Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehe... Eddig nem mondtam, hogy ne akadjon ki a sok dolgozó szamár, de voltam a HEGYEN! KÉTSZER! És geci jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig azért nem írtam, mert sajna más nem fért be, mert csörgött a telefon és Csikónak volt kocsija, amibe sok kerékpár és mégtöbb ember befért... Hát mentünk és gyorsan, mert elötte szerencsére volt egy kis NWD5 és hát gondolom a többit nem kell részleteznem... HEHEHEHEHEHEHEHEHEEHHEEHEHEHE.......... PUSZIPACSI MINDENKINEK!!!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
A gyerekek meg botot tüznek bele és kishajóként játszanak vele..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kluttttyan a bálna ahogy kisiklik
és egy hullám a hátadra keni a termést....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Tengerbeszarós nyaralós. Remek. Mettyú és a Barnamedve. Hehehe.

Nem birlak már követni titeket...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
juu jövök én is

Ákos,jövök a póstáér!!!!
indulok

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szarhatsz a tengerbe. Majd elviszi a következõ hullám úgyis. Jelentkezzünk mentõcsapatnak. Állítólag egy ház megmaradt. Reméljük, hogy az valami lokál.

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Zap, ha szarni lehet én boldog vagyok.
Szóval jön még valaki?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
szerintem most ingyen lehet odamenni. Csak a visszaút bajos. Meg a szállás. Bár Te igénytelen vagy ebbõl a szempontból, nem?

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Na de akkor most olcsó oda menni vagy nem?
Ha annyi, mint Marokkó, akkor elgondolkodom rajta.
Nem lehet véletlenül jelentkezni Táj kurvák mentésére? 1-2t hoznék, aztán bedobnám a közösbe, hogy jó legyenek a Sly-otok!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huh hogy kérdeztem egy percre rá megjelent Shosh

akor gonolkodjuk...

Jenna!!!Hol vagy?!
Junior t!!!!Hol vagy?Nem te ,a nullötös!!
Angelina Jolie!!hool vaaagy!?!

Anyaaa!!Mikor eszünk? :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én letudom:

barna erdõtalaj.

Shosh: vazz, éniénisénis. erdõbe.

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
de értem. Csak nem látom benne a logikát. MOST kéne az árakat csökkenteni, ha maradt volna valami. Ha nem tud róla senki, csak Te, akkor minek csökkentenél? Akkor csökkentesz, ha csökken a kereslet, nem? Az miért csökkenne, ha nem tudják az emberek elõre? Nem emiatt voltak olcsók az árak, hanem más miatt. Hogy ez is beficcent az csak tipikus ígyjártak dolog. Merhogy az árat a kerelet/kínálat viszonya határozza meg. Bár csak hobbi közgazdász vagyok.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Buzik! Mennyit írtok! Gondolkodjatok már!
Lehet, hogy meglincselnek a pénztártagok! De küzdeni fogok az utolsó vércseppig, és hullani fognak, az biztos!

Én akkor is hegyre akarok menni, és a csajom is oda vágyik... Tegnap aszonta, hogy inkább hegy, mint házibuli!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ÁÁÁÁ nem érted!!!!!

na nem baj lehet én gyöpösödtem be teljesen

ha jövök a póstáért majd kifejtem

lényeg hogy ezek tudtaák hogy oda egy jó pár évig nem fognak menni mert elpusztul minden és még pénz kellet nekik.

Anya barna erdötalaly színüre festette a haját
-aki ennél jobban le tuja irni a színét annag gratula!!!

Shos,Tomi hol van?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hát, hogyha tudom, hogy belehal abba, hogy megveszi, akkor, ha 10e az értéke, akkor vagy 90et. Fõleg, hogy tudom, hogy vagy öt évig nem adok el újat megint...

Akkor adnám olcsóbban, ha már 3 hónapja esne az esõ és senki nem jönne esõbe nyaralni annyiért. Vagy max. mert elég sok földrengés volt, ezért csökkent a kereslet, ezért le kellett vinniük az árakat. Ez így oké. Maximum. Szerintem.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
naugyer

szóval ha van valmaid ami szar és ezt te tudod más nem.de az a szar kerül 10e forintba.
Van pl 10000db aluminium tömböd.(csak,ez jutott eszembe)Neked van egy ismerösd aki a roox gyárban dologziklés "megröntgenezi" a tömböt.megmondja hogy van rajta pár stresszpont.
Ekkor el akarod adni.menyit kérsz érte?Az össz értéke 10000e forint.
Hát ennyit mégsem kérhetsz el érte mert akkor iknább ujat vesznek akik ilyenre vágynak.
Gondolod te

Igy kérsz 10e helyett 3846 forintot.

Hogy fog több fogyni?!

ha 10e kérsz darabjáért vagy ha 3846forintot?

helyesirás ellenörizve

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Márió, a PÓSTA az rövid 'o'. Tehát POSTA. Köszi. Az elõbb meglepõdtem, volt egy mondatod hiba nélkül. Tényleg fejlõdsz.. :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Vazze, Márió! Ez arra van, hogy fel tudjuk egymást jelenteni, ha valaki olyat ír, ami a másik számára sértõ és õ azt reportálni akarja a feletteseknek.
És akkor azok majd jól kirúgják a tagot!
This is called the Big Brother button!
(Ha már összeesküvésekrõl meg üldözési-mániáról van szó)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
csak max. azért, mert annyira senki nem akar utazni az irakiak miatt. Még mindig nem értem, miért éri meg nekik kiadni valamit negyedáron, mégha tudják is, hogy földengés lesz, amit alig hiszek. Miértnem 5x annyiért adták?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Márió egyébként Te mirõl beszélsz? Tudták, hogy földrengés lesz, ezért olcsóbban adják 2 hónapja az utakat, hogy mindenki menjen oda? És az mér jó nekik? Több embert kell ellátni utána? Vagy mi? Nem tudtak ezek semmit. Még akkor se, amikor jött a 30 méteres hullám...

ez a lényeg!!!
erröl beszélek!!!nyilván másért nem adtak volna egy 400e utat mindennel együtt!!150 ért

szerintemnyilvánvaló

nem kell már ezeketellátni ott pusztult mind

kb egy 40perc mulva jövök a póstáért!!!

ja igen ez olyan mint a komcsi korszakban a k vonal.oylan besugós....