Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hö, reggel 8 óta senki.?
Shosi, Tomi, gyertek oda ahova tudjátok hogy most el lehet jönni.! mert különben mindenki szomoru, lesz és nem csinál senki jó fotokat.!
WunderMatyit meg nem szeressük

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szerintem errõl inkább négyszemközt többet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Reggelt!

Tudtok valamit a Tettyén parkírozó rendõrökrõl? Mikor vannak, és mit szólhatnak be? Mostanában nem jártam arra, de ha nagyon kockázatos a helyzet, akkor még nem látogatom újra a pályát.

The life is short, ride more!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tegnap költöztettem, aztán megnéztem a ShopShow-t, majd 7végén megnézem a ShopStopot, olyan jó újra látni ezeket a filmeket, kicsit visszarángatnak a fiatalabb éveimbe..

Még a Stinkysgyerekhez annyit, hogy azt nem szeretem, hogy vki idetolja az arcát, beugat, és még õ van felháborodva, ha leszóljuk, de ezt már elmondták mások, gondoltam megosztom veletek, hogy én is ezen a véleményen vagyok. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na good morning telefonnepperek, Stinkysek, Konatalálkozósok, tanulósok, nagybringás pesti lakosok, santa cruzosok, autómentõk, mag-szerkesztõk, munkahelyváltók, agyváltók és kiscsákók!

Márió:
"aztán azóta beépültem nagyából ugy érzem...

és nem azért nem baszogatnak mert jól írok anemr mert õrült vagyok és tökönrugok valkit"

Hát ettõl vazze, könnyesre röhögtem magam!

És igen, a legnagyobb alázás ha leköpöd a köcsög autóst, minden szóváltás nélkül! Az orfûi úton szoktam ezt nyomatni, amikor a szaros NFSU utánzat szarjaikkal beelõznek, amikor éppen szembe megyek velük. Volt, hogy, beköptem az ablakon 2 deci Gatorade-et a menõmanó fehér lenvászon nyári csini ingére. Semmilyen szitkozódás nem ér fel ezzel :mad: !

Én mennék ma valamit, úgy 17:30-18:00 körül akár jó is lehet. Még egyeztetés!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hát nem volt semmi a dosszié! Ha ügyesek vagyunk bármikor belepillanthatunk internetrõl egy amcsi család életébe (szinte bármelyikébe...). Ez ám a BigBrother!!!

Holnap még nem biztos, hogy tudok menni Jakabhegyre, de a héten biztos fogok menni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
há t ez jó volt érdekes ez az Orwelles világkép...

nah hát lehet akor holnap valmit,csak ne essen...

dehogyis futópályán a meki mögött...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
frei dosziét nézzétek!!!

érdemes

mindentlátó szem és létezõ mátrix rendszerek....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ha majd megjön az új lengõkar, akkor majd 3 szorosan is be kell pótolni a hiányt és egyben tesztelni kell az új alkatrészt, hogy biztosan bírja-e!
Én akár naponta mennék, nekem szinte közelebb van Teca mint Tettye.:)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
és az a legduuurvább. méééérnincs gépem?

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ha megyünk akkor Vörös Feri pályáján kéne menni, az azinte mindig száraz!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
"kúper"... :) séta téren futjátok? :) én 3400-et futottam, nem tudom hány kört...

persze, hogy ésszel :) bár egy ideig Jakab-hegy és környéke lesz... ja dzsuvára hajlamos, de nem esett annyi, hogy annyira retkes legyen... gondolom (remélem)...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
dzsuva? ugyan mitõl? attól a vasárnapi záportól? ááááá, max. Vöröshegy alatt, de ott mindig.

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Jakabhegyen sztem most iszonyat dzsuva van. Amúgy én mindig vevõ vagyok egy futamra...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A kamera tényleg arra jó, hogy van mûtõsös képem. Tehát, ha nincs nálad semmi, mégis történik valami, a 640x480 még mindig jobb, mint ha lerajzolnád emlékezetbõl... Ha már a huszonxezres gépeken is van.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát jah a csavarokkal óvatosan...

ha meglesz a féked akor erdõben észel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igy is rosz hogy széllel szemben hugyozunk...

lesz hazai acélló forgalmazó :)
procross személyében...
nagyn fenem a fogam egy 7.7 vázra...

nekem is van kamera az 5140esen de igazábol nem egy fotóaparell...
de van abbol is olyan ami digi zumos és igy egész jó kéépek készíthetõk,persze az sem a 30alattiak...

holnap tekerés?!
ha nem esik este vagy holnap,akor mennék jakobhegy felé...

kúpert futni hány kör számít jónak!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nembaj, így tanul az ember. másrészt lehetett anyaghibás azért. láss engem. nekem még csavar sem volt. :)

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Stinky: Nos, gyárilag van benne persely..szóval nem tudom a tiédbõl hogy maradt ki.
És még jó hogy érzéssel kell húzni de ha nem megy nem kell tökig becsavarni..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
nekem is van 610-es van, és sztem is király... 20-30 ezres telefon kamerájától meg nem kell sokat várni... de azért ha néha hülyéskedni vele

ma megyek, postaládán GLS-es "matrica"... 12:50-kor ott voltak, csak volt otthon senki... direkt megírtam nekik, hogy szóljanak oda elõtte, hogy vki hazamehessen... no comment, de holnap már megvan, mert apukám rendelõjébe viszik, ott meg ezer, hogy át tudja venni :D

remélem hétvégére már lehet menni... :)

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
hát jah nekem van^^ csak azt a batár álatot nem hordom magammal^^