Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. February 16. - 09:46

Zap:
Isten, továbbítottam is a szakértõmnek, hogy jól tanulja meg kívülrõl!
Vazze, Motorcycle Mania 3 akkora Isten! Akárki akármit mond, Kid Rock és Jesse egy isten... Nagyon érzik a dolgokat.. Mintha magunkat láttam volna, csak motoron! LÁtnod kell, minél hamarabb, de csak úgy, ha már mobilis vagy.. Ülve nem fogod kibírni... Copper Canyon vazze... milyen hely...
LL:
1 decivel festettem/festek már nagyon régóta, szóval az higítva óriási mennyiség! Szerintem vagy hat vázat le lehetne festeni vele, ha okosan csinálod!
Veszek majd festékeket, csak egyelõre nem volt rá érkezésem, és nagyon hideg van, a kompresszor meg a garázsban van, és dermedt festékkel nem nagyon jó a dolog... Szerintem tíz fok alatt nincs értelme szórakozni vele.. Esetleg a pince jön nálunk szóba, csak a kompresszort levinni nem egy egyszerû dolog.. Bár lehet, hogy nem fogom kibírni!
Ha gondolod, szívesen megcsinálom majd...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. February 16. - 09:27

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. February 15. - 23:09

srác írjál már fél perccel tovább is néha

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. February 15. - 23:04

nem si tudoki rni rendesen!!
Tomi,mikó ramolunk!?!??!
akinek szoktja van az mehet ingyen!!!
de csak az akinek igazi!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. February 15. - 22:53

Ja és akinek Rock Machine bringája van, az ingyen bemehet =)
jó lenne
Posted 2005. February 15. - 22:26

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. February 15. - 22:18

Posted 2005. February 15. - 22:13

Posted 2005. February 15. - 22:13

Posted 2005. February 15. - 21:42

Posted 2005. February 15. - 21:37

syoval eyek jook
quimbyt nagyon imadom$
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. February 15. - 21:34

Posted 2005. February 15. - 20:40

Posted 2005. February 15. - 20:15

a milliomos csemete lesz a fõ tõke

nekem perpill 2700 KPm van, d ekénne lánc, emg fogaskeréksor..
de feltudok ajánlani CT felvételt

a régi vázamat kirakhatnánk a szégyenfalra
meg Zap, neked is van valami elözõ darab, nemde?

Shos: és az az 1deci festék, az úgy hasraütésesalapon mekkora felület?
nekem egy autómodell-t kéne átfújni

jajj bár végülis csak egy szar porse... de fehéren nem tetszik.
Posted 2005. February 15. - 20:14

Agyalapnak hívnak a társaim
Kalózok õk tengerek habjain
A vezérük én vagyok Maxigáz
Ha zsákmány jön gázt bele maxigázt
Az én nevem egyszerû Zsebpiszok
Gyertyalángként néha csak pislogok
Felkiáltok hóó, hajó, támadás!
Égszakadás, fosztogatás
...
hehehe, kurrrvajó
Aktuális civil
Posted 2005. February 15. - 19:24

És hogy lássátok mennyire tele van a tököm a sulival... Bedobok 200 ropit!!! De akkor tuti helyet csinálunk...

Posted 2005. February 15. - 17:14

Pont ilyet lehet, hogy nem, de hasonlót lehet, hogy igen.
Várd meg, amíg megcsinálom az enyémet, és akkor látni fogod, hogy mégis mire megyek... Utána szívesen megcsinálom a Tiédet is, aztán megalkuszunk!
Az a baj, hoyg a festék elég drága, mert csak decis kiszerelésben lehet kapni, és kb. 2 ezer egy deci. A többi meg nem olyan vészes...
És különben is, buzi Porsachét akarsz?
Posted 2005. February 15. - 17:13

Posted 2005. February 15. - 17:13

Pont ilyet lehet, hogy nem, de hasonlót lehet, hogy igen.
Várd meg, amíg megcsinálom az enyémet, és akkor látni fogod, hogy mégis mire megyek... Utána szívesen megcsinálom a Tiédet is, aztán megalkuszunk!
Az a baj, hoyg a festék elég drága, mert csak decis kiszerelésben lehet kapni, és kb. 2 ezer egy deci. A többi meg nem olyan vészes...
Posted 2005. February 15. - 17:07

És kik lesznek a sztárvendégek a Kocsmában és mi lesz a neve?