Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Posted 2005. November 14. - 10:08
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 14. - 10:00
Szombat tekerés és party übermegaHopefékkirályságos volt! Akkora köd volt, és olyan jól csúszott minden és a freeride és áhhh... Este meg tényleg olyan volt, mint régen. Isten volt. Igazi kerékpározós átérzõs este. Thx PG!
Pikcsörsz:
Király az összes... Alig várom a holnapot! Szombaton nagyobb köd volt, csak valahogy nem adja vissza...
MárióPikcsörsz:
Isten lehet 18 évesnek lenni...
Kokka:
Van valami abban, amit Zap mond. Õ engem hívott, én hívtam Tibit már pénteken, és mentünk is tekerni. Sajnos (vagy nem) hétvégén nem vagyok netközelben. Bár már nem sokáig...
Band:
Bocs! Ti voltatok Éger-völgyben a tó mellett? Nem is láttam senkit sem, annyira élveztem a menetet!
Holnap remélem jó sokan megyünk éjszakaira. Aki nem tudná: 20:00 Ló. Nagyon gerjedek. Ha gondoljátok, vagy van kedv, csinálhatok forralt bort, és utána nálunk egy fb-s pilledés... De ha nyitva van valami egység ahol szolgálnak ilyennel, akkor az is jó.
Ja és jön a hó. Készen vagyok. Remélen találkozhatok majd megint Mettyúval és a Királlyal a sípályán! Zsolo melegíts!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 14. - 09:23
Búvárbékalány: na jó... Összefogok veled. Ezennel kihirdetve, hogy legközelebb mindenki Zsolo ellen van!
És mellesleg: FUCK! FUCK! FUCK!!! Múlt héten meg lett beszélve, hogy a 9 órakkor kezdõdõ órát mjost 8-tól tartjuk. Erre csak egy csaj csop.társam, meg én emlékszünk, mert most itt ülök (ülünk) és nincs semmi. KAPJA BE MINDENKI! Vááááááááá... Ezt megérdemeltem. A hülye stéber fejemet. Csak gondoltam törlesztek a múlt heti hiányzásokból, de SOHA TÖBBET!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 14. - 00:56
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 14. - 00:16
Posted 2005. November 13. - 22:10
http://tbf.dox.hu/video/bakik.avi
http://tbf.dox.hu/vi...bontva_ati2.avi
http://tbf.dox.hu/vi...va_attempt1.avi
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. November 13. - 22:08
Posted 2005. November 13. - 21:58
osztály kirádnulást amikor mesétem,itt van pár kép is :
egy bögre pálinka
Márió,gyere ki onnan!!
Szar volt a kaja
Ez egy befõzõ lábas ocsmány bódító ital
Aljas kép rólam állítólag este
Azért ez is szép volt
Ricse-Ricse-Beatrice
Bûnbarlang
haj ha két csaj van egyszerre...
Nem is okádtam...
Szendvics
Posted 2005. November 13. - 20:57
Tomi vazze, te + szenyó és trronyó voltál amikor összefirkáltad a Fox kesztyûmet.Igen, még mindig emléxem és bosszút akarok:D Amúgy nemton, hogy véletlen e vagy azér,mer +átkoztál, de ma reggel a vacsorám jött ki elõször aztán az ebéd (a kukoricáról felismerem). Szóval gratula: +fordítottad a szaromat :cool2:
Ja, szomszédom haverja télre náluk tartja a légpárnás hajóját!! Mentem át azt ott volt a garázsukban 1 légpárnás hajó. Naaaggyon állat, lehet ki is próbálhatom. Pár nap múlva + hoznak 2 terepgokartot, azzal tutira cspatunk :mexico:
Posted 2005. November 13. - 19:04
Posted 2005. November 13. - 19:00
Posted 2005. November 13. - 18:57
Posted 2005. November 13. - 18:10
Én ma reggel voltam a vásárban. AWel és wunderral megbeszéltük h aki nem ér oda 8ra az fizeti a többieknek a kolbászos reggelijét.
) Sinka szólt h õ nem jön, de ti nem, ugyhogy akkor effektive élt a fogadás. Szerencsére nem voltam túlzottan éhes, ugyhogy csak 170 forinttal jöttök fejenként !! Currys csirkét csinálok ebédre, ki akar átugrani?
lenn vagytok a vásárb a oszt' felém se néztek? szemetek.
és a currys csirke finom dolog tud lenni. az egyetlen csirkeétel, amit szeretek.
Posted 2005. November 13. - 16:01
Posted 2005. November 13. - 15:58
Kokk: ma már nem fér bele, én is tul sokáig szunyáltam
Posted 2005. November 13. - 14:16
Jah, most már nekiálltam felírni õket, csak kicsit hosszan szunyáltam a tegnap este után.
Jeah, és tök jó tegnap este kaptam szánkót!
Posted 2005. November 13. - 13:18
Posted 2005. November 13. - 12:52
Posted 2005. November 13. - 12:26
Én ma reggel voltam a vásárban. AWel és wunderral megbeszéltük h aki nem ér oda 8ra az fizeti a többieknek a kolbászos reggelijét.
Posted 2005. November 13. - 11:13
Ja, party jó volt, bár kellett vona bulizni is, csak Atus késett a válasszal kb 2 órát... Éjfél körül mondtam neki, hogy GO! Erre 2-kor mikor indultunk haza, mondta, hogy most akkor mivan?! NEm megyünk? Az elöbb kérdeztem, hogy megyünk-e...
Gabesznak thx!
Búvárbéka: jól van. Bár Dalma sosem ér rá. Még síelni sem. Szal nem tom mikor lesz és micsoda, de majd írom, ha Zsolttal már nem lehet bírni és kell kis segítség...
Többiek: szép napunk van ma...

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top