Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De én oda felmennék, na mindegy.

remélem nem "élesben" akarod megnézni, hogy beválik e... attól még lehetne engem is sétálni vinni... :( de há' azé' veszem, hogy ne kelljen...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Megvárom, hogy a tiéd hogy válik be! ;) És gyere le Te ma este, és mászkálunk a hegyen... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Gyertek le 7végén Pestre, oszt mászkálhatunk itt is a hegyen... :)

Jól van, akkor védõ letudva.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió: este?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
áá sokat az 137ért...

a flow az jó lesz talán!!
majd meglseesm a bótba...

nem hajlok a pike felé,könnyû nagyon nincs 2 kiló "angyag" bene...

szal az kilõve,viszont az ára (80e)az csábitó....
de mi lenne azzal a jakabhegyen???

igen alsó csészéig kéne...

ha legalább 530lenne....

edit

okés...
asszem

fél 9?
hol tali!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mehetnénk pölö egy rotari kört, vagy Lapistól be Remete felé a kilátóhoz. Vagy Lapisról fel NagyTub, majd KisTub... He?!?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor este akár le is tárgyalva?!?! Sztem olyan fél 9 körül. Oks?

Az aláírásomról meg annyit, hogy csajom szerint a második üveg tequila után ezeket kiabáltam valami film közben (amire nem emléxem) és azt is mondtam, hogy ezt fogom beírni ide. Bár nem tudta pontosan, hogy hova, de teccett, hát beírtam... ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
albertfish: egy 150-es marzo 66 vf olcsó (relativ, valaki 120 körül hirdette õket) és kb 550 magas.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
jó. persze. hogyne.

de mi ez az aláírás?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak úgy kedvcsinálónak... A múltkori nagyon király volt. Olyanvacsi utáni, lefekvés elötti... Tessék csatlakozni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, szép világ... Egy Pike is jó lenne ám... Tudjátok... Sokan örülnének neki és azzal is léenyomnának minket... :D:D:D Hehehe... Hírdetem az igét, amit a minap olvastam egy már zárolt topicban... Hehehe...

A.W.: a fordon is nyári van és szoktunk is menni ökörködni, de tudom, hogy az ilyenkor játéra van és nem közlekedésre... De az ilyet sokan nem fogják föl... Ezt a gerincvédõs dolgot meg sztem még jegelem, mert most a síelés van elõtérben...

Shoshi: akkor örülök, ha nem volt para... Bár mást hallottam, de mivel nekem nincs pontos infóm (:D) ezért >>> hehe...

Zap: ma este nincs kedved menni egy sétát? Este? Kb mint a múltkor, vagy talán picit hosszabbat. Nyolc körültõl ráérek. Akkor fölszednélek autóval. Akár jöhet más is. 5 személy a max létszám (ebbõl 2 kilõve). Írj vissza max fél 6-ig, mert addig órám van gép elött, utána viszont rohangászok mindenfelé nyolcig... Lecc klájmb!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
többtízezer forint

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Árat nem tudok...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szép nagyon...

És mennyi egy ilyen mifelénk?

Márió, neked mi a problémád a Dainese-zel? Mire figyeljek, hogy mi legyen laza és mi szoros a védõn? Meg ilyenek..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Márió:
Csaszinál van egy össztelós kis Specialized, abban van Stance. szerintem nézd meg, mielõtt a Pike mellett döntesz!

Holnapra lemérem a Shermant! Pontosan meddig mérjem, alsó csészéig? gondolom ez a hossz érdkeel!????!?!!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
iknább rugóutra tudjon többet...
pike 79ért megérni??
csak a sulya aggaszt hogy 2,2 kilcsó de ugy hogy az a rugós a levegõs meg 1,85kg...
az kicsit kevés...

sherman/stance jöbban vonz..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
a Pike mennyi?
A fejcsövet nem lehet kitolni a vázban?
Max esztergáltatsz egy hosszabbat...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nma sy;pnapot mindenkinek

ma suli fülüg szájjal...
jóó volt naon

most épp a telóm szerelem kifelé...

Shosh,a sherman mekkora tegelyközéptõl vállig!?
ha otthon vagy mérd meg lécci...
nekem a junyior most 550mm...
szal a pike kicsit kicsi lenne ez után...

jah o társam emgy alaszkába.....
fuu de utálom miatta....

na béke...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Hát én mindenképpen megveszem. Mivel megint duplarétegû lemezre nyomják, ezért kicsit nehézkes lesz a másolása. Vagy veszünk drága duplarétegû lemezt, vagy kicsit össze kell azt is nyomni. A 2-es, amit kaptál az is ilyen összenyomott, hogy elférjen...
Az 1-es nem érdekel?

A.W.:
Talán ha kitavaszodik, és soksok pénzem lesz, akkor veszek. Most a telefonok pótlására fordítom a tartalékaimat.

Ez a pendrive-os agylementés nem is olyan rossz ötlet. Na majd hétvégén asszem kelleni fog...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az komoly... sok hülye ember.. nálunk is van egy csávó aki azzal fittizik, hogy múltkor hóesésben ment haza nyári gumikkal a kocsiján... gratuláltam hozzá.

Mindenkinek kellemes hétfõt, továbbra is sajnálom, hogy kihagytam a péntki összeröffenést, de most már túl vagyok rajta..

Voltam 661 boltban felpróbáltam a védõszerkót, pénteken ha minden igaz már meg is lesz! Pressure Suit, a piros. Egyébként ajánlottak még Axo védõcuccokat is, ugyanilyen árban, az 37e. Volt csak gerincvédõ is, az 12e volt.

Akar még vki venni, hogy tényleg megkérdezzem a mennyiségi kedvezményt? Tom? Kokkk?