Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A.W.:
Kössz, szombaton készült a 2.0!

Heavy Tools Flight Pro 157, 2000/2001-es modell. Már képet sem találtam róla! Fassza, profi freeride deszka...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi, teccik a kettes számú berek is... :) Milyen deszkád van neked?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kölyök:
Én meg síelni is akarok! Már eccer nyomtam!

Viki egyelõre B-tõl kölcsönöz, 2000 HUF/nap bakanccsal. Most akar nézni valami boardot magának...

EDIT:
Kölyök ADDIKT FÓRUMOZÓ lett! Elég ehhez ennyi faszságot összehordani????!!!?!???

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó az a snowboard nagyon!! Próbáld ki, nem bánod meg :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kement hat! Csajodnak van boardja? Vagy b-tol? Mennyi? Egyre inkabb rakapok... Csak nem lenne jo sieles elott egy hettel leserulni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Márió:
Én már azt sem tudom, hogy mirõl beszélsz, és hol tartasz... örökké csak venni akarsz valamit! Miért nem jó a mostani setup? Úgyis egész télen szpinningeltél, kurva erõs leszel tavasszal!

Kölyök:
Viki is biztosan jön a hétvégén, szombaton és vasárnap tuttira, meg kell tanulnia fordulni... Én lehet, hogy pénteken is fent leszek, ha úgy tudom intézni a melómat. Gyere Te is, KisB-t is fûzöm! Szombaton is nagyon fasszán elvolt a hegyen!

Tomy:
Köszi a meghívást, meglássuk... Bár valószínûleg aludni és snowboardozni fogok egész hétvégén!

Tegnap bringával mentem csajomhoz.. Hááát.. síkon is erõlködtem! Kemény lesz az elsõ tekerés!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huhu akkor valahonan majd letöltöm...

jó igyekszem ugy csinálni hogy szabadon legyek...

mien az uj meló!?

most jött a képbe még egy dj2/1 DE ott csak ez egyik nyomórúd?feje van kifurva hogy az olaj jöjjön rajta=>ezért nem reagál a kis utésekre egyébként ugyan az mint a drop off,de a dj az átütõs...
szal most lehet a kettõ kötül válszatani...

a dj2 persze egy kis ill akkora mint a másik nyomórúdon?likat fúrni rá....
akkor pont jóó lenne...

na aszem lefexem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jóestét!
Nah megjöttem buzipestrõl.
Szegény 1.5ös Civic-et, 4.000-es fordulat alatt alig hajtotta a fõnököm... Aztán nem érti miért tûnt el a motorból 1.5 év alatt 20LE.
Olyan fasz csávók okoskodtak nekünk, hogy ihajj. Az egyiket valószínû, hogy kirúgattuk. A másikat már régóta ki akarják rúgni.
Jeah. Elsõ nap a munkahelyen.
Mit akartam még írni???

Márió:
Asszem erre azt kell mondanom, hogy Macromedia. Ennyit tudok. Ezek csinálják a Flash-t is, de ha jól tudom van weblap szerkesztõjuk, amit sokan használnak.

kolyok, Márió:
Nektek még nem szóltam személyesen, de majd holnap. Legyetek szabadok szombaton.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
heheh jó lesz eerintem is...

na béke...

Tomi ha itt jársz valmi jó ,grafikus felületû weblap szerkesztõt tudsz ajánlani!?

ha valakit még érdekel a szindarab valmikrr március végefelé lesz bemutató az ihban...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rajtam nem múlik!!! És a drop off tényleg jó teló!!! Hidd már el! De ha még rágódsz rajat, mindenkinek megkeseríted az életét és akkor megint elkezdi szídni mindenki a mindenfélét... És akkor még nagyobb bajban lesze... Ezt akarod?!?! Na, tessék megvenni és biciklizni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
áááh egyre jobban elbizonytalandok....
jött még egy jó ajánlat...

de kis villát akarok,nem vagyok én dhs gyerök....

abszolut nem tudom de drop off lesz...

na autózást ismételjük mihamarabb!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû, Osztyapenkó!!! Akkor ne habozz és tipródj! Az új JuniorT nagyon faszás lesz... És az duplás is... Bár ez nem nyomós érv, sõt! :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
A Junior T idei lábbal fasza, mert a Junior T-ben minden fasza, csak a qr20 volt a gáz, de az idei láb már megkapta a 888-hez hasonló rendszert. meg persze a Z1 FR-ok is megkapták, Dirt Jumperek. A láb sokat számít, hogy idei. Szerintem.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Egyébként tényleg így van ez van ma már mindennel. egy konkrét példa: régen szinte az összes sílecét famaggal töltötték fel. ma már elmentek a rossz ''trend'' irányába ---->szinte az összeset habbal töltik, ami idõ után megkeméynedik és eltörik... tapasztalat. egy ismerõsünk megveszi a jól kinézõ, de szar lécet, aztán baszhatja... én nem követem ezt a kurva trendet. ami jó azon mi nek változtatni???? Design... Elsõ a funkció és az élettartam. Bírom amikor jönnek fittizni, hogy ''nézd milyen lécem van, sokkal jobb néz ki mint a tied!'' - hát erre ilyenkor nem tudok mit mondani.max. jobban néz ki. Lehet, hogy az övé jobban néz ki, de az enyém legalább minõségi... nem fittinek szántam, de ez szerintem így van és pont.

Én is néztem a Z150-et, elég magas, a Flicknél kábé két centivel magasabb, meg nálam a Sherman a Szent. (A Marzocchiknak sokkal hosszabb a lábuk, mint a Manitouknak----> gondolom már észrevetted ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hírhedt vagyok a dönteni nem tudásomról, de lassan túl teszel rajtam... :D Szrtem mjdnem mindegy... A mai telók sajna úgysem egy életre készültek... De igazán okosat nem tudok mondani neked...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na a mai napom pavlikban telt...
meg kicsit Csaszinál...
a flow a kilõve,egy olyan cucc hogy hogy csináljunk 150e bõl 90e et...

viszont volt egy álmom villám a z150...de az meg 130e...
anyibõl inkább a 66

de a pike az tök elbizonytalanít...a 84kilóm meg a nem tul finom stílusom nem biztos kompatibilis vele...
de várom a bikkmagot hogy tesztelik...de gondolom mindenki el lesz ájulva tõle...

még a legjobb vétel a drop off akárhány tûnik...
150ig nyomható igaz em átütõs,de csavargatva huzva nyomva eléggé merevnek tûnik...
meg a juniornál merevebb...

viszont kaptam egy 90e ajánlatot egy 03as Juniorra idei lábbal...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû... Tényleg, ha úgy is lehet menni síeéni, meg kéne tanulnom snowboardozni. Arra jó a mecsek is, hogy szarkodjak... Megy Viki is?! Mert vele jó lenne tanulgytni... Baszki, full megjött a kedv! ÉS MA ESTE???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, tegnap beszéltük, hogy végre van hó!!! Ma nincs kedve valakinek menni hegyre? Akár olyat mint tegnap, vagy kicsit hosszabbat?!?! Nekem full bejött! Lapisnál olyan mennyíségû hó van, hogy ha nem láttam volna, el sem hinném... :D:D:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nagyon jó idõ lesz, ne aggódj! Esni fog a hó, és fújni fog a szél, konstans mínusz 5 fok.. A legjobb! Megyek is boardolni egész hétvégén!

Meg jövõ héten is...

A szombati helyzetet látva nem mostanában fog elolvadni ennyi hó.. és azóta csak esett.. Tutti! És hétvégén megint esik! Végre egy normális tél... :clap:

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
meddig lesz még hideg?
Mire hazajövök legyen jó idõ... adok péntektõl számítva ennek a ***** idõnek 9 napot, hogy addigra jobb legyen