Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rendicsek... Csak ne legyenek csont lowbatterin... :D Es kossz megegyszer!

Pecs meg tenyleg jo. En ertekelem, meg szeretem. Hehe.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kölyök:
Hát egyszer már fel voltak azok töltve. Kábé szombaton? Most nem fogom újra...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó reggelt pupákok! Egyszer nekem is letört ként csontdarab a bokámból, de azrég volt. Viszont még most is ott kóvályognak valahol a lábamba'.. de ez mindegy.

A hét végére havazást mondanak. Remek lesz. Meg mínusz öt fokot. Az meg még remekebb. Menjetek a hegyre, aztán majd jól befagy a seggetek.

Hétvégén villámlátogattam Pécsen. Hát, kedves barátaim, nagyon örüljetek annak a helynek. Kezd elhatalmasodni a honvágyam. Ez a Pest egy szar hely.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És most egy dupla-dupla kedvenctanáromos elõadás-gyalorlat páros, hogy mégjobban rohadjon el az agyam este 7-ig. Hányok.

Ha túlélem ezt a borzadájt, akkor jelentkezem. Örömötökre.

Mellesleg hány éves a móló?

És az afrikai elefánt nem él olyan sokáig, mint az indiai, mertz több homokot eszik.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Egy ló elvesztette, de én megtaláltam...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, csak aszittem úgy is linkeli...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Addig is várjuk az Earthed 3 -at!

Cool

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy: tökéletes! Hálás köszönet! (Remélem a dolgot feltöltve értetted... :D)
És akkor utána atom forraltbor valahol, ugye? De hol? Shoshinál, Zapatnál, vagy bodegánál? Merthogy pízet, avagy alapanyagot kõ vinni...?!

Edit: FUCK oracle!

Hehe... Shoshi, így jobban néz ki! ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Addig is várjuk az Earthed 3 -at!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kölyök:
He kell, akkor végülis tudok adni 4db 2300mAh-t.
Park utca meg Tecától lefele még Uránváros elõtt nem sokkal bal oldalon van. Ha jól emlékszem 4 hegyre húzódó társasházzal. Ott van egy kis North Shore pálya is.

Márió:
Neked meg mire kõ a kékfog. Ha nagyon nem bírod ki, akkor végülis tudok adni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
APICSÁBA!!! Tomy, vagy valaki! Nem tud kisegíteni 4 db akksi-val? Mert csak az egyik 4-est töltöttem föl, a másikat most reggel kellett volna beraknom, de elaludtam kicsit és a roghanásban elmaradt. És csak 7-kor érek haza... Szal valaki pls!

Zapat: hehehe... Még este sem álltál neki? Pedig majdnem mentem becsöngetni, mert fogtam magam és elléptem spinningelni, aztán onnan útbaestél. ;) De gondoltam megkíméllek. :D Jó volt mozogni, bár ez a terembenülés nem az esetem. De utána ittunk jó kis forraltbort... Hmmm... :D

Amúgy jó reggelt!

Hol van ez a park utca? Egész kíváncsi vagyok már ezekre az ugratókra...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning emberek!

Részemrõl bármelyik kör okés! Már feltötöttem az akksikat, nagyjából készen állok :D ! Fotót vigyünk, vagy nem nagyon érünk majd kpeket lõni?

Band:
Értés. Légy türelmes. Ha akarod, jó lesz az. Ha fáj, akkor ne erõltesd nagyon. Kenegesd sokféle gyógynövénnyel.

Márinyó:
Sajnos ebben nem tudok segíteni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi
aktiv kerékpárosok

ma mentem beton kicsit bringával,pollák felé meg visza,még enm tudok szoríteni a hülyeujjam miatt...

valki nem tud egy kékfog-usb adaptert nekem kölcsönözni holnapra?este viszaadom,vagy másnap..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Igen ez az, ez a helyes kifejezés...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
szerintem semelyik se jobb, max. gyorsabban gyógyul...

lassan el kéne kezeni tanulnom. :D

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

BQ: a kéz sem jobb, hidd el!

Egyszer eltört a jobb kezem egyzser a bal es egyszer meg megrepedt a bal és az "jobb" volt ennél :) Szóval van tapasztalatom :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
húú, de brutál jó volt a vasárnapi park utcázás. építettünk kidobót egy kis letörés elé, és most kiba jó lett :D van kemény 3 kép, meg néhány kisvideó :D ma is majdnem megõrültem azért, hogy lemehessek ugrálni, csak már mire haza értem, sötét volt :) nem lenne vicces belerepülni a north shore-ba :D és hétvégén sem fogk tudni építeni meg bringázni :'( szar ez az átemneti idõ. ha már sötét van, akkor legyen pöcsbefagyós hideg, és brutál hó. de ez a semmilyen... nahát...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Meglátás, de én inkább a hagyományosra szavaznék... Hisz ez a télköszöntõ kezdõ kör! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nemár. Inkább hosszút, túlélõset... :D
Éjszaka már fagy is lehet, szóval jobban fog csúszni minden.
Nagy-Tubes, kis szerpentin lefele, aztán Bányász út, Mandulásban õzvadászat, Tettye, és csókolom van még forraltbor?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sztem ja. Nem túl hosszút, nem túl sokáig. Olyan full sötétben normáltempóban feltolóst a sötét erdõ közepén Bleri fele, aztán kics csönd, magadbanézés, megbánás, majd felpörgés és CSAPATÁS!!! :D

BQ: a kéz sem jobb, hidd el!