Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ne haraguggyatok rám! Ígérem, többet nem megyek fullysok közéééé :cry: !!!!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Mekkora királyság volt a tegnap! Vazz, nem is kezdek bele, mert annyira nagyon!

Búvárbékalány: gyere csak erre nyugodtan! ;) A lap padig elmaradt, mert a pöcs nem bírt még 10percet itt maradni... Szal megúszta. ÉS õ jött nekem a múltkor kocsival. A zsíros lap meg kárt nem okoz neki, csak egy kis bosszúságot, amit nagyon megérdemelt volna... :) Esés meg nem volt. Mi világbajnokok vagyunk, bár lehúzta a csapatot valami merevgépes csóka is. :D

Menjünk ma este is!!!!

Ja és a forraltbor annyira jól esett, hogy csörgött a telefn és kiderült, hogy valmi koncert van Univ-ban és hát fürdés, meg minden és 00:10-kor indultam bulizni... :D Aztán jó volt. Mittom én megddig maradtunk és jól megünnepeltük a névnapom. Megint. Jihá!!!

Szal ma este?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Énis elfáradtam, de már nincs bajom. :D

És menjünk ilyet sokat,sokat,sokat.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én is elfáradtam. Meg kicsit dehidratálódtam is. Nem ittam eleget.

Zsolo:
Igaz, hogy sok rumos tea közben mondta...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tegnap este én nagyon elfáradtam. Még most is csak nézek ki a fejembõl.
De azt hiszem ez a lényeg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Úgy emlékezetem, hogy Dalma mondta PG-nél, hogy legyen este 8, ne 7, mert az neki is jó... Bár már úgyis mindegy.

Vmilyen félreértés lehetett, de tényleg mindegy.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning!

Isteni volt a tegnap éjszakai rájd. Felfelé izzadtam mint egy barom, nagyon túlöltöztem, aszittem jön már a hideg. Egyelõre Gaál Noémi szivat engem, nem fordítva...
Kis-Tubesrõl indulás, ott nagyon fújt a szél. Tomy csemege kóbásszal is készült, ami nagyon jól esett. Kicsit késõn értünk le, és a Dóm kuckó már zárva volt. Szal irány Papucs, ahol forralt bort és pogácsát nyomattunk. Majd kibeszéltünk jó pár valós és filmes limitenbringázós-érzéses jelenetet. Észrevettük, hogy Pécsett van titkos Metrólejárat...
Otthon ránéztem a hõmérõre, és 8°C-ot mutatott. Nem csoda, hogy melegem volt...
Még sok ilyet!

Zsolo:
Úgy emlékezetem, hogy Dalma mondta PG-nél, hogy legyen este 8, ne 7, mert az neki is jó... Bár már úgyis mindegy.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mielõtt álomba zuhannék, ezt még belinkelem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
zsolo:
http://www.tuning-stereo.hu/
de ha nem feltétlen kell magyarnak lennie, akkor ez lesz a megfelelõ neked szvsz:
http://tuningfever.com/

aztán, ha mégse és unatkoznál:
http://autotuning.lap.hu/

ill. ha vársz ~egy évet, akkor körbefotózhatod bátyám clioját :D

Mitzkey: akko' mutass már oylan 1-2 képet

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Milyen dolog az a bezsírozott lap?
És nagyon jó volt az erdõ sötétben? Mert elképzelni remek :D ha azt veszem, hogy az éjszakánkénti munkából hazatekerést is nagyon élvezem, akkor ez...... mennyei manna :) ki hányszor esett?
bocsi, h erre pofátlankodom mostanság...
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Piccs! Most értem haza. Rohanok készülni! ÉS AKKORA mákom van, mint az állat. Na ki parkol itt az utcánkban?! Az a köcsög, aki nekem jött autóval... Most kipróbálom a bezsírozott lapot. Úgyhogy rohanok, mert kell elõkészülni. LOL! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na, vizsgáztam. Meg is lett, de nem is kellett volna vizsgáznom, mint kiderült. LOL

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
kokkk: hát ez a jó kis park utca a magyarürögi útról nyílik, viszonylag a magyarürögi elején (az a gyönyörû tizsami van vele szemben). elég lightos, de most van egy kicsi letörés, ami elé építettünk kidobót, és úgy elég jót lehet szállni :D már videók is vannak. ma is voltunk lent egy órát, aztán a letörés ugrálásnak meg is volt az eredménye: szépen elfordult az elsõ átdobóm, annyira, hogy nem is forgott a kerék :( még egy pár ilyen, aztán beújítok egy láncterelõbe, csak legyen jó áron. aztán meg tolhattam haza hátsót felemelve. nose wheelie-zni felfelé meg nem lehet :) már mintha egyébként menne :D ugye, aki nem visz imbuszt... persze múltkor volt nálam.
jó hely, szeretjük, fõleg azért, mert közel van, de mondom elég lightosak, egy-két képen látszik is. de szerintem egyre jobb. north shore-nak persze már annyi. szép lassan mindenki szétverte.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Lámpa fejre az jó, mai van Zapnak, meg nekem (2000), ha nem tunning kell. Ha igen, akkor Tomy!

Fejlámpa van Petzl, de az nem elég...

És: http://carstyling.hu/chicken_list.php Ha nem írod mögé a chicken_list.php-t, akkor még kocsikat is találsz... :D

Megnéztem a listázott bemutatókat és tuningokat. Ennél jobb és szebb kellene. Sokkal...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Thx

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Márió:
Hát a srác a MédiaMarkt hülyegyerekboltban vette. Valami utángyártott cucc volt. Vehetsz Nokia originalt is, de az húzósabb lesz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lámpa fejre az jó, mai van Zapnak, meg nekem (2000), ha nem tunning kell. Ha igen, akkor Tomy! ;)

És: http://carstyling.hu/chicken_list.php Ha nem írod mögé a chicken_list.php-t, akkor még kocsikat is találsz... :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Könyök, Tomy, Zap, Tibi, Dalma...

Ööö
Ez biztos? Mert mi nem tudunk róla. Nincs lámpája sem...

BTW
1., Milyen lámpát érdemes nézni (ez a terület fehér folt)?
2., Küldjetek linkeket ahol tuningolt autók vannak. Leginkább nagyon nagyon igényes optikai tuningokról kellenének képek (ne Swift tuning legyen...)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Bluetooth-nál egy irányba, kistávon 720 kbps-ig fokozható (ellenkezõ irányba 56 kbps-ig)
szóval ez ennyi kb
az infra változó hogy mit megy,de nem gyors
a kábel ha usb 2.0 akor leggyorsabb elvileg..

kábelt elvieg bármeik telefon boltban kapok nem!?
kb ? forint

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A leggyorsabb és van, hogy a legolcsóbb a kábeles... Múltkor itt az egyik srác kb. 2e-ért vett kábel a 6230-hoz. A kékfog az kb. 40-50k-val tölt, az meg jóval gyorsabb...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök