remélem nem "élesben" akarod megnézni, hogy beválik e... attól még lehetne engem is sétálni vinni...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Írta 2005. február 28. - 18:23
remélem nem "élesben" akarod megnézni, hogy beválik e... attól még lehetne engem is sétálni vinni...
Írta 2005. február 28. - 18:13
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. február 28. - 18:09
Jól van, akkor védõ letudva.
Írta 2005. február 28. - 17:57
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. február 28. - 17:55
a flow az jó lesz talán!!
majd meglseesm a bótba...
nem hajlok a pike felé,könnyû nagyon nincs 2 kiló "angyag" bene...
szal az kilõve,viszont az ára (80e)az csábitó....
de mi lenne azzal a jakabhegyen???
igen alsó csészéig kéne...
ha legalább 530lenne....
edit
okés...
asszem
fél 9?
hol tali!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. február 28. - 17:51
Írta 2005. február 28. - 17:38
Az aláírásomról meg annyit, hogy csajom szerint a második üveg tequila után ezeket kiabáltam valami film közben (amire nem emléxem) és azt is mondtam, hogy ezt fogom beírni ide. Bár nem tudta pontosan, hogy hova, de teccett, hát beírtam...
Írta 2005. február 28. - 17:21
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 28. - 17:16
Írta 2005. február 28. - 17:01
Írta 2005. február 28. - 16:58
A.W.: a fordon is nyári van és szoktunk is menni ökörködni, de tudom, hogy az ilyenkor játéra van és nem közlekedésre... De az ilyet sokan nem fogják föl... Ezt a gerincvédõs dolgot meg sztem még jegelem, mert most a síelés van elõtérben...
Shoshi: akkor örülök, ha nem volt para... Bár mást hallottam, de mivel nekem nincs pontos infóm (
Zap: ma este nincs kedved menni egy sétát? Este? Kb mint a múltkor, vagy talán picit hosszabbat. Nyolc körültõl ráérek. Akkor fölszednélek autóval. Akár jöhet más is. 5 személy a max létszám (ebbõl 2 kilõve). Írj vissza max fél 6-ig, mert addig órám van gép elött, utána viszont rohangászok mindenfelé nyolcig... Lecc klájmb!!!
Írta 2005. február 28. - 16:54
Írta 2005. február 28. - 16:43
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. február 28. - 16:18
És mennyi egy ilyen mifelénk?
Márió, neked mi a problémád a Dainese-zel? Mire figyeljek, hogy mi legyen laza és mi szoros a védõn? Meg ilyenek..
Írta 2005. február 28. - 14:26
Csaszinál van egy össztelós kis Specialized, abban van Stance. szerintem nézd meg, mielõtt a Pike mellett döntesz!
Holnapra lemérem a Shermant! Pontosan meddig mérjem, alsó csészéig? gondolom ez a hossz érdkeel!????!?!!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. február 28. - 14:20
pike 79ért megérni??
csak a sulya aggaszt hogy 2,2 kilcsó de ugy hogy az a rugós a levegõs meg 1,85kg...
az kicsit kevés...
sherman/stance jöbban vonz..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. február 28. - 14:03
A fejcsövet nem lehet kitolni a vázban?
Max esztergáltatsz egy hosszabbat...
Aktuális civil
Írta 2005. február 28. - 13:51
ma suli fülüg szájjal...
jóó volt naon
most épp a telóm szerelem kifelé...
Shosh,a sherman mekkora tegelyközéptõl vállig!?
ha otthon vagy mérd meg lécci...
nekem a junyior most 550mm...
szal a pike kicsit kicsi lenne ez után...
jah o társam emgy alaszkába.....
fuu de utálom miatta....
na béke...
Írta 2005. február 28. - 12:59
Hát én mindenképpen megveszem. Mivel megint duplarétegû lemezre nyomják, ezért kicsit nehézkes lesz a másolása. Vagy veszünk drága duplarétegû lemezt, vagy kicsit össze kell azt is nyomni. A 2-es, amit kaptál az is ilyen összenyomott, hogy elférjen...
Az 1-es nem érdekel?
A.W.:
Talán ha kitavaszodik, és soksok pénzem lesz, akkor veszek. Most a telefonok pótlására fordítom a tartalékaimat.
Ez a pendrive-os agylementés nem is olyan rossz ötlet. Na majd hétvégén asszem kelleni fog...
Írta 2005. február 28. - 12:14
Mindenkinek kellemes hétfõt, továbbra is sajnálom, hogy kihagytam a péntki összeröffenést, de most már túl vagyok rajta..
Voltam 661 boltban felpróbáltam a védõszerkót, pénteken ha minden igaz már meg is lesz! Pressure Suit, a piros. Egyébként ajánlottak még Axo védõcuccokat is, ugyanilyen árban, az 37e. Volt csak gerincvédõ is, az 12e volt.
Akar még vki venni, hogy tényleg megkérdezzem a mennyiségi kedvezményt? Tom? Kokkk?

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére