Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bírom ezt a Márió gyereket... :) És most kicsit nyugta lesz a gépfüggõ társadalomnak, mert annyira nem bírok tanulni, hogy elmegyek moziba... De visszatérek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor soha nem leszek "addikt fórumozó". És ez az életcélom... :) Bringákat meg 7075-ösbõl elég ritkán gyártanak és az nem földi embernek való ár. A lényeg, hogy a 7005-öst lehet hegeszteni, a 6061-est meg nem. Tehát ha elfárad, akkor végsõkig sufnituning, vagy kuka, a 7005-ösön meg még lehet segíteni... Értés?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
7075 a legjobb minõségû alu

kölyök legalább ha 2percenkét írsz, akkor módósít gomb plz.. :o

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huh egy jó kérdés de nem mondom meg met hoszú

7075:Al Si 1 Mg Mn / Al Cu 4 Pb Mg Mn / Al Zn 5.5 Mg Cu bol van

a 6061

http://www.bikemag.h...php/t-1399.html

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Mi ak ülömbség minõségben a 6061 és a 7005-ös ötvözetek között. Melyik a jobb miért vagy éppen mi a hátránya.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bár leszokóban vagyok errõl, de hehehe... Ahogy mondod. Csak sajnos nyóckor zár a suli és nem is tudom, akkor hova rohanjak, hogy folytathassam...

Tomy: gratula! Majd megnézzük melyik bírja tovább a kiképzést a hegyen... :)

Márió: eddig sem voltál egyedül... Nem mondták a hangok???

Shoshi: kitartás!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem nem vagyok képben, csak ennyit tudtam hozzáfûzni a mai naphoz...

És értem, hogy mit írtam.

Hajtás van, szóval ezért nem vagyok produktív!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Tomi, az ilyen telefon az igazi ajándék, mindent el tudsz vele intézni, de mégsem tudnak baszogatni rajta. (Meg te sem tudsz másokat baszogatni hajnalban!!! ZZZSSS!) hahahahahaaa
Kokkk, akkor ezt úgy konstatáltam, hogy a suliban rohadsz, mint ahogy én is tettem a te korodban. Ez derék.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bazzeg, ti aztán termeltetek ma...
Én meg kábeleket rángattam.
Volt valami frankó kanyar a csõben, és azt délután 3ig meg se találtuk, és hát ez elég nagy szívás volt.
Holnap meg csatlakozókat babrálunk. Jajj, de jó.

És itt van az új telefonom. Nokia 6230.
Játszottunk is vele hálózatban autóversenyt is...
Meg kamera is van rajta.
Csak telefonálni nem tudok még vele, mert nem aktív az elõfizetés...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na végre nem vagyok egyeül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Egy kedves, idõs professzor erre azt mondaná, hogy: "mindenkinek megvan a maga tarajosgõtéje..."

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez egy (a 2. feltevés) pontotérõ favicc volt... És a piálást támogatom! Tegnap is nonamealkoholista lettem a nappaliban, filmnézés közben. Azt jólesett....

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Figyejjjé, Kokkk! Most neked otthon is van net, vagy mi?
Vagy egész nap az egyetemen csücsülsz és tanulsz?
Kukk!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Majd jól megbaszogatlak én, Mettyú... Te kis perverz kukkoló! :):):)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Hajrá, Zap!
Basszá be ám rendesen, ne hozz szégyent ránk!
De elõbb még baszogasd a Kokkkszit, olllyan jó így figggyelni!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Dont ya think it is a little bit twisted? And MCs if you decide to choose whats popular at the moment, Iam just doing music thats dissin' it!
láálláááálááááláááááláááááá nyenyneeenenyneeeee

ja, Kokk, ezért van + aa neved mellett. éééted. barátok listája ;)

ÁÁÁÁÁÁ didn't call a plumber...

na lépek bebaszni, hogy holnap másnapossan dógozhassak..
éjjen!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jóvan... Kiközösítés? Összeesküvés? Baszogatás? Lehet bekapni... Még jó, hogy élõben te is normális vagy... Amúgy meg rááll a kezem és kész! Lehet elnézõbbnek lenni!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ááááá, csöcs mindenki!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Zapnál a pont ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nem vagyok zsémbes abszolút, csak szólok, hogy gázodsz kicsit...

Aktuális civil