Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja... Mesélte... Jól megettettük, meg megszereltem az ágyát... :) A.W.-nak azt üzeni, hogy igen kér olyat, amit tudja, hogy mi és minnyár nekem is kér, azaz annyival többat légyszi, hogy nekem is jusson, de a részleteket nekem kell veled megbeszélni a tudod mirõl... Monnyuk priviben... És Zaphadnagy vár mindenféle elõre be nem jelettett futó misszionáriust...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ugye? Zap mesternek jobbulást! Parajfõzelék... de utálom

webcam... ez jó ötlet. Big Brother Ház... hehehe. Látom, Kokk nagyon serénykedett körülötte :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Tomidney, jó hogy nem szereltél be mindjárt egy webkamerát szegényhez!
Mesélte nektek is a kakilós sztorit?

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Találó név....hehe

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Tom.. Köszi, most legalább el tudom képzelni.. Nem akarok bekerülni :( Gerincvédõs felsõruházat vétele high priority... :)

Fehér kenyér - 5 dkg. :D Szuper

Egyébként azt se tudom hol van a Matávnak ügyfélszolgálati irodája. De biztos a Magasház.. komolyan az a neve.

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Pfffff....:bananadan

Köszi.

Ha a Magasházra gondolsz, akkor megoldottam a problémát. :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Voltunk az artistapalántánál. Egész jól van, de nevetni még tényleg nem nagyon tud...
Meg amilyen forgalom ott van... Jajjgatás, félholtak, véres lepedõk.

Csináltam képet is (mobillal, szóval, olyan amilyen):
Itten van Zap mester amint az ágyában fészkelõdik
Ezt ette ebédre

Csütörtöktõl, meg szétoffolja a fórumot. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ha a Magasházra gondolsz, akkor megoldottam a problémát. :)

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Mázlista Pécsiek:)

Én sajna nem a környéken lakom,de NAGYON kedves emlékeim vannak arról a szitiröl...szép egyetemi város,nagy élet,sok buli-sok csaj ugyebár,meg ugye a környéke...pl Abaliget meg Orrfü meg amit még nem is láttam...
Csak egy kérdés:
Ott melóztunk, (régebben klímát szerelgettem) a Matáv ügyfélszolgálati irodájába telepítettünk légkondit...szóval azóta is fúrja az oldalamat hogy mi a neve annak az épületnek ami vele szemben van(jó magas,és ha jól tudom egy ideig ment a huzavona hogy mit is csináljanak vele) ha jól emlékszem,akkor ez a buszpályaudvar környékén volt,ahol ilyen "fötér" szerüség van-tudjátok ez már volt vagy tíz éve...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ma más a program már, de majd küldj pénzt.

EDIT:

Ennyire, de asszem Matyi is tudna mesélni. Majd meglássuk mit hoz a fizuemelés, bár a munka jellege meg az emberek attól még nem fognak változni sajna.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
munkakereses.? ennyire eleged van a GEbol.?
beugrott amikor olaszban a felso hüttében kajaltunk, es a Gufi hogy lehuzta a hangulatotod.. emlexel.? ugy latszk nem csak vicces, de igaz is volt.? :((

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ne titkold, vazze!
Megyek utánad!
Együtt sírunk, együtt nevetünk, you know!
Szóval?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
udv kispajtasok.!
hat csak nagyuon kutyafuttaba olvastam a hetvege esemenzeit, meg Akos eseset.' Neki mindenesetre jobbulast kivanok rajtataok keresytul is, es majd irok neki en is.
Matyi: gerincvedot majd megbeszeljuk otthon, johetnek a uhlye haverjaid is... Bandi te nem jossz,.? kicsit feldobhatnad a szinvonalad. Ha nem jossz kuldok Mateval penzt a tudodmire :)

Es mi volt meg.? mar nem emlexem. De hetvegen megyek haza, lesz alakinek kedve VASARNAP bringazni.? szombaton szadabkara megyunk olcso hegyikerekparos farmernadragot vasarolni. olyan nagyon logosat amilyen a filmekben van a lazagyerkeknek. kinek kell.?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vazzzeeeeee... munkakeresés in progress... activated...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Most beszéltem Ákossal, pont slozi ügyben.
Vár titeket, aztán állítólag holnap vagy holnapután már mehet haza.
Hurrrá!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja én is mindjárt indulok.
Csak még el kõ menni slozira.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Készülök, indulok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Aha... :P Persze...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, el ne felejtsem! Kérdezzétek meg Zaptól, hogy nem kell e neki Tudjami! Mert akkor rendelek neki is.. kösz

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shsohi: gondolod, hogy itt az ideje visszaadni?!?! Jó, valahogy összehozom, mert Eszter kocsijában van, mondván, ha legközelebb megyünk, ne hagyjuk otthon... De teszek egy kísérletet a megszerzésér...

Tomy: jó, én is ott leszek... Autóval megyek, ha esetleg össze kell szedni valakit, az jelezze... Akkor legyen 12.08!!! Az dél és negyed egy között van!!! :D:D:D Az okításnak meg biztos örûlni fog... Én is gondoltam rá, hogy beviszem neki a bringáját... De nem biztos, hogy jót tennék vele...