Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2004. december 29. - 15:32

jademegvan: ez a gomb MINEN hozzászólásnál ottvan. Olyan, mint a pánikgomb a pszichiátrián. Ha bajod van olvasás közben, csak megnyomod és na...
Márió egyébként Te mirõl beszélsz? Tudták, hogy földrengés lesz, ezért olcsóbban adják 2 hónapja az utakat, hogy mindenki menjen oda? És az mér jó nekik? Több embert kell ellátni utána? Vagy mi? Nem tudtak ezek semmit. Még akkor se, amikor jött a 30 méteres hullám...
Aktuális civil
Írta 2004. december 29. - 15:23

Ákos,aegy üzeneted van ami problémás!!ott van a Zap is online now mellet(zöld gomb)
Póstára kell vinni valamit!?Mert belettem fogva és szivesen elviszem a póstát!!Kajálok és akkor utána!
De tudi hogy ezek a köcsöcsgok is tudták elöre!!
mert ha egyszerü halandó utána tud járni a vizalatti rengés,tornádó,tsunami jelenségeknek van egy kis esze hogy ha ezek egy körzetben találkznak(Japán partjai)akkor ott hatalmas gáz lesz!!!
Éváék is oda mentek volna.
Aztán fönököd se lenne ....
Uristen,Mettyú!Neked is problémás!!!
de amit irtam átgodoljátok akkor logikus és link alapján régre visza elhet keresni az elörejelzés/hireket
és ha már hir jött rólaa akkor tutu hogy tudták elötte is
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. december 29. - 15:19

Milyen igaza is volt, életet mentett!
Bár ha nem jön össze ez az 5nõs-helmetcames-dickcames-pussycames dolog, akkor azt fogod kívánni, hogy bárcsak lettél volna a szökõár alatt, mert annyira felizgattál minket, hogy csomót kötünk a faszodra, ha nem lesz semmi és Sly éjjelén egymás búvalbaszott pofáját kell bámulnunk az action helyett.
Írta 2004. december 29. - 15:18

Ne összeesküvéselméletezz. Még a végén kitalálod, hogy arab terroristák csinálták. Mér adták volna olcsóbban?
Aktuális civil
Írta 2004. december 29. - 15:09

érdekes modon 11.30.ig be kellet fizetni.vajon mért?!
most viszakerestem a hirekben és már 11.5én Japánnál volt földrengés a vízalatt egy richter szerinti 5,3as...
és azóta sora jöttek a jelentések a holnalpon hogy hol mekkora rengsé volt a vizalatt.
valahogy öszefügg a dolog szerintem...
ez azért elég köcsög húzás szerintem...
http://visz.rsoe.hu/...rs2.php?num=420
pl
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2004. december 29. - 14:56

Írta 2004. december 29. - 14:51

de én köpöpk rögötn és tagadok!!!!
Ákos neked egy problémás üzeneted van!
jah nem sokon mult hogy mi is pusztuljunk a mostni hirrikános stbis témával...
kari meg ujév körül mentünk volna india v maldiv szigetek,tájföld re mentünk volna 1-130e körül lett volna em 4-500e ért mindennel együtt.
nemsok kellet vona hogy mi is a hiradóban legyünk most...
végül is azért ne mentünk mert mondtam hogy tanulnom kell
Írta 2004. december 29. - 14:46

Írta 2004. december 29. - 14:44

Aktuális civil
Írta 2004. december 29. - 14:42

akkor sokat nem fogsz látni....
olyan lehet mint ha gégébe dugnának le egy kiscsövet(NEM A KIS CSÖ A HASONLÓSÁG)de az van a nésonál dzseoráfikon is...
vagy a diszkóverin
Írta 2004. december 29. - 14:40

Majd számolj be róla milyen volt!
Írta 2004. december 29. - 14:35

de Voléval jól megy a gumirol beszélés igy legalább nöll a száma a hozzzászóllásnak
+1

Írta 2004. december 29. - 14:33

Aktuális civil
Írta 2004. december 29. - 14:04

REMÉLEM ASZONYKA NEM OLVAS FORUMOT!!!!
bár a telefont nem veszi föl...

jó akor én kaja után elmegyek tekerni
Írta 2004. december 29. - 13:54

Aktuális civil
Írta 2004. december 29. - 13:54

www.terkepbank.hu
Jobb oldalon beirod, hogy Pécs, Tiborc u. és KERES. És ott van. És megmutatja.
Házszám alapján lehet keresni... beszarás!
Írta 2004. december 29. - 13:50

Írta 2004. december 29. - 13:50

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2004. december 29. - 13:48

Ugye, baszod?
Írta 2004. december 29. - 13:36

meg abban nem is bizos hogy benne lennének...
de ha igen....