Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. March 02. - 10:21

Kössz, szombaton készült a 2.0!
Heavy Tools Flight Pro 157, 2000/2001-es modell. Már képet sem találtam róla! Fassza, profi freeride deszka...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. March 02. - 10:12

Posted 2005. March 02. - 10:05

Én meg síelni is akarok! Már eccer nyomtam!
Viki egyelõre B-tõl kölcsönöz, 2000 HUF/nap bakanccsal. Most akar nézni valami boardot magának...
EDIT:
Kölyök ADDIKT FÓRUMOZÓ lett! Elég ehhez ennyi faszságot összehordani????!!!?!???
Posted 2005. March 02. - 10:03

Posted 2005. March 02. - 09:57

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. March 02. - 09:26

Én már azt sem tudom, hogy mirõl beszélsz, és hol tartasz... örökké csak venni akarsz valamit! Miért nem jó a mostani setup? Úgyis egész télen szpinningeltél, kurva erõs leszel tavasszal!
Kölyök:
Viki is biztosan jön a hétvégén, szombaton és vasárnap tuttira, meg kell tanulnia fordulni... Én lehet, hogy pénteken is fent leszek, ha úgy tudom intézni a melómat. Gyere Te is, KisB-t is fûzöm! Szombaton is nagyon fasszán elvolt a hegyen!
Tomy:
Köszi a meghívást, meglássuk... Bár valószínûleg aludni és snowboardozni fogok egész hétvégén!
Tegnap bringával mentem csajomhoz.. Hááát.. síkon is erõlködtem! Kemény lesz az elsõ tekerés!
Posted 2005. March 02. - 00:45

jó igyekszem ugy csinálni hogy szabadon legyek...
mien az uj meló!?
most jött a képbe még egy dj2/1 DE ott csak ez egyik nyomórúd?feje van kifurva hogy az olaj jöjjön rajta=>ezért nem reagál a kis utésekre egyébként ugyan az mint a drop off,de a dj az átütõs...
szal most lehet a kettõ kötül válszatani...
a dj2 persze egy kis ill akkora mint a másik nyomórúdon?likat fúrni rá....
akkor pont jóó lenne...
na aszem lefexem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. March 02. - 00:31

Nah megjöttem buzipestrõl.
Szegény 1.5ös Civic-et, 4.000-es fordulat alatt alig hajtotta a fõnököm... Aztán nem érti miért tûnt el a motorból 1.5 év alatt 20LE.
Olyan fasz csávók okoskodtak nekünk, hogy ihajj. Az egyiket valószínû, hogy kirúgattuk. A másikat már régóta ki akarják rúgni.
Jeah. Elsõ nap a munkahelyen.
Mit akartam még írni???
Márió:
Asszem erre azt kell mondanom, hogy Macromedia. Ennyit tudok. Ezek csinálják a Flash-t is, de ha jól tudom van weblap szerkesztõjuk, amit sokan használnak.
kolyok, Márió:
Nektek még nem szóltam személyesen, de majd holnap. Legyetek szabadok szombaton.
Posted 2005. March 02. - 00:02

na béke...
Tomi ha itt jársz valmi jó ,grafikus felületû weblap szerkesztõt tudsz ajánlani!?
ha valakit még érdekel a szindarab valmikrr március végefelé lesz bemutató az ihban...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. March 01. - 23:15

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. March 01. - 23:12

jött még egy jó ajánlat...
de kis villát akarok,nem vagyok én dhs gyerök....
abszolut nem tudom de drop off lesz...
na autózást ismételjük mihamarabb!!
Posted 2005. March 01. - 22:52

Posted 2005. March 01. - 22:48

Posted 2005. March 01. - 22:18

Én is néztem a Z150-et, elég magas, a Flicknél kábé két centivel magasabb, meg nálam a Sherman a Szent. (A Marzocchiknak sokkal hosszabb a lábuk, mint a Manitouknak----> gondolom már észrevetted

Posted 2005. March 01. - 20:10

Posted 2005. March 01. - 19:30

meg kicsit Csaszinál...
a flow a kilõve,egy olyan cucc hogy hogy csináljunk 150e bõl 90e et...
viszont volt egy álmom villám a z150...de az meg 130e...
anyibõl inkább a 66
de a pike az tök elbizonytalanít...a 84kilóm meg a nem tul finom stílusom nem biztos kompatibilis vele...
de várom a bikkmagot hogy tesztelik...de gondolom mindenki el lesz ájulva tõle...
még a legjobb vétel a drop off akárhány tûnik...
150ig nyomható igaz em átütõs,de csavargatva huzva nyomva eléggé merevnek tûnik...
meg a juniornál merevebb...
viszont kaptam egy 90e ajánlatot egy 03as Juniorra idei lábbal...
Posted 2005. March 01. - 18:47

Posted 2005. March 01. - 18:44

Posted 2005. March 01. - 18:34

Meg jövõ héten is...
A szombati helyzetet látva nem mostanában fog elolvadni ennyi hó.. és azóta csak esett.. Tutti! És hétvégén megint esik! Végre egy normális tél... :clap:
Posted 2005. March 01. - 18:06

Mire hazajövök legyen jó idõ... adok péntektõl számítva ennek a ***** idõnek 9 napot, hogy addigra jobb legyen