Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Márió, legyen rajtad helmet-cam, amikor az öt csajjal 'bulizol' !!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
asszonypajtás nem olvas fórumot? vagy csak reméled, hogy nem? :D

a Szigeti út meg kezd beazonosodni.. :o

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
neem ezok nem olyan lányok

aszonybébi meg otársai...meg ...öö de ezt Ö nem tudja

szóval hogy jóó velük mert sportos kézis nekem szimpatikus lányosk...

teganp a vonaton egy csaj már-már zavarbaejtöne bámult nem volt tul szép,ill nekm nem az esetem a barnás bör göndör barna haj szép arc
mer nem egydül voltma :)

remélem hogy nem

szóval ma tekerés?!

mert már kéne valmi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Lessz új vázam tök baró végre lecserélem.Most full happy a fejem holnap vagy jövõhéten már meg lessz.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Biztos megártott neki, ja.. bár irigylem, hogy 5 nõvel el bir bánni... :) vagy csak a szája nagy... hehehehe

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kit érdekel a Dainese? Inkább az 5 csajról mesélj.... Nem néztél túl sok JJ videót?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Drága, de megéri, nem? :)

Márió, végül is hol vetted a Dainese-t?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

de aztán lehet jóó vége lesz 5csajjal :)

Hát az ötletek tárháza. Ez például egy kiemelkedõen szimpatikus. Ám valószínû drága...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na igen azért megyek én is

de aztán lehet jóó vége lesz 5csajjal :)

és akkor nem akrok mecsekre menni :) :)

Z,mi javul?!nem értei...

igen jóó ötlet csak 5jányak értelemsen elmagyarázni nehéz...illetve lehet megérteni nehéz :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Szerintem ünnepeljetek 30.-án, mint mi és akkor nem kell görcsölni a Szilveszteren!
Na?
Szombaton meg frissen ébredve, lehet menni tekerni a hegyre fel!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: na, kezd javulni a helyzet...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
hát igen, szilveszterkor ne engedd a csajodat más csajokkal egyedül, meg egyébként se... :) nem életbiztositás :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ismerös

nekem sincs nagy kedvem puccparádézni....

de 5csajt sincs kedvem(közte az enyém)elnegedi egeül... áhh

lesz ma valmi?mert rútul esik....

lehet azért nem megyek jól lefelé mert nem minig szeretek tekerni végig le is...
de kipróbálom vaameik nap mien ugy...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Márió.. gondolom, hogy most már simán lenyomsz egy punnyadék dolgozó kényszerPesti emberkét.. csak szeretnék biztos lenni benne.. Éééérti :)

Szal mennyünk! :)

RESIST. Milyen szép szó..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehehehe... Beterjesszem??? Hehehehehehehe... Hja, tényleg esik... Ehhh...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez megint érdekes kérdéskör: mert igazából senkinek se a kedvence, mégis mindenki megy. Ehh, egy a megoldás: R.E.S.I.S.T. ezt csak csajom elé kéne vhogy beterjeszteni...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
rég mentünk együtt :)
azóta fan ám fejlödés!!!

tessék majd nézni

föleg ha jóó napom van akkor még jól is megy

ha meg nem kell sokat kanyarogni olyan helyen ahol még nem voltam soxor ot jól megyek

de mintha most esene nem!?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát srácok, kár, hogy nem tarthatok veletek, mert nekem se a kedvencem a kiöltözös, puccos buli.. De ha már ennyien ellenállunk, akkor csinálhatnánk egy RESIST partit... Belépés csak szép ruhában!

Márió, sztem te még engem se nyomsz le... olyan régen tekertünk együtt, hogy még a legutóbbi kép él bennem, ahogy tötyörögsz... szal PROVE YOUR SKILL!

Január 7-én. A Hegyen.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én mennék, ha nem az irodában ülnék. De mivel itt ülök, ezért nem megyek. Majd pénteken. Arra a koccintásra bringával kéne felnézni, nem?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Max ha a bokor a cél után lesz és én vlm poénos érkezést tervezek az elsõségem miatt! És akár mehetünk egyet, ha neked jó az olyan, amilyet írtam. És szilveszterkor Los Bongosba menni??? Ehhh... Az drága, puccos, meg szar!

Moist kicsit ellépek. Kb egy óra múlva jövök. Adiig tessék kitalálni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D