Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mindegy. Elmúlt. Holnap pótlás! :D Forraltbor meg akár, de jobb lenne ott a Dómnál, mert ha éjszakai után beülünk hozzátok, pikáns bûzzel, akkor tuti ott alszok! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mórning Loco Banda!

Szombat tekerés és party übermegaHopefékkirályságos volt! Akkora köd volt, és olyan jól csúszott minden és a freeride és áhhh... Este meg tényleg olyan volt, mint régen. Isten volt. Igazi kerékpározós átérzõs este. Thx PG!

Pikcsörsz:
Király az összes... Alig várom a holnapot! Szombaton nagyobb köd volt, csak valahogy nem adja vissza...

MárióPikcsörsz:
Isten lehet 18 évesnek lenni...

Kokka:
Van valami abban, amit Zap mond. Õ engem hívott, én hívtam Tibit már pénteken, és mentünk is tekerni. Sajnos (vagy nem) hétvégén nem vagyok netközelben. Bár már nem sokáig...

Band:
Bocs! Ti voltatok Éger-völgyben a tó mellett? Nem is láttam senkit sem, annyira élveztem a menetet!

Holnap remélem jó sokan megyünk éjszakaira. Aki nem tudná: 20:00 Ló. Nagyon gerjedek. Ha gondoljátok, vagy van kedv, csinálhatok forralt bort, és utána nálunk egy fb-s pilledés... De ha nyitva van valami egység ahol szolgálnak ilyennel, akkor az is jó.

Ja és jön a hó. Készen vagyok. Remélen találkozhatok majd megint Mettyúval és a Királlyal a sípályán! Zsolo melegíts!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió! Hülyebaromállat! :D

Búvárbékalány: na jó... Összefogok veled. Ezennel kihirdetve, hogy legközelebb mindenki Zsolo ellen van! :D Várjuk a jelentkezõket. Árnyékbox meg LOL! ;)

És mellesleg: FUCK! FUCK! FUCK!!! Múlt héten meg lett beszélve, hogy a 9 órakkor kezdõdõ órát mjost 8-tól tartjuk. Erre csak egy csaj csop.társam, meg én emlékszünk, mert most itt ülök (ülünk) és nincs semmi. KAPJA BE MINDENKI! Vááááááááá... Ezt megérdemeltem. A hülye stéber fejemet. Csak gondoltam törlesztek a múlt heti hiányzásokból, de SOHA TÖBBET!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.free-code...Audio_Codec.htm
ez kellhet

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Zsolókám! Hiába fogod be a füled, iszonyat mimikám van és akkor a pattogásomról nem is beszéltem :) lásd árnyékbox... Remélem Búvárbéka összefog velem és leverünk (vagyis lenyomunk) majd :D
az észmentes nõnemû...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
elsõ közös próba - VHS klipp rögztés
http://tbf.dox.hu/video/bakik.avi
http://tbf.dox.hu/vi...bontva_ati2.avi
http://tbf.dox.hu/vi...va_attempt1.avi

:) :) ja meg rokk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

egy bögre pálinka

Te Márió, nem arról volt szó, hogy nemiszó'? ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huha...

osztály kirádnulást amikor mesétem,itt van pár kép is :
egy bögre pálinka
Márió,gyere ki onnan!!
Szar volt a kaja
Ez egy befõzõ lábas ocsmány bódító ital
Aljas kép rólam állítólag este
Azért ez is szép volt
Ricse-Ricse-Beatrice
Bûnbarlang
haj ha két csaj van egyszerre...
Nem is okádtam...
Szendvics

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
háj.

Tomi vazze, te + szenyó és trronyó voltál amikor összefirkáltad a Fox kesztyûmet.Igen, még mindig emléxem és bosszút akarok:D Amúgy nemton, hogy véletlen e vagy azér,mer +átkoztál, de ma reggel a vacsorám jött ki elõször aztán az ebéd (a kukoricáról felismerem). Szóval gratula: +fordítottad a szaromat :cool2:

Ja, szomszédom haverja télre náluk tartja a légpárnás hajóját!! Mentem át azt ott volt a garázsukban 1 légpárnás hajó. Naaaggyon állat, lehet ki is próbálhatom. Pár nap múlva + hoznak 2 terepgokartot, azzal tutira cspatunk :mexico:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az volt... Közben folyamat lestem a telcsim, mert ma még van talim... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Zuhiztál? jajj de cuki. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, Dani, most értem nem rég haza, meg zuhiztam... Végre sikerült lemérnem. :D Az egyik 9,5mm, a másik kerek 10mm. Azért más, mert a féknek pont így lett jó. Remélem segített a dolog, hamár ennyit vártál rá... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Én ma reggel voltam a vásárban. AWel és wunderral megbeszéltük h aki nem ér oda 8ra az fizeti a többieknek a kolbászos reggelijét. :)) Sinka szólt h õ nem jön, de ti nem, ugyhogy akkor effektive élt a fogadás. Szerencsére nem voltam túlzottan éhes, ugyhogy csak 170 forinttal jöttök fejenként !! Currys csirkét csinálok ebédre, ki akar átugrani?

lenn vagytok a vásárb a oszt' felém se néztek? szemetek.
és a currys csirke finom dolog tud lenni. az egyetlen csirkeétel, amit szeretek.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
dnl:
Hmmm, pedig nem is telefonáltam...
Jó gyere.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Tomi: akkor most kiugrom hozzád, oks? elõbb hivtlak foglalt voltál
Kokk: ma már nem fér bele, én is tul sokáig szunyáltam :)))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
dnl:
Jah, most már nekiálltam felírni õket, csak kicsit hosszan szunyáltam a tegnap este után.

Jeah, és tök jó tegnap este kaptam szánkót! :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
semmi gondd. lehet h a lemérés sem oldja meg, mert akkor nekem is le kellene mérnem a hézagot és nem találom a tolómércém. Ha leszel vmikor, akkor át is vinném a kereket/villát asztán mexakértyük a dolgot. csak fél4ig érek rá... majd csörgök, hátha otthon vagy.. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dnl: sorry, átsiklottam a dolog felett... Most lépek apumhoz, aztán meg nem tom... Este talán... Vagy vazz, lemérem ma már tényleg... :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Kokk: szóval otthon leszel ma vmikor.? Tomidny: no és te.? Sikerül nyélbe utni a DVD másolást. köööösz.!

Én ma reggel voltam a vásárban. AWel és wunderral megbeszéltük h aki nem ér oda 8ra az fizeti a többieknek a kolbászos reggelijét. :)) Sinka szólt h õ nem jön, de ti nem, ugyhogy akkor effektive élt a fogadás. Szerencsére nem voltam túlzottan éhes, ugyhogy csak 170 forinttal jöttök fejenként !! Currys csirkét csinálok ebédre, ki akar átugrani?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Ja, party jó volt, bár kellett vona bulizni is, csak Atus késett a válasszal kb 2 órát... Éjfél körül mondtam neki, hogy GO! Erre 2-kor mikor indultunk haza, mondta, hogy most akkor mivan?! NEm megyünk? Az elöbb kérdeztem, hogy megyünk-e... :D LOL! Eszter reggel megkérdezi, hogy "sokat ittunk?" Mondom relatív... Egy átlag szombat.

Gabesznak thx! ;)

Búvárbéka: jól van. Bár Dalma sosem ér rá. Még síelni sem. Szal nem tom mikor lesz és micsoda, de majd írom, ha Zsolttal már nem lehet bírni és kell kis segítség... ;)

Többiek: szép napunk van ma... :D