Márió! Jer chat.hu-ra... ott tanyázok pécsszobában... azt tárgyalunk, meg osztjuk a népet...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. október 04. - 14:18

Írta 2004. október 04. - 14:16

Írta 2004. október 04. - 14:13

jó hivom....
hát Pesten van...
akkor Ö kilöve.
S fiam,azonal gyere bicilkizni(vagyis 4körül)
Nekem mindegy mit megyünk jó kedvem van nagyon meg tekerhetnékem!
Valami nem túl technikásat,bár tényleg mindegy!
hát Pesten van...

akkor Ö kilöve.
S fiam,azonal gyere bicilkizni(vagyis 4körül)
Nekem mindegy mit megyünk jó kedvem van nagyon meg tekerhetnékem!
Valami nem túl technikásat,bár tényleg mindegy!
Írta 2004. október 04. - 14:06

Csatlakozom! Shoshi, ne kelljen könyörögni!!! Vazze, már gurultam egy rövidet... Majd edzel genyó idõben. Most kötelezõ kerékpározni. Márió: te meg csörgesd meg Zapot, mert nem jelentkezik és porzik a telóm... Kössz! De 4-kor alagút! Még most egy jó fél óra és kitalálom, hogy mi legyen az útvonal... Vagy csak sima torony???
Írta 2004. október 04. - 13:56

Neee,menjünk ma is
Kokkkal most beszéltem neki 4jó
Ákosnak is szóltunk remélem neki is
Te se kéresd magad...
Kokkkal most beszéltem neki 4jó
Ákosnak is szóltunk remélem neki is
Te se kéresd magad...

Írta 2004. október 04. - 13:33

Nem tudom még a mait, holnap jobb lenne...
Igazán jó az idõ, ezért kellene szekrényt fújnom, de meg kell csinálnom a lángokat is, meg kicsit fáradt is vagyok.
Píííííxxx
Igazán jó az idõ, ezért kellene szekrényt fújnom, de meg kell csinálnom a lángokat is, meg kicsit fáradt is vagyok.
Píííííxxx
Írta 2004. október 04. - 12:37

BigS:
Naja az is jóó.Csak kicsit hülyén érzem magam hogy nem tudlak Titeket viszahívni!!!!!
Ma tekerés részemröl zsér!!
Fog a halaál olajazni ilyen idöbe!!
Ugyhoyg nekem mostantól jó.
kajálok és rokk!
De lehet fölmegyek már most aztán fönnt találkozunk,vagy valami ijesmi!
Mikor indulnánk?!
Zap,GYERE TE IS!
Naja az is jóó.Csak kicsit hülyén érzem magam hogy nem tudlak Titeket viszahívni!!!!!
Ma tekerés részemröl zsér!!
Fog a halaál olajazni ilyen idöbe!!
Ugyhoyg nekem mostantól jó.
kajálok és rokk!
De lehet fölmegyek már most aztán fönnt találkozunk,vagy valami ijesmi!
Mikor indulnánk?!
Zap,GYERE TE IS!
Írta 2004. október 04. - 12:33

Shoshi:
Ne is mond! Ott a kulcsosháznál is nézegettem, hogy hú ide egy kis föld, ott egy kicsit kipucolni, és zuuummm... :
Imádom a színes faleveleket is.
Most számolgatom, hogy melyik nap érek rá:
Ma nem, holnap foci, szerda talán, csüt. nem. Péntektõl meg Sikondán leszek. Ott éjszakai randalírozás sisaklámpával, nappal talán Magyarszéki pálya szétfaralás, meg ilyenek.
Ne is mond! Ott a kulcsosháznál is nézegettem, hogy hú ide egy kis föld, ott egy kicsit kipucolni, és zuuummm... :

Imádom a színes faleveleket is.
Most számolgatom, hogy melyik nap érek rá:
Ma nem, holnap foci, szerda talán, csüt. nem. Péntektõl meg Sikondán leszek. Ott éjszakai randalírozás sisaklámpával, nappal talán Magyarszéki pálya szétfaralás, meg ilyenek.
Írta 2004. október 04. - 12:13

Tomy:
Ne szégyelld magad sohasem, de már igazán jöhetnél egyet velünk akár hétvégén, akár hétköznap...
Jó ám az õszi erdõ-pálya nagyon...
Ne szégyelld magad sohasem, de már igazán jöhetnél egyet velünk akár hétvégén, akár hétköznap...

Jó ám az õszi erdõ-pálya nagyon...
Írta 2004. október 04. - 11:45

;D
Tom ha elfelejteném szólj rám, hogy az egyik cd tokjában ott van egy csekkszelvény
me úgye fél2?
addig még
[me=Lord_Leslie]borotválkozik, fényképészkedik, be buszol a városba, elkeveredik a térre és igyekszik nem késni[/me]
Tom ha elfelejteném szólj rám, hogy az egyik cd tokjában ott van egy csekkszelvény
me úgye fél2?
addig még
[me=Lord_Leslie]
Írta 2004. október 04. - 11:09

Shoshi:
Kezdem szégyelni magam, hogy sose megyek tekerni...
L.L.:
És közben be se néztél a Fórumra? Úristen, ez tényleg kóros ;D
A.W.:
Ah, nem sokat ittunk. 8 sör után már csak bort ittam. :
Kezdem szégyelni magam, hogy sose megyek tekerni...
L.L.:
És közben be se néztél a Fórumra? Úristen, ez tényleg kóros ;D
A.W.:
Ah, nem sokat ittunk. 8 sör után már csak bort ittam. :

Írta 2004. október 04. - 10:53

Tom: Ugye nem sokat ittatok? :
Egy pillanatra eljátszottam ugyan a gondolattal, hogy kifutok Orfüre, de gyözött a "józan" ész...
Jah, arról kellett volna képeket csinálni, hogy az erdészeti teherautók mennyire széjjelbasszák az utakat... 40 centis árok... És még minket baszogatnak. Rettenet fontos lehetett nekik esõ után bemenni az erdõbe... >
Új rugó a telóban igenigenigen jó!

Jah, arról kellett volna képeket csinálni, hogy az erdészeti teherautók mennyire széjjelbasszák az utakat... 40 centis árok... És még minket baszogatnak. Rettenet fontos lehetett nekik esõ után bemenni az erdõbe... >

Új rugó a telóban igenigenigen jó!

Írta 2004. október 04. - 10:46

öö izé...
tegnap 15óra felé elaludtam ma meg 10 körül felkeltem...
súlyos? :
tegnap 15óra felé elaludtam ma meg 10 körül felkeltem...
súlyos? :

Írta 2004. október 04. - 09:38

Márió:
Örülök, ha jól éreztétek magatokat, mert ez volt a cél. A kérót is azért akartam összedobni mán hamar, hogy lehessen ilyen ííízi estéket nyomni... Talán tavaszra már meglesz a mûhelyis (rendbe lesz téve) és akkor szerelés, radlerezõs, grillezõs tekerés után feelinget is tudunk nyomni...
Örülök, ha jól éreztétek magatokat, mert ez volt a cél. A kérót is azért akartam összedobni mán hamar, hogy lehessen ilyen ííízi estéket nyomni... Talán tavaszra már meglesz a mûhelyis (rendbe lesz téve) és akkor szerelés, radlerezõs, grillezõs tekerés után feelinget is tudunk nyomni...
Írta 2004. október 04. - 09:37

Na hi riderek!
Nagyon nagyon jó idõ lesz, ha valak iszeretne tekerni egyet, akkor idõben jelezze! Lehet, hogy benne vagyok, bár még nem biztos...
Southside Survival
Nagyon nagyon jó idõ lesz, ha valak iszeretne tekerni egyet, akkor idõben jelezze! Lehet, hogy benne vagyok, bár még nem biztos...
Southside Survival

Írta 2004. október 03. - 22:22

Jó estét!
Szörnyen másnapos vagyok. Nagy mulatság volt.
Sikerült üres sörösdobozt kettévágnom hosszában bozótvágó késsel.
Szörnyen másnapos vagyok. Nagy mulatság volt.
Sikerült üres sörösdobozt kettévágnom hosszában bozótvágó késsel.
Írta 2004. október 03. - 21:55

Shoshi,nem vagyok veletek régóta,de nem volt szerintem még rossz Veletek/Nálatok!
Ja hétfö megint,zombi hadsereg ujra irthatja adobozfejü,begyöpösödött barmokat.
ááábazz,nem is érdemes öket megmenteni...
Holnap egy csapatás?
Bár lehet nem fér bele me olajcsere,de az meg ki köllene prószálni...
ja lehet Zap megvárlak vele :-\ :-\ :-\
Me azt lehet cserélni esöben is.
Ha meg jóó idö van akkor gyorsan föl a hegynek azt méggyorsabban le!!
Tomi Te vagy még?Nem ártott meg a sok alkohol!?
Ja hétfö megint,zombi hadsereg ujra irthatja adobozfejü,begyöpösödött barmokat.
ááábazz,nem is érdemes öket megmenteni...
Holnap egy csapatás?
Bár lehet nem fér bele me olajcsere,de az meg ki köllene prószálni...
ja lehet Zap megvárlak vele :-\ :-\ :-\
Me azt lehet cserélni esöben is.
Ha meg jóó idö van akkor gyorsan föl a hegynek azt méggyorsabban le!!
Tomi Te vagy még?Nem ártott meg a sok alkohol!?

Írta 2004. október 03. - 21:37

Respect az Összetelósoknak, de nagyon nagyon jót mentünk télleg!
És nálunk is isteni feeling jött össze!
Peace ya all!
Hónnap újra hétfõ...
See ya tomorrow!
És nálunk is isteni feeling jött össze!
Peace ya all!
Hónnap újra hétfõ...
See ya tomorrow!
Írta 2004. október 03. - 20:40

na megvan akor mindenki!!
Zap:én is jöttem volna de szombaton "gyengélkedtem"
De legközelebb ...
meg akkor olajcserélek és irok milett
ma meg barinös túráztunk,tekeregtünk ösze-visza végül 33kilcsinél ált meg az óra.Ö nem szeret már anyira bringázni...
De amior az ényém ment az teccet
Zap:én is jöttem volna de szombaton "gyengélkedtem"
De legközelebb ...
meg akkor olajcserélek és irok milett
ma meg barinös túráztunk,tekeregtünk ösze-visza végül 33kilcsinél ált meg az óra.Ö nem szeret már anyira bringázni...
De amior az ényém ment az teccet

Írta 2004. október 03. - 19:29

Számítógépbuzik!!
Megtaláltuk újra az Élet Értelmét szombat délután a Jakab-hegy oldalában (nem, nem 42..).
Szóval akkorát csapattunk, hogy még Teca-menü mellett is fülig ért mindenkinek a szája tõle. (A Kokkknak biztos, merhogy balra szálltam le
) .
A Shoshi meg felvéshet egy "fuck 5th element & Manitou SPV" - t a merevfarkújára, ammá biztos!
Még a Mettyúba is visszaszált a szellem! RESIST!!!
A hajtókaromon/pedálomon a glazur bánta a vízmosásba jobb híján belerongyolást. (Bringátfeltoló kiscsávók lefagytak félreállás közben, ezért kellett alternatív utvonalat keresni) . Az idióta Kokkk persze 2 mre mögöttem jött, úgy, hogy csak a hátsókerekemet nézte...
Szóval télleg jó az a Collective! Határozottan kíméli a fékeket ;D
Utána még megnéztük a Collective-t, a Back in the Saddle-t, a Back in the Saddle Againt, hogy három pont is felkerüljön az i-re.. A Tequila viszont már azé kicsit... hehe, hogy úgy mondjam, kivégzett.
Megtaláltuk újra az Élet Értelmét szombat délután a Jakab-hegy oldalában (nem, nem 42..).
Szóval akkorát csapattunk, hogy még Teca-menü mellett is fülig ért mindenkinek a szája tõle. (A Kokkknak biztos, merhogy balra szálltam le

A Shoshi meg felvéshet egy "fuck 5th element & Manitou SPV" - t a merevfarkújára, ammá biztos!
Még a Mettyúba is visszaszált a szellem! RESIST!!!
A hajtókaromon/pedálomon a glazur bánta a vízmosásba jobb híján belerongyolást. (Bringátfeltoló kiscsávók lefagytak félreállás közben, ezért kellett alternatív utvonalat keresni) . Az idióta Kokkk persze 2 mre mögöttem jött, úgy, hogy csak a hátsókerekemet nézte...
Szóval télleg jó az a Collective! Határozottan kíméli a fékeket ;D
Utána még megnéztük a Collective-t, a Back in the Saddle-t, a Back in the Saddle Againt, hogy három pont is felkerüljön az i-re.. A Tequila viszont már azé kicsit... hehe, hogy úgy mondjam, kivégzett.