Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Wuff, már megint konzumálsz! Ejnye! Vegyél inkább kockás abroszt meg Creptot a WCbe, vazze!
Hát hogy megyek én így lakást avatni, he?
dnl: Most akkor vettél vmit a vásárban?

Bakker, itt ma 15 fok van és itt benn rohadok az irodában! ÁÁááááá!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Majd írok párat és odaadhatod nekik... :D

Most, hogy mondod, kérdezték is, hogy nem ismerem-e a Világhíres Kokkot, ha lennél oly szíves, akkor majd firkants egy párat, aszongyák bármit megadnak érte. És küldj egy képet az ÖSSZTELÓS bicajodról is... :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Este valaki valamit?! (Nem bál... ;))

Esetleg egy kijövés?
(Ááá, tudom, nem...)

És 4-es lett a gyilkolós-kinyírós-megkínzós órán írt dogám, szal 4-es leszek évvégén... Ez az orvosi egyetem picsafüst. Nem tom miért nem oda jelentkeztem... :D Kicsi matek, kicsi fürdés, sok ökörködés, bepusztulok órára, aztán 4-es leszek. Ez az élet...

:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Majd írok párat és odaadhatod nekik... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi: Én meg mindennap a Totalcaros Winklerrel meg a Bazsóval ebédelek egy helyen, kérjek nektek autogramot? :) (vazze, lehet, hogy azé' nem állnak szóba velem, mer' nem össztelós a gépem??? )

A tatyó természetesen Enduró.. bár, amíg nem össztelós a binyiglim, addig felesleges, addig egy tescos szatyor is megteszi...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És nincs aki öltöztessen?! :D

Vazz, most lassan készüljek és menjek suliba 4-re?! Ehhh...

Este valaki valamit?! (Nem bál... ;))

És 4-es lett a gyilkolós-kinyírós-megkínzós órán írt dogám, szal 4-es leszek évvégén... Ez az orvosi egyetem picsafüst. Nem tom miért nem oda jelentkeztem... :D Kicsi matek, kicsi fürdés, sok ökörködés, bepusztulok órára, aztán 4-es leszek. Ez az élet...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Otthonról jövök, mert más nem fér be az idõmbe. A fodrász, kozmetikus, pedikûr, manikûr, gyógytornász, jogi tanácsadó után még fel is kell öltöznöm...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Este jön még valaki BTK-TTK gólyabálba?

Gólyabálba tõlünk jössz?? Mer ha igen akkor amíg Kuszi készülõdik +ihatnánk pár sört,hogy jobban menjen majd a tánc + kedvcsinálónak, mer nekem nem sok kedvem van hozzá.

Jót mehettetek tegnap, én csak az újh1i szabadidõparkban voltam 1 kicsit idegesíteni a területi képviselõt, de most nem akart elzavarni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Áááá, az összetelósokat kereste :D !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Itt van Hajós András a folyosón. Szal ha akarom, akkor finghatok is vele egy légtérben :D !

és kért már tõled autogramot? ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Király motyó... vagy tatyó. Endúró ;) ?

Itt van Hajós András a folyosón. Szal ha akarom, akkor finghatok is vele egy légtérben :D !

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
dnl: nagyon király Deuter zsákot, ilyet: http://www.deuter.co...&products_id=14

zsolo, kössz, majd jelezd, ha kész a mûtét..

Ééés megvan az Amerika Kommandó! :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Amíg egy éjszakain is csak fékezgetek utánuk, addig nem kell össztelós. Nappal meg... áhhhh. Nappal sem. Majd jól megtolom õket lefelé :afro: ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pls több humorérzéket... ;)

Tomy: ...és a tegnap miatt valószínû a ma elmarad. :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Este jön még valaki BTK-TTK gólyabálba?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

zsolo: asszem megvárom a fejcsapit, nem sürgõs most mégse. Vettem egy hátizsákot helyette egyelõre.. :)

Rendben, felírtam, ha szétszedjük a bringát szólok.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
uhh, csak nem olyat mint Wunderé? tényleg hol van ez a pöcs?
szét vagyok én is esve teljesen, este fél 10ig bent voltunk.

Tomy: néztem már 3 részt a DVDbõl. Elõször nem is tetszett a dolog, de most már látom h egész szórakoztató lesz ez esténként. :)) kosz !

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szevasztok, nah, hát ez tényleg nagggyon jó lehetett, a képek alapján.. Nekem is hiánycikk az ilyen összeröffenés végre.. (na de persze majd csak jövõre, ha lecserélem én is a merevvázat valami szép össztelósra.. ;) )

zsolo: asszem megvárom a fejcsapit, nem sürgõs most mégse. Vettem egy hátizsákot helyette egyelõre.. :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Gyere csak Shoshi, különben azt találnák ki, hogy mindig az öregemberre kell várni. És ez még igaz is lehet :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mi világbajnokok vagyunk, bár lehúzta a csapatot valami merevgépes csóka is. :D

Már megint ez a merevváz téma...