemegyünk Kis-rétre, és ottan arrafelé DHzunk, utánna meg Vidánypark mögött is egyet...

Píxxx

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És most ki tud igazán pontos részleteket a Szexárdi versenyrõl???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv!

7végén ihaj-csuhaj gigatekerés!!! Nekem ok! De mi van a mával? Már nem nagyon fogok tudni gépezni, de ha 2 elött írsz Shoshi, akkor ok, ha utána, akkor telefon. De lécci jelezz, mert tudnom kell, hogy hogy készüljek... Emancipációs eszmecsere meg nagyon okos ötlet... Némi jéger mellett... :)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Látod, mondom én, hogy mindenki ismer vkit, aki ismeri azt, aki tud vmit tenni!

Nem partizánkodni kell, hanem kérdezni, meg tájékoztatni. A kérdés, hogy mit kérdezzünk, hogyan, és mit szeretnénk elérni... Mert ez komoly munkát feltételez.

Tehát okoskodjunk.

Tom: 7végén becsszó eljuttatom a sört! A barátnõd véleménye meg nem érdekel! ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Eh, szombat úgy néz ki nekem megint nem jó. Most kulcsosházba megyünk bulizni...

Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ismerem a DDNP igazgatóját. A férje nálunk külsõs, meg régen itt dolgozott. Szóval ha valami normális dolgot akarnánk csinálni, akkor talán nem kergetnének csak úgy el.
Eh, de akkor elmarad a partizán akciók izgaloma... ::)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Agyvihar rulez, nekem jó! Szombaton mikor? Jöttök? Mi kora délutántól

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Csinálhatnánk egy brainstormingot is ezügyben ...mondjuk szombaton tekerés után.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Sztem elõször mindenki nézzen utána a kapcsolatainak, Pécs nem olyan nagy város, és jópárszor szembesülök azzal, hogy mindenki ismeri mindenkit. Talán a szüleim is ismernek vmi újságirót, aki elég érzékeny az ilyen témák iránt.
De persze küldjünk. És kérdezzünk, hogy miért mi? Ha mások sokkal jobban.