Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Verseny? :) Hmm... Majd ha meglesz a teló, de addigra elvileg meglesz, akkor minimum kinézek... Ugye full face bukó nem kötelezõ DH-ra, elég rohamsisak is? ;) Valami Flow riding show-t kéne szervezniük <---- sok zsé -----> nem lesz

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Milyen versenyek, és mikor vannak?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nagyon amatõr kategória is van? Lehet elgurulgatnék... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz... A komloi meg vizsgaidoszakban van... Iden se megyek sok versenyre... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ki szervezi ezt a Pecsi cuccost?!?! A tegnap este meg tenyleg nagyon tuti volt!!! Felolem ma is mehetunk... :) Csak majd nem megyek bele a nagy hoba... :D Nektek kedv? Vagy holnap?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Sorry elfelejtettem, de ha jól látom, már megvan minden adat...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

augusztus 6-7 kupafutam pécsen dhban!?!?

http://bikemag.hu/po...tent/view/79/2/

Reméljük...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kedvenclinkek:
www.drivers.hu
http://www.dropnzone.com/
http://www.ebaumswor...santa-johny.jpg
http://www.skf.hu/me...=termekeink.htm

18+
nekem bejön a csaj ;)
http://www.newdeepic...450/index03.htm
http://www.xnxx.com/gothic.php/

http://www.pbnation....threadid=777869

utó linkel ovatosan...

jah ;s nem akarok 100 körül foss telót,mert akkor veszek egy foxot..
igaz az nem átütõs...meg csak 130at mozog...
de gyönyörû!!

augusztus 6-7 kupafutam pécsen dhban!?!?

http://bikemag.hu/po...tent/view/79/2/

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
köszi,megnéztem már...

a villát meg ha minden igaz holnap meglesem...

kibebaszott jó volt most mecseken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Stance van Csaszinál 100-ért. Az jó teló, ennyiért ilyen erõs telót nem kapsz + átütõs is. Elõszõr azt akartam, de amikor a Sherman-t megláttam önmagához képest olcsón... Egyértelmû... No comment.

Nagyon fasza bennt a Csaszinál az kis Bighit. De azért nem lett volna sokkal drágább, ha a Stance Blunt helyett berakják az átütõs Flow-t, de gyébként egy lájtos FR bringának jó.

A Pike-ban nekem az nem tetszik, hogy a Team-nek üreges a válla. A többinek egyébként nem, de szerintem a Stance jobban hajlik a Freeride/durvább FR felé... Ja, és szürkében még jól is néz ki. Csak egy a baj: 2.8 kg körül van, de a Dirt Jumper 3-nál még mindig könnyebb. Meg persze jobb is. A Bighitben mindennel együtt az elsõ kerék + Stance elég nehéz, de ha Juniorod volt akkor nem fog zavarni. Gondolom. Sherman beépítési magasság: amik 130-at mozognak azoknak a beépítési magassága asszem 505mm (Bikemag '04 júni). Legalábbis a '04-es Flicknek és Firefly-nak, de elvileg hogyha a Stance 120 millin 502, és a Sherman mintájára készül, csak olcsóbb anyagokkal, meg FFD-vel, akkor 1 centivel kéne magasabbnak lennie ---> 512. ---->A Stance beépítési magassága: 502/532 (120mm/150mm)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Baszki én sétálva jöttem haza. Donátusig 37-es, onnan meg gyalog haza.
Nem kényeskedek, de ma nem érek rá. Eh, pedig mennék ám.
Most meg nekiállt fájni a fejem. Asszem agytumorom van, és reggelre meghalok. Vagy jön valami geci idõ.
Vagy kell az agyamnak a koffein.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A b-nek való szólás nekem sem lesz most megoldható. Zapnak is csak csörrentek...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na akkor j= nekem$
szóval jó nekem is...
jó ugy ha negyed 9kor lófarok,vagy alagutig menjek föl!??
Kissb nek nem tudsz szólni!?
én már kimerítettem a keretet meg az -100ft ost is...
sõt a vezetékesel is gebasz van...

Tomi,ne kényeskedj!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Edit: rettenetesen hideg van!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomy, tudod mi ez??? EZ KIFOGÁS... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most indulok még csak haza...
Eh, holnap reggel meg száguldozás pestre...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gyere Te is este!!! Na?!?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na menjetek már sötétbe botorkálni! Ez a kínlódás már fáj!
Itt üldögélek, és bámulok magam elé.
Valamit kéne csinálni.
Asszem a héten behozom a full Steam letöltést, és majd végigjátszok mindent...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bár egy visszajelzést még várok, de elvileg fél 9-kor szedem föl Ákost. Akár utána szedhetlek téged is... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah igen az a gáz a déniszel hogy mellben extra szûk!
hiába állítható a dereka mert az mindengyiken barmi tágan állítható,de az Mes mellkerülete 88cm az Lesé meg 94,én 91vagyok...
igy ez nekem gáz

de egyébként semmi bajaom nincs vele fullextrás...
hátizsákos fr turákra is jó mert levehetõ a gerincvédõje...

akkor ma mikor!?
kissb,nem jön!?