Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. január 26. - 13:55

Én azért szurkolok, hogy még-még-még essen sok.
Szívesen hazagyalogolok, ha akkora a hó, hogy nem járnak a buszok, csak essen még.
Bár régebben ilyenkor bringával jöttem dolgozni, de ez a geci sós latyak szétmar mindent.
Írta 2005. január 26. - 13:33

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 26. - 13:11

Kurva jól néz ki, remélem nem is fog elolvadni 7végéig.
Írta 2005. január 26. - 12:48

Írta 2005. január 26. - 12:06

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 26. - 11:54

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 26. - 11:47

Írta 2005. január 26. - 11:19

Írta 2005. január 26. - 10:41

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. január 26. - 10:37

Írta 2005. január 26. - 10:35

Írta 2005. január 26. - 10:31

Márió, melyik váz... segits... hol a link?
Mutex? Tegnap berugtunk kissé.
Írta 2005. január 26. - 10:27

Mexakadok a röhögéstõl!
Márió:
Te mindent tucc?
Bent voltunk Ákosnál! Télleg jól van, tegnap már fel is kelt! Úgy zavart el minket, mert egyfolytában hülyeségeket beszéltünk! Tibi elmesélte, hogy Lehel egyik haverja kötélpályás filmezést tervez, és otthon a szobában gyakorolt, de bebaszta a fejét, és össze kellett varrni! Na Ákos ekkor adta fel!
Egyébként meg valami hülye gumikesztyûbõl lóg ki egy csõ, és azt rágja!
Fekszik mellette egy bácsi, akit tegnap mûtöttek. A lábából vezet ki egy csõ, aminek a végén egy mûanyag flakonba folyik a lábáól a nedv. Na arra kért, hogy azt rakjam le a földre, mert úgy jobban folyik! Persze a lábára volt tekeredve a vezeték, szóval lehámoztam róla, és megcsináltam. Vazze, szarrá izzadtam magam, de most komolyan, levert a víz, annyira be voltam tojva! MOndta utána a bácsi, hogy ha elpatkol, akkor be is fog perelni! De hát volt ott egy jó ügyvédem! :afro:
Írta 2005. január 26. - 09:23

du egy rövid session!?!?
naci meglesm
nekem 14tõl jó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 26. - 07:32

Meg elméletileg az Overland-ben, a Kaland-ban, meg minden máshol ahol árulnak Columbia-t. Csak az Overland-ben eléggé szegényes volt a választk, meg nem voltak annyira leárazva, mint a Dockyard-ban.
Tök jó, odakint van sok hó.
Írta 2005. január 26. - 00:47

hol volt!?
igen még Õ az...
holnap tekerés!?
esetleg a yes szinházba?!karácsony benõ:napos oldal
Ákos akkor holnap még van!?mert akkor benéznék...
mutex az meg olasami amit többfeladatos rendszerekben az osztott erõforrásokhoz történõ hozzáférés szinkronizálását lehetõvé tevõ IPC eszköz.
szóval:
A mutex lehetõvé teszi annak biztosítását, hogy egy védett erõforrással egyszerre mindig csak egyetlen feladat dolgozhasson, és így elkerülhetõk legyenek a párhuzamos - egymást zavaró - hozzáférések, módosítások által okozott problémák.
na csókolom
mért nincs infó humánon csak 1.ben?!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 26. - 00:40

Vettem ma 1 vödör narancsot. A Sparban van ilyen akció, hogy van mûanyag vödör, abba lehet pakolni a narancsot, és az egész 999Ft. Tök poén.
Meg vettem Columbia nadrágokat olcsóért. 14e-ért kettõt. Szeretem az ilyet...
Most meg szépen esik a hó, és fújja a szél.
edit:
kolyok:
Mondjuk a lock-olod a mutex-et, meg unlock, és a két process így kommunikál egymással. Vagy mittomén.
Írta 2005. január 26. - 00:39

L.L.:
A postokat be is lehet ám linkelni, és akkor nem foglalja itt a helyet...
so sorry..
Írta 2005. január 26. - 00:37

Írta 2005. január 26. - 00:28

A postokat be is lehet ám linkelni, és akkor nem foglalja itt a helyet...
pl. így
kolyok:
Amire végzel, addigra biztos lesz üresedés, és veszünk fel embereket. A pályakezdõk meg jók, mert nekik keveset kell még fizetni, és sokat tudnak dolgozni.
IPC? Inter Process Communication?
csövek (pipes), FIFO-k, meg ilyenek?