Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem simán megmarad.
Én azért szurkolok, hogy még-még-még essen sok.
Szívesen hazagyalogolok, ha akkora a hó, hogy nem járnak a buszok, csak essen még.
Bár régebben ilyenkor bringával jöttem dolgozni, de ez a geci sós latyak szétmar mindent.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én is ajánlom neki!!! Most voltam egy órás csúszkán, de már opellel... Hát vazz!! Nagyon állat!!! Délután tuti BRINGÁZOK egy rövidet... :) De menni fog veletek is!!! Vááá... Tök szétdurran az agyam... Fasznak sincs kedve foglalkozni a termelõ-fogyasztó problémával, mikor kint faszás hó van... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Nézem a Széchenyi téri webkamera képét és elvágyódom!
Kurva jól néz ki, remélem nem is fog elolvadni 7végéig.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Csendes megfigyelés történt véleményem szerint... és nem volt semmi durva dolog, igy nem kellett beavatkozni... szerintem. Igaz, kissé lehalt a topic, de holnap jön Ákos és szétoffolja a p*csába :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Átadjuk... De rossz a részidõ... :D Ezek szerint legalább négy napnak kell eltelnie, hogy idetévedjen valaki... :D:D:D Ez azt is jelenti, hogy négy napig büntetlenül lehet csinálni dolgokat... Hehe... De rendes tõletek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most olvasom, hogy mi a történés, tehát igy interneten keresztül is jobbulást és mihamarabbi felépülést kiván a moderátorcsalád. (tamaska és rob)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elraktam a vizsgámat péntekre... Tehát lehet menni bringázni, csak nem atom hosszút... :D:D:D Kérem az instukciókat...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát autóztam egyet... De marad az astra, mert a fordon nyárik vannak és persze szeretem a kihívásokat, ezért azzal mentem az elsõ kört... Hát ez már inkább szenvedés volt, mit kihívás... De faszás volt, meg csúszott... :D Én megyek egy rövidet bringázni. De holnap délelött vizsgázok, addig nem megyek igazán sehova, viszont holnap vizsga után, ha valaki hajlandó vlem menni hegyre, akkor nyomunk egy nagy kalandot!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fassza nagyon, a Rocsi Petinek volt egy ilyen eladó Komlón, ilyen sárga!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nekem az a Cannondale tetszik nagyon, amit te linkeltél be... Az gyönyörü!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
RAD csövekbõl a Rocky Mountain-ek vannak, nem?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ez igen! Te ilyen szociálismunkás vagy?

Márió, melyik váz... segits... hol a link?

Mutex? Tegnap berugtunk kissé.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Mexakadok a röhögéstõl!

Márió:
Te mindent tucc?

Bent voltunk Ákosnál! Télleg jól van, tegnap már fel is kelt! Úgy zavart el minket, mert egyfolytában hülyeségeket beszéltünk! Tibi elmesélte, hogy Lehel egyik haverja kötélpályás filmezést tervez, és otthon a szobában gyakorolt, de bebaszta a fejét, és össze kellett varrni! Na Ákos ekkor adta fel!
Egyébként meg valami hülye gumikesztyûbõl lóg ki egy csõ, és azt rágja!

Fekszik mellette egy bácsi, akit tegnap mûtöttek. A lábából vezet ki egy csõ, aminek a végén egy mûanyag flakonba folyik a lábáól a nedv. Na arra kért, hogy azt rakjam le a földre, mert úgy jobban folyik! Persze a lábára volt tekeredve a vezeték, szóval lehámoztam róla, és megcsináltam. Vazze, szarrá izzadtam magam, de most komolyan, levert a víz, annyira be voltam tojva! MOndta utána a bácsi, hogy ha elpatkol, akkor be is fog perelni! De hát volt ott egy jó ügyvédem! :afro:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
húú nagyon durvan van hóó

du egy rövid session!?!?

naci meglesm

nekem 14tõl jó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az Árkádban a Dockyard Island-ban.
Meg elméletileg az Overland-ben, a Kaland-ban, meg minden máshol ahol árulnak Columbia-t. Csak az Overland-ben eléggé szegényes volt a választk, meg nem voltak annyira leárazva, mint a Dockyard-ban.

Tök jó, odakint van sok hó.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh a gatya az neke is kéne!
hol volt!?

igen még Õ az...

holnap tekerés!?

esetleg a yes szinházba?!karácsony benõ:napos oldal

Ákos akkor holnap még van!?mert akkor benéznék...

mutex az meg olasami amit többfeladatos rendszerekben az osztott erõforrásokhoz történõ hozzáférés szinkronizálását lehetõvé tevõ IPC eszköz.
szóval:
A mutex lehetõvé teszi annak biztosítását, hogy egy védett erõforrással egyszerre mindig csak egyetlen feladat dolgozhasson, és így elkerülhetõk legyenek a párhuzamos - egymást zavaró - hozzáférések, módosítások által okozott problémák.

na csókolom

mért nincs infó humánon csak 1.ben?!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na még így lefekvés elõtt írok hülyeségeket...

Vettem ma 1 vödör narancsot. A Sparban van ilyen akció, hogy van mûanyag vödör, abba lehet pakolni a narancsot, és az egész 999Ft. Tök poén.

Meg vettem Columbia nadrágokat olcsóért. 14e-ért kettõt. Szeretem az ilyet...

Most meg szépen esik a hó, és fújja a szél.

edit:
kolyok:
Mondjuk a lock-olod a mutex-et, meg unlock, és a két process így kommunikál egymással. Vagy mittomén.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

L.L.:
A postokat be is lehet ám linkelni, és akkor nem foglalja itt a helyet...

so sorry..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És kurva jól tudok pizzát rendelni... :D:D:D Jaja... Inter Process Communication... És a mutex egy IPC eszköz... De ezt nehezen tudom értelmezni... :( Tehát nem beépített függvény, nem több folyamat számára hozzáférhetõ változó, hanem IPC eszköz... De az meg mi pontosan?!?!?! ELEGEM VAN!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
L.L.:
A postokat be is lehet ám linkelni, és akkor nem foglalja itt a helyet...
pl. így

kolyok:
Amire végzel, addigra biztos lesz üresedés, és veszünk fel embereket. A pályakezdõk meg jók, mert nekik keveset kell még fizetni, és sokat tudnak dolgozni.
IPC? Inter Process Communication?
csövek (pipes), FIFO-k, meg ilyenek?