Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. június 07. - 17:40

Itt van nekem szemben az utcában, de kb. 10 éve ettem én ott utoljára. De csak azért mert én a magyaros kajákat szeretem. Ehe. De majd egyszer átugrok...
Az Aranygaluska meg a Xavér kb. egy szintben vannak. Bár mivel a Xavér nekem közelebb van, ezért inkább ott eszek, de amikor a galuskában ettünk akkor is teljesen meg voltam vele elégedva.
Palacsintázóóó? Húha. Én leginkább otthon szoktam azt enni, amikor a nagymamám vagy húgom süt...
A legdurvább az szokott lenni, amikor valaki itt kitalálja, hogy menjünk a Markó csárdába ebédelni. Na az tuti hely! Igaz már majdnem Szentlõrincen van, de a babgulyásuk nagyon tuti...
Írta 2005. június 07. - 17:39

The life is short, ride more!
Írta 2005. június 07. - 17:24

Írta 2005. június 07. - 17:21

Ott nem vagyok annyira képben. Csak egészen kint a Duna Plazmában kajálgattam néha illetve a Nyugatinál a 3 testvér....mostanság a XIII. kerben van a székhelyem.
Vagy ha picivel több pénzed van és szélesebb választékot vársz akkor a Nyugati és a híd között van a Szeráj. Az király, van finom limonádé pld...
Írta 2005. június 07. - 17:14

3 testvér elmegy, van sok rosszabb is... Nem tom merre járkálsz a IX. kerületben a körúton a Ti Amo bárral szemközt van egy kis utca, ott van 2 is mindkettõ jó lehet.
Meglepõ módon te vagy már a második aki ezt a gyrosost ajánlja.. Ja, szoktam arra járni, de mostanság a XIII. kerben van a székhelyem.
Tényleg, Oázis, az a neve, az nekem bejött!
Írta 2005. június 07. - 17:11

Mindkét helyen arab-féle emberek csinálják!
Írta 2005. június 07. - 17:07

köcceGyros sztem a Király utcában az araboknál, nem tudom mi a neve, de a Vasváry mellett van talán... Palacsintát nem tudok ajánlani..
3 testvér elmegy, van sok rosszabb is... Nem tom merre járkálsz a IX. kerületben a körúton a Ti Amo bárral szemközt van egy kis utca, ott van 2 is mindkettõ jó lehet. Meglepõen a DunaPlaza kaja szintjén is jót adnak.Akkor mondd Pesten hol vannak jó helyek? Még nem sikerült jó palacsintázót találnom.. a 3 testvér étkezdéje az jó?
Palacsinta témában a Nagyi Palacsintázóját tudom ajánlani - Széna tér, Batthyány tér és van vhol Óbudán is - egyik kedvenc a rakott (ha kedveled a kevert édes ízeket).
Írta 2005. június 07. - 16:56

Akkor mondd Pesten hol vannak jó helyek? Még nem sikerült jó palacsintázót találnom.. a 3 testvér étkezdéje az jó?
Írta 2005. június 07. - 16:52

Plázakajáldákat én sem csípem, viszont az Elefántos télleg teccett. Illetve szombaton aki evett az Apollóban az dicsérte.
Ebédelni idõnként az Aranygaluskában szoktunk az olyan elmegy cucc sztem.
Hol lehet jó gyrost kapni Pécsett? Palacsintát? (Pesten mindkettõre voltak bejáratott helyeink...)
Írta 2005. június 07. - 16:46

Egyébként régebben kinai büfébe jártunk, de aztán vki egyszer benézett a konyhába, aztán azóta nem voltunk ott..

Írta 2005. június 07. - 16:32

Én mondjuk a görög kajákat valahogy nem komálom, igaz nem is próbáltam ki még rendesen õket. Az Árkádban is ott van az a frankó kis kajálda, de eddig csak babot ettem ott. Pedig nem is hinnén, hogy a bab tipikus görög kaja lenne.
Az olasz kajákkal meg már az a bajom, hogy mindenütt próbálkoznak velük általában kevesebb sikerrel. Eh, pedig azok olyan jók...
Az Elefántos pizzéria persze a pozitív példa, de hát az áraik nem igazán kedveznek a rendszeres étkezésnek...
Itt Pécsen a Xavér tuti hely ebédelésre, és még jó is! A Flekken 1-2 is jó, bár ott elég egyszerûen fõznek, de nekem bejön. Jajj, de nem megyek bele a többi hely elemzésébe, mert már most nagyon megéheztem...
Ja még annyit, hogy a Pécsváradi pékség ûberkiráj!
Írta 2005. június 07. - 16:27

no flame.. ezeket a dolgokat meg kell beszélni

a gyrosos meg 'ungariba vót, egyébként a Bokinál a sátorban se egyetek.. ha egyáltalán felépitik még

Pörköltszaft se nincs regelve.. micsoda kiaknázatlan lehetõségek!!!
Írta 2005. június 07. - 16:24

Itt a pont...Én inkább a Gíroszt részesítem elõnyben, abban jobbára friss cuccok vannak, és az elkészítési módja sem igazán amerikai.
Értem. Elmeséljem, hogy pld a SubWay-be (Pizza Hut stb) honnan és miért kerül a cucc? Esetleg egyéb konzerv és élelmiszeripari történetek? BrrrNah, hát én utcai gyrosostól nem veszek többet soha semmit. Egyszer tanúja voltam, hogy a srác a késsel játszik, vagdosott ezt-azt vele, aztán a husit is..
Mindenkitõl élnézést a flame-ért, kár volt elindítanom.
Írta 2005. június 07. - 16:20

Se a sulthus.hu, se a porkolt.hu nincs regisztrálva

Háhá, a rantotthus.hu sincs. De a grill.hu-t regisztrálták...
Írta 2005. június 07. - 16:15

Áh, mindjárt lehet menni a Séta térre kajálni...
Írta 2005. június 07. - 16:13

Subway az kurva jó. Meg a Taco Bell a Fire szósszal
Írta 2005. június 07. - 16:07

Írta 2005. június 07. - 16:02

reklámot láttak, hallottak...
Aktuális civil
Írta 2005. június 07. - 16:00

Nos sztem kb ugyanaz a junk-food szinvonal mint a többi. Azok a saláták, húsok és szószok engem vhogy nem fogtak meg, nem frissek stb.
Whatever, ízlések és pofonok.
Írta 2005. június 07. - 15:53