Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hehehe... röhögjél csak... :D pénteken irjuk alá a szerzõdést az új lakásom okán, szóval nem keresek már lakást, ráérek vendégül látni pécsi barátaimat a jelenlegi lakhelyemen, augusztustól majd a kétszobás palotámban :D Na Dig, ehhez szólj hozzá!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Gyertek pestre aludhattok AW-nál mint a múltkor...:D
Gyertek gyertek gyertek.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nekem jó a Magyarszék. csak bringám nincs. hihi

amint lesz, semmi program nem lesz, mi? tudtam, hogy csak erre vártok... :D

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo: mikor mentek MAgyarszékre?

Dalma 19:00-kor végez az Árkádban ott felkapom és már repülünk is...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kedv az van itt is, de nem tudom belezsúfolni a napomba.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshinak nem jó a mai Magyarszék... Valaki más? Mert én rákattantam... Ha senki, akkor inkább hegy...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Végigfutnád az elötted lévõ postot is?!?! ;) És reagálni is kéne rá... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Én komolyan nem értem, hogy DNL mirõl beszél.

Az egészségpénztárasat még csak-csak. Elvileg lehet. De miért nem vagy MKB-s? Ott lehet térdvédõt és könyökvédõt. A számlára meg különben is azt íratsz, amit akarsz.

MKB=Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. És van neki egészségpénztára. Én ott dolgozom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

... Ki van otthon védõkbe.

Én itthon mindig leveszem. Sõt, bringázáskor is általában csak lefelé hordom... :D:D:D

Többiek: este??? Apollo, vagy tér? Legalább egy sör erejéig...

Shoshi: mi lesz a tekeréssel? Hegy? Szellemváros? Mikor?

Zsolo: mikor mentek MAgyarszékre? Nem gyünk velük Shoshi? Van autóm... Bebasszuk a két bringát és ökörködünk egyet... Ott van kis ugribugri is, meg valami DH pálya is... Kedv???

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Shosi: igen, schladmingról beszélek, és a VK-ról, és arról hogy van szállás is foglalva, kocsi is intézve, csak ki kéne menni.

Mi az az MKB.? külker bank.? nekik is van egéséégpénztáruk? ejjj. A kérdésem lényege csak annyi: elképzelhetõ-e hogy két különbözõ egészségpénztárnál különbözõ dolgokat lehet elszámolni. Ennyi.

Kinek kell a Dainese-m, megkapja 4ért.
661tól melyiket érdemes venni.? Csak a RaceLite jó.? Láttam a neten ilyen forgópontos térdvédõket. Volt ami 40ezer, gondolom az inkább rehab-os, de volt tizenegypár körül is... Ki van otthon védõkbe.
MAsik kérdés a communityhez: Giro-t ki forgalmaz itthon.? (lehet hogy butákat kérdezek, de mivel egyáltalán nem foglalkoztam soha bukoval :(, még a márkákkal is tisztába kellett jönnöm.! )

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ESTE PEDIG AKAROK SÖRÖZNI!!! MENJÜNK A VÁROSBA!!! APOLLO re?!?!?

Sztem Magyarszék után nekünk OK lenne! Kb 9 körül...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, Kokk, magasföldszint.. az nem olyan nagy ugrás.. mondjuk ha egy ugrás lenne a Sugár tõlem, az már lenne hasonló, mint a te transzfered vagy mi a szösz.

Dnl a 7végi schladmingi túráról beszél, a többit én se értem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks, tõlem ugrálhatunk is, mert akár lenne kis dologom kertibe és akkor összeegyeztetném a dolgokat... Vagy hegy!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én mennék ma valamit, úgy 17:30-18:00 körül akár jó is lehet. Még egyeztetés!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
MA??? TEKERÉS? ESTE?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én komolyan nem értem, hogy DNL mirõl beszél.

Az egészségpénztárasat még csak-csak. Elvileg lehet. De miért nem vagy MKB-s? Ott lehet térdvédõt és könyökvédõt. A számlára meg különben is azt íratsz, amit akarsz.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Wundermatyira hiába néztek csúnyán, nem lát az semmit. Csak a kenõcsöt.

Ha nem jön vki, nem megyünk mise, és akkor nem lesz semmise. Ejj.. fáradok már most, délben

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hát ez kifejezetten olyan, amit csak ezen a hétvégén lehet csinálni.

Ki csatlakozik hozzám, WMRAT-ot alakítok.!
Wunder Matyi Resistance Assist Team.! First assignment: RESIST.! aki látja, az nézzen rá, hogy nagyon rosszul érezze magát.!

Zap, te mit is terveztél mostanra.? csaj.?

Shosi: te akár mindketten jöhettek ZAPpal, ugy lenne a király (jade akkor Tomidnyval mi lesz, õ is érdeklõdött). Figyi: nagyon csábítanak ERSTEhjez egésségpénztárba, az lehet hogy két különbözõ pénztárban másokat lehet elszámolni.? Õk most adtak egy papirt, védõfelszerelés nincs rajta, csak sisak, kerékpár, ALKATRÉSZ. Mezt és ruházatot továbbra sem lehet.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NA, ma 4-4-es lett a numerikus analízis évvégi jegyem, meg a num.analízis szigorlat jegyem, a tegnapi viszont nem sikerült, ami szopás, mert Pap Margit analízise elõfeltétele a szigorlat másikfelének, ami jövõ csütörtökön van, és szerdán kell mennem analízisbõl, ami ULTRAFUCK!!! De akkor is megtanulom és megcsinálom, aztán jól megkínzom és karóba húzom azt a köcsögöt... Mellesleg közben hangosan fogok röhögni!!!

MA AKAROK TEKERNI!!! MENJÜNK A HEGYRE!!!

ESTE PEDIG AKAROK SÖRÖZNI!!! MENJÜNK A VÁROSBA!!! APOLLO re?!?!?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
vazz, én mennék, de ez a hétvége nem jó. jövõ héten nem lesz ilyen? :D

Aktuális civil